05 / 05 / 2024

ege koop dünyaevi avm

ege koop dünyaevi avm

Ege-Koop Dünya Evi Alışveriş Merkezi saat 12.00'de toplu nikah töreninin yanı sıra ünlü mankenlerin katılacağı bir defilenin de yer alacağı törenle hizmete girecek

Ege Mahallesi dönüşüm projesinin temeli 2 Şubat'ta atılıyor! İzmir’in kalbinde 706 yeni konut!

Yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında şehrin merkezinde senelerdir çözüm bekleyen bir proje için daha düğmeye basıldı. Ege Mahallesi’nde hak sahiplerine teslim edilecek olan binaların yapımı için 2 Şubat Cuma günü temel atma töreni yapılacak.

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

Konuta erişimde yaşanan sıkıntıları Ege Koop Genel Başkanı Aslan değerlendirdi. Aslan, kooperatiflerin desteklenerek, dar ve sabit gelirlilerin ev sahibi olmalarının sağlanabileceğini belirtti.

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce tamamlanmalı!

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir’in afetlere yönelik karakteristiği, kaçak ve denetimsiz yapılarının oranı, denetimli yapı stokunun fiziksel (yaş) ve yapısal (depreme dayanıklı) özelliklerine bakıldığında, nitelikli kentsel dönüşüm uygulamalarının kent için kaçınılmaz olduğunu kaydetti. 

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Ege Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İlteriş K Erdemir tarafından kuruldu.

Kredi faizleri düştü, inşaat sektörü canlandı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kamu bankalarının konut kredi faizlerini yüzde 1’in altına düşmesinin inşaat sektörü açısından önemli bir gelişme olduğunu söyledi.

Ege-Koop 400 işyeri inşa edecek!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 400 işyerinden oluşacak Ege Ticaret Merkezi’ni tanıttı. İşyerlerinin fiyatlarının konut fiyatlarına eş olacağı belirtildi.

Ege Perla, Stevie Awards'ta 4 ödüle layık görüldü!

Ege Perla, dünyanın en prestijli iş ödülleri programı olan Stevie Awards 15. Uluslararası İş Ödülleri kapsamında dört kategoride ödüle layık görüldü.

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

İzmir, dönüşüm için zaman kaybetmemeli!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir’in kentsel dönüşüm için zaman kaybetmemesi gerektiğini kaydetti ve yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı. 

Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor!

Ege-Koop, 150 bin kişiyi ev sahibi yaparak kırılması güç bir rekorun sahibi olarak yatırımlarına devam ediyor. Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor.

ege koop dünyaevi avm Haberi

ege koop dünyaevi avm

Türkiye'nin ilk ihtisas alışveriş merkezi olan 'Ege-Koop Dünya Evi Alışveriş Merkezi' bugün saat 12.00'de toplu nikah töreni, ünlü mankenlerin katılacağı defilenin de yer alacağı bir törenle hizmete girecek. Küçük esnafın kümeleşerek oluşturduğu ilk ve tek alışveriş merkezi olarak kapılarını açacak olan Ege-Koop Dünya Evi Alışveriş Merkezi'nde gelinlik damatlıktan mobilyaya, marketten kına malzemelerine, çocuk oyun alanlarından kozmetiğe kadar birçok ürün bir arada yer alacak. 10 bin metrekare kapalı alana sahip olan AVM'de 62 işyeri bulunuyor. Konumu itibariyle 250 bin kişiye hizmet vermesi hedeflenen AVM 3 katlı olarak projelendirildi. Alışveriş merkezi, işletme maliyeti, sermaye dahil 20 milyon liralık bir yatırımla hayata geçirildi.

AçILIşžA ÖZEL

'Yok Böyle Bi'şi' tanıtım sloganıyla bugün gerçekleşecek olan açılıştan sonra Ege-Koop AVM'ye sözlü gelen çiftlerin buradan evli çıkacağını belirten...