27 / 04 / 2024

ege koop danışma kurulu başkanı

ege koop danışma kurulu başkanı

Ege-Koop Danışma Kurulu, 2014-15 çalışma döneminin ilk toplantısında hem yeni başkanını hem de yol haritasını belirledi. Kurul üyeleri, başkanlığa Ekonomist, Sosyal Bilimci, Ulusal Birlik ve Strateji Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hüsnü Erkan'ı seçti...

Hüsnü Erkan kimdir?

Ege-Koop Danışma Kurulu'nun yeni başkanı Prof. Dr. Hüsnü Erkan oldu. Peki, Hüsnü Erkan kimdir? Hüsnü Erkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Hüsnü Erkan..

Hüsnü Erkan Ege-Koop’un Danışma Kurulu Başkanı oldu!

Yedi yıldan bu yana İzmir ve Türkiye'nin sorunlarını masaya yatıran, akademisyenlerden sanatçılara, gazetecilerden STK temsilcilerine dek birçok isimden oluşan Ege-Koop Danışma Kurulu'nun yeni başkanı Prof. Dr. Hüsnü Erkan oldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işçi ve memur için kolları sıvadı! Üçlü danışma kurulu toplanıyor! Tarih verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışma hayatının önemli sosyal diyalog mekanizmaları arasında gelen Üçlü Danışma Kurulu'nu toplamak için çalışmalara başladı. İşçi ve memur için kolları sıvayan Bakanlık üçlü dayanışma kurulu toplayacak.

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

Konuta erişimde yaşanan sıkıntıları Ege Koop Genel Başkanı Aslan değerlendirdi. Aslan, kooperatiflerin desteklenerek, dar ve sabit gelirlilerin ev sahibi olmalarının sağlanabileceğini belirtti.

Ege Yapı'dan 7 milyar değerinde 7 proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2023 yılı hedefleri, yeni projeleri ve yatırımları aktarıldı. İnanç Kabadayı, iki yıl içinde yedi yeni projeyi hayata geçireceğini ve 7 milyar TL yatırıma başlayacağını söyledi.

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Yeni AKM için danışma kurulu oluşturulacak!

Yeni modern Atatürk Kültür Merkezi oprojesi için İyi bir danışma kurulu oluşturulması planlanıyor. Müze ise 2022 yılında hizmete açılacak.

Ege-Koop 400 işyeri inşa edecek!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 400 işyerinden oluşacak Ege Ticaret Merkezi’ni tanıttı. İşyerlerinin fiyatlarının konut fiyatlarına eş olacağı belirtildi.

TK Global Telekominasyon Enerji Danışma Limited Şirketi kuruldu!

TK Global Telekominasyon Enerji Danışma Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Melike Günaydın ve Nesrin Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Al Sary Turizm Gayrimenkul Emlak Mağazacılık Danışma Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sary Turizm Gayrimenkul Emlak Mağazacılık Danışma Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt’ta Abdullah Alsarı tarafından kuruldu. 

Konak'ta imar barışı için danışma desteği!

Konak Belediyesi, İmar Barışı konusunda vatandaşı bilgilendirmek amacıyla Basmane’deki hizmet binası girişine danışma masası kurdu.

Ankara Büyükşehir'den imar barışı için danışma merkezleri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Aile Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezleri’nde “İmar Barışı Danışma Merkezleri” hizmet veriyor.

Ankara'da imar barışı için danışma merkezleri kuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı Aile Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezlerinde “İmar Barışı Danışma Merkezleri” hizmet vermeye başladı.

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

Ege Yapı'dan ev alan dünyayı geziyor!

Ege Yapı, Batışehir ve Kordon İstanbul’dan ev alanlara dünyayı gezdiriyor. Firma, konut sahiplerine 42 bin TL’ye varan Etstur Seyahat Çeki veriyor.

ege koop danışma kurulu başkanı Haberi

ege koop danışma kurulu başkanı

Kurul üyeleri, başkanlığa Ekonomist, Sosyal Bilimci, Ulusal Birlik ve Strateji Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hüsnü Erkan'ı, yardımcılığına Turizmci Bircan Tağıl'ı, Yazmanlığa ise Reklam Ajansı Yöneticisi Berna Şahin'i oy birliği ile seçti. Toplantıda Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kurulun bundan böyle 'fikir kulübü' olarak ön plana çıkacağını söyledi. Aslan, "İzmir'de bu anlamda ciddi bir eksiklik var. Kent için çözüm öneren, etkin, uzman isimlerle İzmir'in geleceğine dair söz söyleyen platform ne yazık ki yok. Ege-Koop Danışma Kurulu yeni dönemde bu eksikliği giderecek, İzmir'in konuşulmayan sorunlarını Türkiye'nin önde gelen isimleriyle masaya yatırarak, çözümlerini kamuoyuyla paylaşacak" dedi. 


Habertürk...