07 / 05 / 2024

efeler hastaneleri

efeler hastaneleri

Efeler ilçesindeki iki devlet hastanesinde devam eden ek bina inşaatları belediye tarafından mühürlendi Aydın Atatürk Devlet Hastanesi ile Aydın Devlet Hastanesi'nin yan kısımlarına ek bina inşaatlarına kısa bir süre önce başlanmıştı.

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

Efeler Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeler Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Saadet Başaran tarafından kuruldu.

Şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor! KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın

Şehir hastaneleri geniş hasta kapasitesi ile büyük sağlık personeli ihtiyacını beraberinde getiriyor. İŞKUR tarafından duyuruya göre şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor.  KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın...

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

TOKİ Aydın Efeler’de 350 konut yapacak! 2+1’ler 608 bin TL!

TOKİ Aydın Efeler 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Efeler’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Efeler’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Efeler sosyal konut projesi...

Aydın Efeler'de 13.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve idare binası!

T.C. Aydın İcra Dairesi, Aydın ili, Efeler ilçesi, Umurlu Mahallesi, 275 ada 11 parselde yer alan fabrika ve idare binasını 13 milyon 772 bin 584 TL'ye icradan satıyor...

2022 bütçesinde şehir hastaneleri için 14.1 milyar TL kira ödeneği ayrıldı!

2022 yılı bütçesinde sağlık için ayrılan kaynakta en büyük payın sahibi şehir hastaneleri oldu. Şehir hastanelerinin kiraları için 14 milyar 91 milyon 904 bin TL ödeme yapılacak. 

Medicine Hastaneleri'nden İstanbul'a 2 yeni yatırım!

Lisans eğitimini İstanbul Tıp Fakültesi, uzmanlığını Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Bölümü'nde bitirmesinin ardından 28 yaşında Medicine Hastaneleri'ni kuran Dr. Yusuf Elgörmüş, hayali olan üniversite projesini geçtiğimiz sene İstanbul Kağıthane'de hayata geçirdi. 

Türkiye'deki şehir hastaneleri Rusya'ya ilham oldu!

Koronavirüs salgınında başarılı hizmet veren şehir hastaneleri Rusya'nın dikkatini çekti. Moskova'da 1600 yataklı şehir hastanesi inşa edecek olan Rusya inşaatta Türkiye'yi örnek alacak. 

TOKİ Aydın Efeler 198 konut ihalesi yarın!

Yatırımlarına ara vermeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Efeler'de 198 yeni konut hayata geçirecek. Aydın Efeler 198 konut ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Fikret Şahin'den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri, bütçeleriyle ve kira bedelleriyle tartışılıyor. CHP, şehir hastanelerini Anayasa Mahkemesi'ne taşıyacak. CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, sağlık hastanelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

TOKİ Aydın Efeler'de 198 yeni konut inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Efeler'de 198 yeni konut inşa edecek.

Aydın Efeler'in konut, dükkan ve cami projesi mecliste!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yapılması planlanan konut, dükkan ve cami projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

efeler hastaneleri Haberi

efeler hastaneleri

Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Efeler ilçesindeki iki devlet hastanesinde devam eden ek bina inşaatları mühürlendi. Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından merkez Efeler ilçesindeki Aydın Atatürk Devlet Hastanesi ile Aydın Devlet Hastanesi'nin yan kısımlarına ek bina inşaatlarına kısa bir süre önce başlanmıştı. 


Atatürk Devlet Hastanesi ve Aydın Devlet Hastanesi'nde devam eden ek bina inşaatları, cıeıer oeıeuıyesı eKiuierı tarafından ruhsatsız olduğu gerekçesiyle mühürlendi. Çalışmalarına ara verilen hastane ek bina inşaatlarına, "Ruhsat ve eklentileri alınmadan, belediyeden izinsiz olarak inşaat yapıldığından 3194 sayılı İmar Kanununun 32. maddesine göre inşaat mühürlenerek, tutanak tanzim edilmiştir" ifadelerinin yer aldığı tutanaklar asıldı. 

Hastanelerdeki ek bina inşaatlarının Efeler Belediyesi tarafından mühürlendiğini açıklayan Belediye Başkanı Mesut Özakcan, "Bir inşaat ruhsatsız, izinsiz ve kaçak olarak yapılıyorsa resmi...