05 / 05 / 2024

Efsaneler Diyarı

Efsaneler Diyarı

Dubai merkezli Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la masaya orturdu. Dubai Emiri Al Maktoum’un yakından ilgilendiği 1.2 milyar TL’lik projede, %50 ortaklık için görüşülüyor

Diyar Taahhüt İnşaat Otomotiv Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Taahhüt İnşaat Otomotiv Emlak Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Kamik tarafından kuruldu.

Ds İnteriors Mobilya Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ds İnteriors Mobilya Ve Mimarlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Diyar Raşo ve Servet Alabaş ortaklığında kuruldu.

Depremlerde yıkılan Diyar Galeria Sitesi'nin bilirkişi raporu açıklandı! Galeria Sitesi neden yıkıldı? Kimler kusurlu?

Diyarbakır’da depremde iki bloğu yıkılan, 89 kişinin yaşamını yitirdiği Diyar Galeria sitesiyle ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sürdürülen soruşturma çerçevesinde ek bilirkişi raporu tamamlandı. Peki Galeria Sitesi neden yıkıldı?

Evba Grup İnşaat Makina Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evba Grup İnşaat Makina Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Diyar Avcı tarafından kuruldu.

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Diyarbakır'da yıkılan 3 bina için 'kolonları kesildi' iddiası! Projeler bir bir incelenecek!

Diyarbakır'da yerle bir olan Diyar Galeria sitesinin altındaki marketin kolonlarının kesildiği ileri sürüldü. Kentte incelemelerde bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı gören vatandaşlar, tepkilerini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Kripto paralar ile ilgili efsaneler!

Kripto paralarla ilgili çok sayıda efsane bulunuyor. Peki bunların hangileri gerçek? İşte kripto para efsaneleri...

Kahve Diyarı 2 yılda 300 yeni şube açacak!

Kahve Diyarı Grubu, pandemiye rağmen yatırım kararı aldı. Halen 110’u pastane olmak üzere 300 şubeyle hizmet veriyor. Grup, önümüzdeki iki yılda 300 yeni şube ile 1500 kişiyi daha iş sahibi yaparak istihdamını 5 binin üzerine çıkaracak...

Diyar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed H.H. Mansour, Ahmed K.A. Alnajjar ve Mohamed A.H. Aboumeghasab ortaklığında kuruldu.

Kahve Diyarı 2 yılda 300 şube açacak!

Şube sayısını 600'e çıkarmayı hedefleyen Kahve Diyarı iki yıl içerisinde 300 yeni şube açılışı yapacak. 

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmalarında son durum!

Kayseri'de Anadolu Harikalar Diyarı yanında hizmet sağlayacak Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Golden Rava Turizm Emlak İnşaat Nakliyat Otomotiv Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Rava Turizm Emlak İnşaat Nakliyat Otomotiv Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Diyar Agan, Kava Agan ve Süleyman Agan ortaklığında kuruldu.

Tabiata göç eden ünlülerin tercihi Beykoz oldu!

Bir zamanlar İstanbul’un en merkezi semtlerinde oturan ünlüler, son dönemlerde tabiata doğru göç ediyor. Birçok sanatçı, geçmişte akıllarına bile getirmedikleri Anadolu yakasının uzak diyarı olarak bilinen Beykoz’da yaşıyor.

Efsaneler Diyarı Haberi

Efsaneler Diyarı

Rixos Grup tarafından Antalya Belek'te hayata geçirilen ve ilk etabı mayısta açılacak olan Tema Park projesi 'The Land of Legends-Efsaneler Diyarı' uluslararası yatırımcıların da radarına girdi. Edinilen bilgilere göre Dubai merkezli Emaar Grup, projeye yüzde 50 ortaklık için Rixos ile masaya oturdu. Mohammed bin Rashid Al Maktoum'un yakından takip ettiği öğrenilen projenin ortaklık görüşmelerinde son aşamaya gelinmiş. Üç etaptan oluşan ve 1.2 milyon TL'ye mal olan projede ortaklık için imzaların bir aya kadar atılması bekleniyor. Antalya turizmine ilave 1 milyon turist kazandırması hedeflenen projenin 2021 yılında tamamlanması hedefleniyor.


76 FUTBOL SAHASI BÜYÜKLÜĞÜNDE

Belek'te 639 bin 110 metrekare alan üzerine inşa edilen Rixos Tema Park, yaklaşık 76 futbol sahası büyüklüğünde alanı kapsıyor. 4 bin kişinin istihdam edildiği projenin otel ve eğlence parkını...