02 / 05 / 2024

ege demir ne kadarlık yatırım yaptı

ege demir ne kadarlık yatırım yaptı

Egedemir Yönetim Kurulu Üyesi Nurçin Erdem Egedemir Geri Kazanım ile cüruftan ayırdığı skal çeliği kütük haline getirmek için 15 milyon dolarlık yatırımla kurduğu tesis ile kapasitesini artıracağını söyledi...

Demire Çin baskısı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri fiyatları Çin'deki talep görünümüyle geriledi. Bu durum yurt içi piyasalarda demir fiyatlarını da etkiledi ve inşaat demir fiyatlarına indirim geldi. 1 ton indirim demir fiyatları ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 1 ton demir ne kadar oldu? 24 Şubat 2024 demir fiyatları

Demir fiyatları haftayı rekor zamla kapattı. Demir fiyatlarına peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Demir fiyatları zamlar sonrası resmen fırladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Şubat 2024 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 2024 inşaat demir fiyatları...

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi inşaat demirine bugün 200 TL indirim geldi. İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 19 Ocak 2024 demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatları rekor kırdı! 1 ton demir ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

İnşaat demir fiyatları son bir buçuk yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Fiyatların artmasında küresel talep ve arz sıkıntısı gibi faktörler yer alıyor. Peki 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 27 Aralık 2023 demir fiyatları. 

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

Demir çelik endüstrisinde ‘metalmorfoz’ dönemi başlıyor...

İklim krizine karşı birçok ülkenin net sıfır hedefi belirlemesi ile başlayan “yeşil çelik” yolculuğunda, üretim merkezi olarak Ortadoğu, üretim şekli olarak elektrikli ark fırınları ve ürün olarak da doğrudan indirgenmiş demir öne çıkacağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları....

İhracatçılar açıkladı! Demir çelik sektörü 2024 yılına hedef koyamıyor

Türk demir çelik ve demirdışı metaller sektörünün dünyadaki rekabet gücünü kaybettiğini belirten Ege Demir ve Demirdışı Metallar İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertan, ihracatta Avrupa’nın payının yüzde 43’ten yüzde 31’e gerilediğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam! Fiyatlar yerinde durmuyor! 1 ton demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün 200 TL zam geldi. Son zamanlarda yükselişe geçen demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zammın ardından 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 1 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

İnşaat sektöründen dev indirim haberi! Demir fiyatları düşüşe geçti! 1 ton demir ne kadar oldu?

Son zamanlarda inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları, Ticaret Bakanlığı'nın merceğine girdi. Bakanlık denetimlerin artırılıp yaptırımlar uygulanacağını açıklamıştı. İnşaat malzemeleri tarafından ilk adım demirden geldi. Demir fiyatlarına indirim geldi ve fiyatlar düşüşe geçti.

Demir fiyatları çakıldı! Fiyatlar sil baştan değişti! 1 ton demir ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 demir fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından değer kaybetmesi demir fiyatlarına yansıdı. Demir fiyatları resmen çakıldı, demir fiyat listesi sil baştan değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos Cuma demir fiyat listesi. 

Demir fiyatlarına görülmemiş zam! 1 ton demirin fiyatı resmen uçtu! 4 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarında bu zamana kadar görülmemiş zam geldi. Demir fiyatları Temmuz ayı ile birlikte adeta uçuşa geçti. 1 ton demir ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 4 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına çılgın indirim geldi! Fiyatlar geriledi! 1 ton demir ne kadar oldu? 11 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dün 100 ila 200 TL arasında zam gelirken bugün de gelen indirim haberleri sektöre damgasını vurdu. Demir fiyatlarına çılgın indirim geldi! Fiyatlar geriledi! 11 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına yeni indirim! Peş peşe açıklandı! İşte 1 Nisan 2023 fiyat listesi...

Demir fiyatlarına peş peşe indirim gelmeye devam ediyor. Peki güncel demir fiyatları kaç lira oldu? Şehir şehir demir fiyatları kaç TL? İnce demir ve kalın demir ne kadar? İşte 1 Nisan 2023 fiyat listesi... 

ege demir ne kadarlık yatırım yaptı Haberi

ege demir ne kadarlık yatırım yaptı


Egedemir Geri Kazanım, cüruftan ayırdığı skal çeliği kütük haline getirmek için 15 milyon dolarlık yatırımla kurduğu tesis ile kapasitesini artıracak. Demir-çelik firmaları için bertarafı büyük bir sorun olan cürufu işleyip farklı ürünler olarak geri kazandıran Egedemir'in yeni hedefine odaklandığım belirten Yönetim Kurulu Üyesi Nurçin Erdem, "Demirçelik firmalarına atık giderme ve kütük tedariki hizmeti veriyoruz. 

Bir diğer kuruluşumuz olan Özerdem Demir ise standart inşaat demiri ticareti ile ölçü-kesim yapıyor ve proje bazlı inşaat demiri üretiyor. Tesisimizin aylık 5 bin ton olan kapasitesini, yeni ocak yatırımımızla 9 bin tona çıkaracağız" dedi. 

Geri kazanım projelerini hayata geçirmek amacıyla sektöre adım attıklarını dile getiren Nurçin Erdem, "Egedemir ve Özerdem Demir, babam Erdoğan Erdem tarafından kuruldu. Babam, 2006 yılında geri kazanım projelerini hayata geçirmek amacıyla bu...