29 / 04 / 2024

efkan ala 3. köprü açıklaması

efkan ala 3. köprü açıklaması

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Niğde'de katıldığı açılışta 3. köprüyü ihale ettiklerini belirterek, "Devletin cebinden 5 kuruş para çıkmadı. Köprüden hem devlet para kazanacak hem de siz hizmet alacaksınız." dedi...

Ala Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Fırat tarafından kuruldu.

Çeşme Alaçatı'da 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Alaçatı'da yer alan 3 adet arsayı 12 milyon 150 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Eser-Berfu Yenenler çifti Alaçatı'da villa kiraladı!

Tatil için Alaçatı'ya giden Eser Yenenler Berfu Yıldı çifti burada villa kiraladı. 3 ay kalacak olan çift villa için 250 bin TL ödedi. 

Çeşme Belediyesi'nden 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 12 milyon 150 bin TL'ye satıyor...

Çeşme'de 12.1 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Alaçatı'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 12 milyon 150 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Yaman tarafından kuruldu.

Alaşehir Oto Terminali'ndeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Alaşehir'de yapımını tamamlayarak hizmete açtığı modern oto terminal içerisinde yer alan 8 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıllığına kiraya verilecek.

Alaçam Belediyesi'nden 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Alaçam Belediyesi, Yenicami Mahallesi sınırları içerisinde yer alan arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 5 Nisan'da yapılacak..

İnegöl Fatma Göztepe Huzurevi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl'de inşa edilen Fatma Göztepe Huzurevi ve Aş Evi açıldı. Açılışa, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala katıldı.

Manisa Alaşehir'de icradan 6.3 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Alaşehir İcra Dairesi, Manisa Alaşehir'deki 3 arsayı ve 2 binayı 6 milyon 329 bin 700 TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli olarak belirlendi.

Denizli Ornaz Vadisi meclis gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'de bulunan Ornaz Vadisi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı.Basmacı, sorularını İçişleri Bakanı Bursa Milletvekili Efkan Ala'ya sordu.

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi tarafından kiralanan taşınmaz TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi tarafından kiralanan bir taşınmaza ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını İçişleri Bakanı Bursa Milletvekili Efkan Ala'ya iletti.

Ala İstanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ala İstanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Fikret Şeker Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Beşiktaş, Levazım Mahallesi'nde kuruldu.

efkan ala 3. köprü açıklaması Haberi

efkan ala 3. köprü açıklaması


İçişleri Bakanı Efkan Ala, Niğde'de katıldığı açılışta 3. köprüyü ihale ettiklerini belirterek, "Devletin cebinden 5 kuruş para çıkmadı. Köprüden hem devlet para kazanacak hem de siz hizmet alacaksınız." dedi.


AK Parti'nin Niğde ve Bor seçim bürolarının açılışını İçişleri Bakanı Efkan Ala yaptı.


Programda konuşan Efkan Ala, "Sandıkta AK Parti'ye attığınız her oy mazlumlara atılan adımdır. Sizden aldığımız emaneti ihanet etmeden temsil edecek yine size teslim edeceğiz. Sizin iradenizi kimse ezip geçemez. Doğru olan her şeyi yanlışla düzeltmeyeceğiz. Niğde ve Bor'da sizler bu emaneti tekrardan AK Partili belediyelere teslim edeceksiniz. 3. köprüyü ihale ettik. Devletin cebinden 5 kuruş para çıkmadı. Köprüden hem devlet para kazanacak hem de siz hizmet alacaksınız. Biz hakla hukuku bilen insanlarız. Yeryüzünde nerede bir mazlum muhtaç varsa biz...