18 / 05 / 2024

ege denizindeki depremin şiddeti ne

ege denizindeki depremin şiddeti ne

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 23.20'de merkez üssü Ege Denizi olan 4,4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi...

Prof. Dr. Naci Görür Ege Denizi'ndeki depremin ardından uyardı!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Ege Denizi'nde 4 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrasında değerlendirmeler yaptı. Görür sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Depremin yeri ilginç. Deprem Kuzey Marmara çukurluğunda, yani KAF’ın kuzey kolu üzerinde" dedi. İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA! Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem! 4 şiddetinde deprem oldu!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem oldu. Saat 02.22’de Akdeniz’de meydana gelen 3.4 şiddetindeki depremin ardından, 02.50’de de 4 Ege Denizi’nde 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Tuzla ve Kadıköy tsunami açısından risk taşıyor!

Ege’deki depremin ardından yakın dönemde ilk kez görülen tsunami, beklenen Marmara depremine ilişkin tartışmaları bir kez daha gündeme getirdi.

Depremin çaresi: acil ve planlı kentsel dönüşüm!

Ege Denizi'nde yaşanan deprem ile kentsel dönüşümün önemi masaya yatırıldı. Uzmanlar depremin çaresinin acil ve planlı kentsel dönüşüm olduğunu söyledi..

Ege Denizi'nde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 10.06 sıralarında, merkez üssü Ege Denizi açıklarında 4.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremin yerin 6 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi.

Ege Denizi'nde 50 artçı deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Ege Denizi'nde bu sabah saat 03.45'te yaşanan 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından, ilk 15 saatte büyüklükleri 1.1 ile 4.9 arasında değişen 50 artçı deprem meydana geldiğini bildirdi.

Ege Denizi'nde 5,1'den sonra 5 büyüklüğünde deprem!

Ege Denizi'nde 03:41'de meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından bu sabah 08:20'de 5,0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Ege Denizi'ndeki iki büyük deprem arasında irili ufaklı sarsıntılar meydana geldi.

Ege Denizi'nde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi (AFAD) verilerinden alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Depremin 21,9 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.

Ege Denizi’nde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) edinilen bilgiye göre, merkez üssü Ege Denizi olan 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin 12.13 derinlikte gerçekleştiği kaydedil

Ege Deniz'i depremi 40 saniye sürdü!

AFAD, Ege Denizi' ndeki deprem nedeniyle 1'i ağır, 266 yaralı olduğunu bildirdi.6.5 büyüklüğündeki depremin 40 saniye sürdüğünü, 70'e yakın artçı sarsıntı yaşandığını açıkladı.

Ege Denizi'nde 3.0 ve 5.3 şiddetinde artçı depremler meydana geldi!

AFAD, Ege Denizi'nde 6.5 büyüklüğündeki depremden sonra, büyüklüğü 3.0 ile 5.3 olan onlarca artçı depremin meydana geldiğini, artçı deprem aktivitesinin yoğun şekilde devam ettiğini bildirdi.

Ege Denizi'nde meydana gelen deprem Yunanistan'da da hissedildi!

Ege Denizi açıklarında saat 12.25'te meydana gelen 6,5 büyüklüğündeki deprem, Yunanistan'ın başkenti Atina ve Batı Trakya'da da hissedildi. İlk belirlemelere göre depremin herhangi bir hasara yol açmadığını belirtti...

Ege Denizi'nde 4,0 büyüklüğünde deprem!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü resmi internet sitesinden alınan bilgiye göre, Ege Denizi' nde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Depremin, 15.4 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirtildi.

ege denizindeki depremin şiddeti ne Haberi

ege denizindeki depremin şiddeti ne


Ege Denizi'nde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi


Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 23.20'de merkez üssü Ege Denizi olan 4,4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. 


Deprem, 5.4 kilometre derinlikte meydana...