18 / 05 / 2024

ege besin tarım ürünleri

ege besin tarım ürünleri

Muğla Milas'ta icradan satışa çıkan Ege Besin Tar. Ür. Gıda San. ve Ltd. Şti. için yapılacak ihale gününün tarihi 1 Ekim 2012 olarak belirlendi...

Türk tarımının Silikon Vadisi kuruluyor!

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Menemen Çiftliği’nde tarım teknoparkı oluşturma çalışmalarında sona yaklaşıldığından bahseden İTB Başkanı Işınsu Kestelli, “Bu çiftlik Türk tarımının Silikon Vadisi olacak. Tarımla teknolojiyi birleştiren tüm girişimlerin çekim merkezi haline gelecek” diye konuştu.

Sudan'daki tarım arazileri İzmirli yatırımcılara açılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı, NTV ve Özgencil Grup iş birliğiyle ikincisi düzenlenen Ege Ekonomik Forum'unda konuştu. Pakdemirli, Sudan'daki tarım arazilerinin İzmirli yatırımcılara açılacağını söyledi.

Gediz Nehri taştı, tarım arazileri su altında kaldı!

Ege Bölgesi'nin önemli su kaynaklarından olan Gediz Nehri'nin Manisa'nın Turgutlu ilçesinden geçen bölümünde meydana gelen taşkın sonucu tarım arazileri ile hayvan çiftliklerini su altında kaldı

Türkiye Sudan'dan 99 yıllığına tarım arazisi kiraladı!

Batılı ülkelerin Afrika' da arazi kiralama yarışına Türkiye de katıldı. Türkiye tarihinde ilk defa devlet ve özel sektör işbirliğiyle Sudan'dan 99 yıllığına tarım arazisi kiraladı...

Tarım arazilerinin toplulaştırılması, bu hafta Meclis gündemine geliyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu ve HDP Iğdır Milletvekili Pervin Buldan'ı ziyaret ederek, tasarının yasalaştırılması için destek vermelerini istedi.

Heka Danışmanlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heka Danışmanlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kaya, Hüseyin Kaya tarafından 24 Nisan 2014 tarihinde Beylikdüzü Küçük Çarşı 'da kuruldu.

İş Bankası 14 şubede tarım bankacılığı için özel servis kurdu!

Türkiye İş Bankası, tarım bankacılığı faaliyetleri için organizasyon yapısında yeniliğe giderek, 14 şubede yeni yapılanma başlattı. Tarım faaliyetlerinin yoğun olduğu şubelerde kurulan servisleri ile sadece tarım müşterilerine hizmet verilecek...

Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, "Türkiye, tarımda dünyada 11'ncilikten 7'nciliğe geldi, Avrupa' da İtalya'yı, Fransa'yı solladık ve Avrupa'da birinci konuma geldik" dedi...

Ağrı Murat Nehri taşınca tarım arazileri sular altında kaldı!

Nehir taşınca tarım arazileri sular altında kaldı. Murat Nehri'nin su seviyesi yükselince Ağrı' nın Diyadin ve Taşlıçay ilçeleri ile kent merkezindeki tarım arazileri zarar gördü.

2b tarım arazisi nedir?

6831 sayılı Orman Kanununun değişik 2 nci maddesinin birinci fıkrasının (B) bendine göre Hazine adına orman sınırları dışına çıkarılan ve çıkarılacak yerlere deniyor. Peki 2b tarım arazisi nedir?

Çankırı'da köy sakinleri tarım arazisine kurulacak tuz fabrikasını protesto etti!

Seyit Çelik, yaptığı açıklamada, köyün tek geçim kaynağının bulunduğu araziye tuz fabrikası kurulmak istendiğini öne sürerek, tuzun bölgedeki topraklara zarar vereceğini, bu nedenle artık tarım ve hayvancılık yapılamayacağını savundu.

Altınyağ Kombinaları Gürtaş Tarım Yatırımları'nı devralıyor!

Altınyağ Kombinaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi devralıyor.

Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Aydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da Zeytinburnu, Tercüman Sitesi A3 Blok'ta kuruldu.

ege besin tarım ürünleri Haberi

ege besin tarım ürünleri

MİLAS İCRA MÜDÜRLÜGÜ’NDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Dosya No: 2010/2144 TAL.

1- Tapu Kaydı:

Muğla ili, Milas ilçesi, Yakaköy Köyü, Kırcağız Mevkii, 2 cilt, 151 sayfa nolu, 151 parsel, 24.650,00 m2 büyüklüğünde, içinde 4 adet kargir kümes, depo ve su deposu olan tarla nitelikli, tamamı borçlu Ege Besin Tar. Ür. Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. adına kayıtlı taşınmaz

Hali Hazır Durumu: Parsel tavuk çiftliği olarak kullanılmakta ve parsel içerisinde tavuk çiftliğine ait binalar bulunmaktadır. Parsel içerisindeki binaların özellikleri;

1) İki katlı idari binası: iki katlı olan bina idari binası olarak kullanılmaktadır. Pencereleri PVC doğramadır. Toplam inşaat alanı 153,00 m2’dir.

2) Lojman olarak kullanılan bina: Lojman olarak kullanılan bina iki katlıdır. Pencereleri PVC doğramadır. Toplam inşaat alanı 187,00 m2’dir.

3) Su deposu:...