05 / 05 / 2024

ege koop kentsel dönüşüm projesi

ege koop kentsel dönüşüm projesi

Kordon Kentsel Dönüşüm Projesi' nin altyapı çalışması olan ' Olası Depremlerde Zeminin Sismik Davranışları ' adlı bilimsel araştırma tamamlandı. Ortaya çıkan araştırma raporu hayli ürkütücü...

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

Konuta erişimde yaşanan sıkıntıları Ege Koop Genel Başkanı Aslan değerlendirdi. Aslan, kooperatiflerin desteklenerek, dar ve sabit gelirlilerin ev sahibi olmalarının sağlanabileceğini belirtti.

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce tamamlanmalı!

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir’in afetlere yönelik karakteristiği, kaçak ve denetimsiz yapılarının oranı, denetimli yapı stokunun fiziksel (yaş) ve yapısal (depreme dayanıklı) özelliklerine bakıldığında, nitelikli kentsel dönüşüm uygulamalarının kent için kaçınılmaz olduğunu kaydetti. 

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'de Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde yapılacak dev dönüşüm için ihale tarihi belirlendi. İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 15 Ekim 2020 tarihinde yapılacak...

Ege'de kentsel dönüşüm seferberliği!

Ege’de Akıllı ve Sürdürülebilir Kentsel Dönüşüm Forum'u düzenlendi. Forumda konuşan İzmir'in belediye başkanları kentsel dönüşüm için destek istedi.

Ege-Koop 400 işyeri inşa edecek!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 400 işyerinden oluşacak Ege Ticaret Merkezi’ni tanıttı. İşyerlerinin fiyatlarının konut fiyatlarına eş olacağı belirtildi.

İzmir Ege Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 27 Eylül'de!

İzmir Büyükşehir, Ege Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi için 27 Eylül’de dördüncü kez ihale gerçekleştirecek. 

İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 27 Eylül'de!

İzmir'de Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde yapılacak dev dönüşüm için ihale tarihi belirlendi. İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 27 Eylül'de yapılacak...

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor!

Ege-Koop, 150 bin kişiyi ev sahibi yaparak kırılması güç bir rekorun sahibi olarak yatırımlarına devam ediyor. Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor.

İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 28 Aralık'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 28 Aralık'ta düzenleniyor..

ege koop kentsel dönüşüm projesi Haberi

ege koop kentsel dönüşüm projesi

Kordon Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı çalışması olan 'Olası Depremlerde Zeminin Sismik Davranışları' adlı bilimsel araştırma tamamlandı. Ortaya çıkan araştırma raporu hayli ürkütücü. 



İzmir (Anayurt) - Ege-Koop'un en büyük ve en prestijli girişimi olarak kabul edilen 'Kordon Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı çalışması olan 'Olası Depremlerde Zeminin Sismik Davranışları' adlı bilimsel araştırma tamamlandı. Ortaya çıkan araştırma raporu hayli ürkütücü. 



CHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ve Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Zafer Akçığ, ortak bir basın toplantısı düzenleyerek, 'Kordon Kentsel Dönüşüm Projesi'nin en önemli altyapı çalışması olan ve 'Zeminin Sismik Davranışlarını içeren bilimsel araştırma raporunu İzmir ile paylaştı. Aynı zamanda olası bir depremde yapılarda meydana gelebilecek hasarları da bilimsel verilerle inceleyen araştırma raporu hayli...