06 / 05 / 2024

ege deprem 24 mayıs

ege deprem 24 mayıs

Ege Denizi açıklarında saat 12.25'te meydana gelen 6,5 büyüklüğündeki deprem, Yunanistan'ın başkenti Atina ve Batı Trakya'da da hissedildi. İlk belirlemelere göre depremin herhangi bir hasara yol açmadığını belirtti...

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de bahar fırsatı! 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla!

Ege Yapı imzasıyla İzmir Urla'da inşa edilen Kekliktepe projesinde bahar fırsatı başladı. Ege Yapı tarafından başlatılan kampanya kapsamında söz konusu projeden 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

Ege Denizi'nde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu!

Ege Denizi'nde Muğla açıklarında 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kuzey Anadolu Fayı'nda 7 büyüklüğünde deprem olursa 24 ildeki yapıların yüzde 80'i yıkılır!

Neotektonik ve deprem uzmanı Prof. Dr. Hamit Haluk Selim, 24 şehrin merkezinden geçen Kuzey Anadolu Fayı Hattı'nda 7 büyüklüğünde deprem olursa yapıların yüzde 80'inin yıkılacağını belirtti. İşte uzman isimin korkutan o açıklaması...

'Enerjisini boşaltmadı' diyen Prof. Dr. Okan Tüysüz'den 24 il için deprem uyarısı geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Jeoloji Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz, 24 il için deprem uyarısı yaptı. İşte Okan Tüysüz'ün o açıklamaları...

Ege Yapı Kekliktepe'de 0 faizle 24 ay vade fırsatı! Teslimler 2025'te!

Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen Urla Kekliktepe projesinde 0 faizle 24 ay vade imkanı sağlanıyor. Ege Yapı Kekliktepe projesinin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Son Dakika! Ege Denizi'nde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Ege Denizi'nde Eğriboz Adası açıklarında 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yaşanan deprem Atina'da da hissedildiği kaydedildi. 

24 yılda 3 büyük deprem yaşayan Düzce, depreme dirençli kent olma yolunda!

Düzce'de depreme dayanıklı konut çalışmaları hızlandırıldı. Düzce son 24 yılda 3 büyük deprem yaşadı. Kent yeni güvenli konutların inşası çalışmalarıyla "depreme dirençli kent" olma yolunda ilerliyor.

SON DAKİKA! Ege’de 3.5 şiddetinde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Ege Denizi’nde 3.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, 23.56’da Kuşadası Körfezi’nde yaşandı.

SON DAKİKA! Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem! 4 şiddetinde deprem oldu!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem oldu. Saat 02.22’de Akdeniz’de meydana gelen 3.4 şiddetindeki depremin ardından, 02.50’de de 4 Ege Denizi’nde 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika! Ege Denizi'nde 5,2 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde, Yunanistan'ın Eğriboz Adası yakınlarında 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika! Ege'de 3.6 şiddetinde deprem!

Özellikle son dönemlerde Türkiye’nin dört bir yanında irili ufaklı depremler olmaya devam ediyor. Kandili Rasathanesi ve AFAD ise meydana gelen depremleri anlık olarak kaydedip paylaşıyor. Son olarak, Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilerine göre, Ege Denizi’nde 3.6 şiddetinde deprem oldu.

Son dakika deprem oldu! Ege'de 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi

AFAD, Ege Denizi'nde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. İşte AFAD'dan yapılan o açıklama... 

Son Dakika! Ege'de korkutan deprem!

Son dakika deprem haberleri. AFAD merkez üssü Ege Denizi olan bir deprem olduğunu duyurdu. İşte AFAD'dan yapılan o açıklama...

ege deprem 24 mayıs Haberi

ege deprem 24 mayıs

Ege Denizi açıklarında meydana gelen 6,5 büyüklüğündeki deprem, Yunanistan'ın başkenti Atina ve Batı Trakya'da da hissedildi.


Yunanistan Ulusal Rasathanesi'nden yapılan açıklamada, Ege Denizi'nde Limni (Limnos) ile Semadirek (Samotraki) adaları arasında 12.25'te 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.


Deprem nedeniyle özellikle Batı Trakya'daki Dedeağaç ve Gümülcine kentlerinde halkın caddelere çıktığı, kısa süreli elektrik kesintisi yaşandığı ifade edildi.


Yetkililer, Yunanistan'da ilk belirlemelere göre depremin herhangi bir hasara yol açmadığını belirtti.


6,5 büyüklüğündeki deprem, Bulgaristan'ın başkenti Sofya ile Varna, Vidin, Dobriç, Filibe, Smolyan ve diğer şehirlerde de...