01 / 05 / 2024

efes grubu nereye taşınıyor

efes grubu nereye taşınıyor

Efes Grubu uzun yıllardır faaliyet gösterdiği Kartal'daki merkezinden Ümraniye'de bulunan Buyaka'ya taşınıyor...

Anadolu Efes Kulübü, AND Gayrimenkul ile anlaştı!

Anadolu Efes Kulübü, Anadolu Grubu şirketlerinden AND Gayrimenkul ile iş birliği yaptı. Bir sezonluk yapılan anlaşmaya göre Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde çıktığı maçlarda sırtında AND Gayrimenkul logolu forma giyecek.

Manisa Salihli Taytan TOKİ başvuruları nereye yapılacak?

110 konutluk Manisa Salihli Taytan Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. Peki, Manisa Salihli Taytan TOKİ başvuruları nereye yapılacak?

Anadolu Grubu, fabrika arazisine 1.597 konut yapacak!

AND markasıyla gayrimenkul sektörüne giren ve yönetim kurulu başkanlığını Tuncay Özilhan'ın yaptığı Anadolu Grubu, yeni projesini Kartal'daki eski Efes Pilsen fabrikası arazisi üzerinde inşa edecek.

İzmir'de Efes Beach Resort Otel 1 Temmuz'da açılacak!

Antalya’dan sonra Ege Bölgesi'ni radarına alan Sunis Grubu, 1 Temmuz’da misafirlerini ağırlamaya başlayacağı Sunis Efes Beach Resort için 58 milyon euroluk yatırım yaptı.

Sürmeli Efes Oteli'ni Peninsula Grubu satın aldı!

Merkezi Kuşadası'nda bulunan Peninsula Grubu, Sürmeli Oteller zincirinin Kuşadası-Selçuk sınırındaki Pamucak Sahili'nde bulunan Sürmeli Efes Oteli'ni satın aldı.

Peninsula Grubu, Sürmeli Efes Oteli satın aldı!

Merkezi Kuşadası’nda bulunan Peninsula Grubu, Sürmeli Oteller zincirinin Kuşadası-Selçuk sınırındaki Pamucak sahilinde bulunan Sürmeli Efes Oteli’ni satın aldı.

Peninsula Grup, Sürmeli Efes Otel'i satın aldı!

Merkezi Kuşadası’nda bulunan Peninsula Grubu, Sürmeli oteller zincirinin Kuşadası-Selçuk sınırındaki Pamucak sahilinde bulunan Sürmeli Efes Oteli’ni satın aldı.

TOKİ Kayabaşı 23.Bölge Alt Gelir Grubu Konutları nereye yapılacak?

TOKİ, Kayabaşı 23. Bölge'de Alt Gelir Grubu için 400 adet konutu satışa sundu. TOKİ Kayabaşı 23.Bölge Alt Gelir Grubu projesi için başvurular 23 Mart-30 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılıyor.

Alt gelir grubu TOKİ rehberi!

Alt gelir grubu için üretilen konutlara başvuru koşulları nelerdir? Aynı haneden birden fazla kişi başvuruda bulunabilir mi? Başvurular nereye ve nasıl yapılır? İşte soruların yanıtı ve Alt gelir grubu TOKİ rehberi..

Yoksul grubu TOKİ rehberi!

Yoksul grup için üretilen konutlara başvuru koşulları nelerdir? Aynı haneden birden fazla kişi başvuruda bulunabilir mi? Başvuruyu nereye ve nasıl yapılır? Gibi soruların yanıtı Yoksul grubu TOKİ rehberi kapsamında açıklanıyor...

Haliç yat limanı nereye yapılacak?

Sembol Uluslararası Yatırım-Ekopark Turizm-Fine Otelcilik Ortak Girişim Grubu tarafından 1 milyar 346 milyon dolarlık yatırım ile Haliç yat limanı nereye yapılacak? İşte yanıtı ve detayları...

Efes Grubu Buyaka'ya taşınıyor!

Efes Grubu uzun yıllardır faaliyet gösterdiği Kartal'daki merkezinden Ümraniye'de bulunan Buyaka'ya taşınıyor...

Anadolu Efes Buyaka'yı seçti! Metrekare kirası 22 dolar!

Ümraniye'de hayata geçirilen Buyaka Ofisleri'nin minimum metrekare kira bedeli aylık 22 dolar olarak belirlendi. Anadolu Efes Grubu'nun tercihi olan projenin kiralama işlemleri TNL Gayrimenkule ait

efes grubu nereye taşınıyor Haberi

efes grubu nereye taşınıyor



Sektöre getirilen kısıtlamalar nedeniyle tarihi günler geçiren Efes Grubu’nu taşınma heyecanı sardı.

Şirket uzun yıllar faaliyet gösterdiği Kartal'daki merkezinden çıkıp Ümraniye’de bulunan Buyaka’ya taşınıyor. Ümraniye’de Meydan AVM’nin hemen yanında inşa edilen Buyaka, geçtiğimiz yıl mart ayında açılmıştı. Efes’in bu kararı almasında şehir merkezine yaklaşma istediğinin etkili olduğunu konuşuluyor. Aslında Buyaka’ya taşınacak olan tek Anadolu Grubu şirketi de Efes değil. Efes ile birlikte Adel Kalemcilik’te Buyaka sakini...