15 / 05 / 2024

Efendioğlu Granit İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Efendioğlu Granit İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Efendioğlu Granit İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdem Efendioğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ağustos 2013 tarihinde Küçükçekmece, Şahintepe'de kuruldu

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu! 

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yağar tarafından kuruldu.

Kale Granit Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Granit Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Gür, Hatim Yıldırım ve Mohammed İbrahimoğlu ortaklığında kuruldu.

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Macit İlyas Efendioğlu tarafından kuruldu.

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Özbek tarafından kuruldu.

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ali Efendioğlu ve Serhat Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Efd Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efd Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 80 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğ Efendioğlu tarafından kuruldu.

Efendioğlu Tue Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Efendioğlu Tue Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Efendioğlu ve Ulvi Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Efendioğlu ve Zeki Efendioğlu tarafından kuruldu. 

Efendioğlu Mermer'e CNR IMOB 2019’dan büyük ilgi!

Efendioğlu Mermer 22-27 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşen CNR IMOB Fuarı'na katıldı. Marka, CNC teknolojisi ile üretilen 2 cm inceliğindeki mermer masalarını tanıttı.

Efendioğlu Gyo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Gyo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ulvi Efendioğlu ve Tarık Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Efendioğlu Teknik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Teknik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Salih Efendioğlu, Fatih Yıkılmaz ve Abdul Samer Efendioğlu ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MFM Mermer Granit Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MFM Mermer Granit Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mahmut Azizoğlu tarafından 23 Ekim'de 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Efendioğlu Ve Salayidin Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Ve Salayidin Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hülya Küçükmen ve Aılı Zıyawudong ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 14 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Efendioğlu Granit İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Efendioğlu Granit İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Efendioğlu Granit İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdem Efendioğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 12 Ağustos'ta kuruldu. Efendioğlu Granit İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin 20 bin TL'lik sermayesi tamamen Erdem Efendioğlu'na ait. 


Efendioğlu Granit İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Efendioğlu Granit İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Şahintepe Mahallesi, Aşık Veysel Caddesi,...