11 / 05 / 2024

Efeler JES üçüncü fazı

Efeler JES üçüncü fazı

Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük Jeotermal Enerji Santrali (JES) olarak planlanan Aydın'ın Germencik ilçesindeki Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı.JES yatırımının üçüncü aşaması Ocak 2015'te, gelecek yıl her dört ayda bir devreye alınacak.

Efeler Jeotermal Enerji Santrali'nde 2. ve 3. üniteler açıldı!

Avrupanın ikinci, Türkiye’nin en büyük jeotermal santrali olarak nitelendirilen Efeler Jeotermal Enerji Santrali'nde 2'inci 3'üncü üniteler devreye girdi.

Aydın Germencik’teki Efeler JES’in 3. ünitesi tamamlandı!

GÜRİŞ Holding, Aydın’a bağlı Germencik’teki Efeler Jeotermal Enerji Santrali’nin (JES) üçüncü ünitesini tamamlayarak, Türkiye’nin lider, Avrupa’nın ikinci büyük jeotermal enerji üreticisi oluyor.

Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı

Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük Jeotermal Enerji Santrali (JES) olarak planlanan Aydın'ın Germencik ilçesindeki Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı.JES yatırımının üçüncü aşaması Ocak 2015'te, gelecek yıl her dört ayda bir devreye alınacak.

Efeler Jeotermal Enerji Santrali'nin ikinci fazı tamamlandı!

Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük Jeotermal Enerji Santrali (JES) olarak planlanan Aydın'ın Germencik ilçesindeki Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı. Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı ve santralin kapasitesi 69,9 megavata yükseltildi.

Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı!

Avrupa ' nın ikinci, Türkiye'nin en büyük Jeotermal Enerji Santrali ( JES ) olarak planlanan Aydın' ın Germencik ilçesindeki Efeler JES ' in ikinci fazı tamamlandı...

Dev Jeotermal Enerji Santrali'nde ikinci faz tamamlandı!

Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük Jeotermal Enerji Santrali (JES) olarak planlanan Aydın'ın Germencik ilçesindeki Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı. Santralin kapasitesi 69,9 megavata yükseltildi.

Efeler Enerji Santrali 825 bin konut ve işyerinin elektrik ihtiyacını karşılayacak!

Yenilenebilir enerji üreticisi GÜRİŞ Holding, Germencik'teki Efeler Jeotermal Enerji Santrali'nin (JES) ikinci fazını tamamladı. Efeler Enerji Santrali 825 bin konut ve işyerinin elektrik ihtiyacını karşılayacak...

3’üncü köprü kendini 10 yılda amorti eder!

3’üncü köprü için verilen 10 yıllık işletme teklifini değerlendiren ÖİB eski Başkanı’na göre süre makul

Doğtaş, 96'ıncı mağazasını Kazakistan'da açtı!

Mağaza atağına hız kesmeden devam eden Doğtaş, yurtdışındaki 96'ıncı mağazasını Kazakistan'da açtı...

Mesa Nurol Dördüncü Etap'ta 392 bin TL'ye 3+1! Aralık'ta teslim!

Bahçeşehir'de hayata geçirilen Mesa Nurol Dördüncü Etap projesinde önümüzdeki Aralık ayında konut teslimleri yapılacak. Projede ev fiyatlarında değişiklik yapıldı

2023'e kadar üçüncü nükleer santral geliyor!

Bakan Yıldız: 2023'e kadar üçüncü nükleer santrali yapmamız gerekiyor

Doğtaş 40'ıncı yılında yüzde 40 büyüyecek!

Türk ve dünya mobilya pazarının parlayan ve yükselen yıldızı DOĞTAŞ, 40'ıncı yılını kutluyor

Betek Boya üçüncü fabrikasını Kayseri'de açtı!

Filli Boya, Fawori, Alsecco ve Alligator markalarıyla ısı yalıtım ve boya sektöründe faaliyet gösteren Betek Boya, Gebze ve Mısır'dan sonra 3'üncü fabrikasını Kayseri'de açtı

Efeler JES üçüncü fazı Haberi

Efeler JES üçüncü fazı

Efeler JES'in ikinci fazı tamamlanmasının ardından santralin kapasitesi 69,9 megavata yükseltildi. Dört santralden oluşan ve tamamlandığında 232,3 megavat kapasiteye ulaşacak JES'in 22,5 megavat kapasiteli ikinci santrali de 1 Ekim'de enerji üretimine başlamıştı.


Yılda bin 920 gigavatsaat elektrik üretecek Efeler JES ile Türkiye'nin toplam jeotermal enerji üretiminin yüzde 25'i tek başına gerçekleştirilmiş olacak.


GÜRİŞ Holding’in JES yatırımının üçüncü aşaması Ocak 2015'te, takip eden aşamaları da gelecek yıl her dört ayda bir devreye alınacak.


TOKİ...