30 / 04 / 2024

Şükrü Sincar: İnşaat sektörü hareketlenmeli!

Şükrü Sincar: İnşaat sektörü hareketlenmeli!

Sincar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Sincar, inşaat sektöründe bir durgunluk yaşandığını söyledi. Sincar, ''İnşaat sektörü ekonomimizin lokomotifi konumunda, bir an önce işimize gücümüze bakmalıyız” diye konuştu.



Referandumun yanı sıra ve yaşanılan bir takım sıkıntılar dolayısıyla inşaat sektöründe bir durgunluk yaşandığını ve yaklaşık 2 yıl öncesinin fiyatlarına karşın gayrimenkul satışlarında büyük düşüş olduğunu anlatan Sincar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Sincar, “Referandum da sonuçlandığına göre artık ekonomimizin normal bir şekilde gitmesini bekliyoruz. İnşaat sektörü ekonomimizin lokomotifi konumunda ve bu sektörden çok sayıda insan iş yapıyor ve binlerce insan ekmek yemektedir. O nedenle bir an önce işimize gücümüze bakmalıyız” dedi.


“4 BÖLGEDE İNŞAATIMIZ SÜRÜYOR”

Adana’da Türkmenbaşı Bulvarı, Bahar Caddesi, Baraj Yolu ve Kenan Evren Bulvarı olmak üzere 4 bölgede toplam 130 dairelik inşaatlarının sürdüğünü de ifade eden Sincar, “Devam eden projelerimiz dışında proje aşamasında olan bir çok yerimiz de yer alıyor. İnşaat sektöründe sürekli kendimizi yeniliyor ve kalitemizden ödün vermiyoruz. Amacımız; güvenli evler kurmak, sağlam yapılar inşa etmektir.  20 yılı aşkındır bu sektörün içerisindeyiz. Gayrimenkul yatırımlarıyla kurduğumuz karşılıklı güven ilişkisiydi. İstikrarlı yükselişimiz de sektörde kalite ve güvenirlik konusunda örnek teşkil etmeye devam ederken, Şükrü Sincar İnşaat olarak bilgi, birikim ve deneyimimizle fark yaratmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


“MEKANLARDA  KONFOR VE MUTLULUK VAZGEÇİLMEZİMİZDİR”

Sincar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Sincar, amaçlarının geleceğe iyi eserler bırakmak olduğunu da vurgulayarak, Adana’da artan nüfusu da göz önünde bulundurarak, ortaya çıkan konut ihtiyacını ve yükselen yaşam standartlarına uygun çözümler üretmek, yeni yatırımlarla inşaat sektörüne yenilik, geleceğe iyi eserler bırakmak  olduğunu söyledi. Sincar, “Yaptığımız inşaatlarda kazandığımız bilgi ve tecrübeyi günümüz teknolojisi ve modernliği ile birleştirip sizler için en ince ayrıntılara dikkat ederek yapmış olduğumuz mekanlarda konfor ve mutluluğunuz bizim vazgeçilmez prensibimizdir” dedi.


“KENTSEL DÖNÜŞÜME ÖNEM VERİYORUZ”

Sincar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Sincar, Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili de görüşlerini aktarırken,  sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yıpranmış, depreme karşı dayanıksız ve modern yaşam standartlarına uyum göstermeyen

evlerinizi yaşanabilir, depreme dayanıklı, sosyal donatılara,otoparka ve yeşil alanlara sahip kaliteli yaşam alanlarına dönüştürme sürecini başarıyla tamamlıyoruz.  Adana  da kurulduğu ilk günden itibaren doğru iş prensibi ile yola çıkan kurumumuz seçkin konut projeleri üretmek için yola çıkmış ve kendisine misyon olarak insanların içinde kendini güvende ve mutlu hissedecekleri mekanlar inşa etmeyi hedeflemiş bir inşaat firmasıdır. Misyonumuz; İnşaat sektöründe ki gelişmeleri takıp etmek ve müşteri memnuniyeti sağlayarak güvenli hizmet sunmak. Dürüstlükten ve kaliteden ödün vermeden dünya standartlarında gelişen inşaat teknolojilerini takip ederek örnek projeler üretmek. Vizyonumuz; İnşaat sektöründe güvenden ve  kaliteden ödün vermeden öncü ve saygın bir şirket olmak. İşini doğru yapma; Değerlerimiz; yaptığımız projelerde teknik kurallar ölçüsünde, yeni fikirler ve teknolojiyi kullanarak işimizin doğru yapılmasını gerçekleştirmek değişmez asli kuralımızdır. Saygın olmak; saygınlığın, kazanılması gereken en temel erdem olduğunun bilincindeyiz. Daima en iyi olmak vazgeçilmez hedefimizdir. Piyasa da lider olmak temel ilkemizdir. Müşterilerimiz velinimetimizdir. Müşterilerimiz için değer yaratmak beklentilerine yönelik projeler gerçekleştirmek kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir.”




Adana Çukurova Press


Geri Dön