28 / 04 / 2024

Ege konut verileri

Ege konut verileri

Ege'de 2016'da gayrimenkul sektöründe yoğun bir dönem yaşandı.Ege'de 244 bin konut ve işyerleri satıldı.

Ege Bölgesi'nde 9 ayda 140 bin konut satıldı! En gözde il ve ilçe neresi? 

Ege Bölgesi’nde 2023 Ocak-Eylül’de bir önceki döneme kıyasla yüzde 16.25’lik düşüşle 140 bin 953 konut satışı gerçekleştirdi. Peki Ege'de en gözle il ve ilçeler hangileri? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul firmaları rotayı Ege’ye çevirdi! Milyarlık yatırımlarla binlerce konut geliyor!

Gayrimenkul firmaları radarına Bodrum, Çeşme ve Urla’yı aldı. Onlarca firma Ege Bölgesi'nde milyarlık yatırımlarla binlerce konut inşa edecek.

Ege sahillerinde konut fiyatları uçuşa geçti!

Yazlık bölgelerinde en çok talep gören yer Ege oluyor. Pandemiyle birlikte Ege'deki her kente talep arttı. İnsanların Ege'ye akın etmesinin ardından konut fiyatları da uçuşa geçti...

Enflasyon verileri konut kredisi faizlerini arttıracak mı? 

Türkiye İstatistik Kurumu dün Ocak ayı enflasyon verilerini açıkladı. Enflasyon yeni yılda da beklentinin üstünde kalarak yükselişini sürdürdü. Peki enflasyon verileri konut kredisi faizlerini nasıl etkileyecek?

Ege'de konut satışlarının şampiyonu Muğla oldu!

Türk Vatandaşlığı Kanunu’ndaki değişiklik yabancı alıcıyı harekete geçirdi. Ege Bölgesi'nde yabancıya konut satışının şampiyonu Muğla oldu.

Ege Perla'daki konut ve ofisleri Platin Emlak Danışmanlık satacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ege Perla'da yer alan şirket mülkiyetindeki konut ve ofislerin satışı için Platin Emlak Danışmanlık A.Ş. (Keller Williams)'den hizmet alacak.

2018 yılı konut satış verileri meclis gündeminde!

2018 yılı konut satış verileri meclis gündeminde taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ege Üniversitesi Emlak Konut'a verilecek iddiası!

İzmir eski Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, Ege Üniversitesi’nin Bornova’daki kampüs alanın Emlak Konut'a tahisis edileceğini ve kampüsün Kemalpaşa'ya taşınacağını iddia etti.

Ege Yapı Batışehir güncel konut fiyatları!

Ege Yapı Batışehir güncel konut fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Batışehir Evleri'nde peşinatsız ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Kordon İstanbul Ege Yapı konut fiyatları!

Kordon İstanbul projesi, Ege Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Kordon İstanbul projesinde 559 konut, ofis ve ticari birimler yer alıyor...

Çanakkale'de konut fiyatları uçacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Şubat ayı konut verileri açıklandı. Çanakkale Müteahhitler Birliği Başkanı Hakan Vural, konut fiyatlarının artacağını söyledi.

Ege Bölgesi'nde Mart ayında 20 bin 192 konut satıldı!

TÜİK tarafından Mart ayı konut satış verileri açıklandı. Rapora göre, Ege Bölgesi'nde satılan toplam konut sayısı 20 bin 192'ye ulaştı. İzmir, 8 bin 59 konut satışı ile zirvede yer aldı.

Ege Yapı Kağıthane konut teslimleri!

Ege Yapı tarafından Kağıthane'de inşa edilecek olan projede lansmana özel olarak yüzde 12 indirim sağlanıyor. Projede konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor...

Ege konut verileri Haberi

Ege konut verileri

Ege'de zorlu geçen 2016 yılında en güvenli liman olarak görülen gayrimenkul sektöründe yoğun bir dönem yaşandı. Neredeyse her gün 669 konut ve işyeri el değiştirdi. Bir içinde Ege'de toplam 244 bin 332 konut veya işyeri satışı gerçekleşti.


Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye genelinde 2016 yılında toplam 1 milyon 567 bin 295 bağımsız bölümün el değiştirdiğini açıkladı. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 2016 yılına ait verilerini paylaşan Bakan Özhaseki, 2016'da İstanbul'un 278 bin 353 alım satımla en üst sırada yer aldığını söyledi. Ankara 163 bin 62 konut ve işyeri satışıyla ikinci, İzmir 94 bin 499 konut ve işyeri satışıyla üçüncü sırada yer aldı.



Yeni...