04 / 05 / 2024

efes haberleri

efes haberleri

TRT Radyo1 de yayınlanan Gecenin İçinden programına konuk olan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ; Efesi rant tehdit ediyor dedi ve tüm dinleyicileri tarihi ve doğal varlıkları ile eşsiz Selçuk'a davet etti.

Müze ve ören yerlerine giriş ücretlerine zam: Efes Antik Kenti 700 TL, Galata Kulesi 650 TL! İşte diğer giriş ücretleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müze ve ören yerlerinin giriş ücretlerine zam geldi. Zamlı listeye göre Efes Antik Kenti giriş ücreti 700 TL, Galata Kulesi için ise 650 TL olarak belirlendi. İşte diğer yerlerinin giriş ücretleri...

Anadolu Efes tarımsal ekonomiye 1 milyar liralık katkı sağladı!

Türkiye’de maltlık arpa tohumu üretimi yapan ilk bira şirketi olan Anadolu Efes, bu yıl üreticiden 117 bin ton arpa alımı yapacak. 17 arpa çeşidini tescil ettiren şirketin tarımsal ekonomiye katkısının 1 milyar lira olması bekleniyor.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Efes Dizayn Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Efes Dizayn Ve Mühendislik Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Bozdemir tarafından kuruldu.

Efes Mimarlık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Efes Mimarlık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efes Mimarlık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Efes Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Efes Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Ağyüz tarafından açıldı.

Efes Mimarlık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Efes Mimarlık Ve Gayrimenkul İhracat Anonim Şirketi Eyüpsultan’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Fatih Bozdemir tarafından kuruldu.

Anadolu Efes'in Lüleburgaz’daki fabrikası 60 milyon TL'ye satıldı!

Anadolu Efes'in Lüleburgaz’daki fabrikasının bulunduğu sanayi parseli ve çevresindeki tarım parsellerinden oluşan taşınmazların KDV hariç toplam 60 milyon TL bedelle Toybox Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş firmasına satılmasına karar verildi.

Selçuk Efes Antik Kenti’nde inşaat yasağı uygulanmıyor mu?

Efes Antik Kenti’ni 2 bin 500 yıl sonra denizle buluşturacak olan inşaattaki gürültü kirliliğinin 01.30’a kadar devam ettiği bildirildi...

Aydın'daki Efes Kongre Merkezi çürümeye terk edildi!

Avrupa'nın 3., Türkiye ve Doğu Akdeniz'in en büyüğü olan Aydın'daki Efes Kongre Merkezi adeta çürümeye terk edildi. 

Nata Holding'ten Merter'deki Efes arsasına 2 milyarlık proje!

daha önce İstanbul'da Tem Point projesini inşa eden Ankara merkezli Nata Holding, Merter'deki Efes arsasında 2 milyar TL'lik proje inşa edecek.

Anadolu Efes Merter'deki arazisini 270 milyon TL'ye sattı!

Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş. İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Osmaniye Mahallesi'nde yer alan arsasını 270 milyon TL bedelle Nata Holding'e sattı...

efes haberleri Haberi

efes haberleri


Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür TMMOB Şehir Plancıları Odası’nın düzenlediği Raci Badem İyi Uygulama ödülünü aldıktan sonra TRT Radyo 1’de yayınlanan “Gecenin İçinden” programına konuk oldu. 20 dakika süren yayında bu değerli ödülü almaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Ülgür bu ödülü Selçuk’u ve sahip olduğu değerleri görünür kılma çabasının getirdiğini söyledi. “Selçuk çok önemli bir yerleşke. Geçmişi de çok önemli. Bu anlamda geçmişi ve kültürel varlıkları korumaya ve daha görünür kılmaya çalışıyoruz” diyen Başkan Ülgür “İstasyon Meydanı çalışmamız çok komplike bir çalışma oldu. Bir tarafta restorasyon, bir tarafta kamulaştırma, bir tarafta meydan düzenleme çalışması, bir taraftan eski tütün binamızın restore edilip kent belleği olarak sosyal yaşama kazandırılması gibi çok yönlü bir bakış açısı ile bu çalışmayı...