03 / 05 / 2024

Ege Otomotiv Derneği 2014 yatırım

Ege Otomotiv Derneği 2014 yatırım

Egeli otomotiv yan sanayicilerini çatısı altında toplayan Ege Otomotiv Derneği (EGOD), üyelerini Alman yatırımcılarla bir araya getirecek. EGOD, bu yıl da üyeleri ile Bremenli yatırımcılar arasındaki ikili görüşmeleri sağlayacak.

Otomobil fiyatları bu sene her çeyrekte yüzde 25 artacak!

Ege Otomotiv Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun, otomobil fiyatları ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. Torun, fiyatların artacağına dikkat çekti. İşte o açıklama... 

Otomotiv Direktörleri Derneği Başkanı: İkinci el otomobilde alışılmışın dışındaki yüksek fiyat ortamı bitiyor…

İkinci el piyasasının yavaş yavaş sona erdiğini söyleyen söyleyen Otomotiv Direktörleri Derneği Başkanı Ali Haydar Bozkurt, sektör hakkında genel değerlendirmelerde bulundu. İşte haberin devamı....

Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği açıldı!

İzmir ve Manisa merkezli 22 üretici firma tarafından kurulan Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziemir Svalinn Otel'de bir açılış yemeği organize etti.

Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği toplantı düzenledi!

İzmir Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği'nin düzenlediği toplantıya katıldı. Irmak, "Federasyon olarak kentsel dönüşümün takipçisi olacağız" dedi.

EGOD kapılarını Alman yatırımcılara açacak!

Egeli otomotiv yan sanayicilerini çatısı altında toplayan Ege Otomotiv Derneği (EGOD), üyelerini Alman yatırımcılarla bir araya getirecek. EGOD, bu yıl da üyeleri ile Bremenli yatırımcılar arasındaki ikili görüşmeleri sağlayacak.

Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği kuruldu!

İzmir' in en büyük kentsel dönüşüm merkezlerinden Karabağlar' da, yeterli bilgi alamadığını, görüşlerinin sorulmadığını öne süren bir grup halk, "Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği"ni kurdu...

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği kuruldu!

Türkiye ve dünyanın en önemli gündem maddelerinden biri olan enerji ve ısı tasarrufu alanında önemli bir adım daha atıldı. Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) faaliyete geçti.

Enerji Tasarrufu Derneği kuruldu!

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) tarafından yapılan açıklamaya göre, Derneğin hizmet kapsamı Türkiye'de enerji ve ısı tasarrufu bilincini artırmak ve bu amaçla kamu yararına etkinlik göstermek olacak...

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni binası hizmete açıldı!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ASİAD) yeni binası, aralarında milletvekilleri, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de bulunduğu çok sayıda katılımcının yer aldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yelken sporu ile turizmi güçlendiriyor!

Sporcu Deniz Öksüz ve Antrenör Cemal Özdiyar, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) yönetimini ziyaret ederek yelken sporuna verdikleri destekten dolayı yönetim kurulu adına ALTİD Başkanı Burhan Sili’ye teşekkür plaketi verdi.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Kültürel Aşçı Değişimi Projesini başlattı!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Fushun Turizm Bölgesi işbirliğinde Kültürel Aşçı Değişimi Projesi yürütülecek. Kültürel Aşçı Değişimi Projesi, Club Paradiso Hotel'de düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı.

Erciyes Üniversitesi yeni hizmet binası için İstanbul Develiler Derneği ile protokol imzalandı!

Erciyes Üniversitesi'ne yeni hizmet binası İstanbul Develiler Derneği ile Erciyes Üniversitesi ( ERÜ ) arasında Develi Seyrani Kampüsüne yeni hizmet binası yapılması için protokol imzalandı....

Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binası açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binası, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ’nin de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Ege Otomotiv Derneği 2014 yatırım Haberi

Ege Otomotiv Derneği 2014 yatırım


Egeli otomotiv yan sanayicilerini çatısı altında toplayan Ege Otomotiv Derneği (EGOD), üyelerini Alman yatırımcılarla bir araya getirecek. Geçen yılda Almanya'nın Bremen kentinden gelen yatırımcı işadamları ile üyelerini buluşturan EGOD, bu yıl da üyeleri ile Bremenli yatırımcılar arasındaki ikili görüşmeleri sağlayacak. Alman yatırımcılara İzmir ve Ege Bölgesi'nde özellikle otomotiv sektöründeki yatırım fırsatlarını anlatacak olan EGOD, Almanya'da satışa çıkarılan firmaların satın alınması ya da ortaklığı konusunda da görüşmeler yapacak. EGOD'un üyesi olduğu Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) üyesi işadamlarının da katılacağı görüşmelerde önemli iş bağlantılarına imza atılması bekleniyor. 


Yatırım avantajları

Bremen'den gelen yatırımcı işadamları ile üyelerini 22 Ekim Çarşamba günü Swissotel Büyük Efes'te buluşturacaklarını dile getiren EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İduğ, işbirliği imkanlarını değerlendireceklerini ve otomotiv sektöründe ortak yatırım...