18 / 05 / 2024

Ege Perla çalışmaları

Ege Perla çalışmaları

İleri inşaat teknolojileri kullanılan Ege PERLA toplam 18 bin 392 metrekare arsa üzerinde 72 bin metre uzunluğa sahip 250 adet kazık üzerine inşa edilecek...

İş GYO Ege Perla AVM'nin kiralaması için Tepe Emlak Yatırım'a yetki verdi!

İş GYO tarafından Ege Perla Alışveriş Merkezi'nin yönetim ve kiralama hizmetleri konusunda 2 yıl süreyle Şirket Genel Müdürlüğü'ne yetki verilmesine karar verildi. 

Ege Perla 1 Haziran itibariyle yeniden kapılarını açıyor!

Yeni tip Covid-19 salgını nedeniyle faaliyetlerini geçici olarak durduran Ege Perla, normalleşme süreci kapsamında alınan en üst seviyedeki tedbirlerle beraber 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle İzmirliler’i ağırlayacak. 

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Ege Perla AVM açıldı!

İş GYO imzası ile İzmir Bayraklı'da inşa edilen Ege Perla Alışveriş Merkezi (AVM) dün hizmete açıldı.

Ege Perla AVM bugün kapılarını açıyor!

İzmir Körfezi'nin en güzel noktasında, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilen Ege Perla alışveriş merkezi, bugün kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Ege Perla AVM yarın açılıyor!

490 milyon liralık yatırımla İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle yaşama geçirilen Ege Perla Alışveriş Merkezi yarın açılıyor. Merkez, yılda 6.5 milyon kişiyi ağırlamayı hedefliyor

Ege Perla AVM 6 Eylül'de açılıyor!

İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında, İş GYO güvencesiyle keyifli bir yaşam alanı sunan Ege Perla alışveriş merkezi, 6 Eylül’de açılıyor...

Manisa'daki imar çalışmaları yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Gazeteci ve Ege Koop Onursal Başkanı Öcal Uluç ile Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç’ı makamında ağırladı. Ergün Manisa'daki imar çalışmalarının yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi

TOKİ Afyonkarahisar Emekli Konutları'nda çalışmalar hızlandı!

Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, ildeki TOKİ emekli konutları hakkında bilgi verdi. Çalışmaların hızlandığını belirten Ahmet Ege 1073 konutun yanı sıra burada 3 AVM, 2 Cami ve bir okulun yapılacağını belirtti.

Soma TOKİ ile Kozanlı arası yol açma çalışmaları başladı!

Soma Belediyesi, Soma Kaymakamlığı ve Ege Linyitleri İşletmesi’nin destekleriyle 301 şehit madenci yakınları için yapılan TOKİ konutları ile Kozanlı yoluna bağlantıyı sağlayacak yolu açma çalışmalarına başladı.

Knidos Antik Kenti'nde restorasyon çalışmaları devam ediyor!

Ege ve Akdeniz'in birleştiği yerde özel konumuyla bilinen 2 bin 600 yıllık Knidos Antik Kenti'nde, restorasyon ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor..

Ege Perla'da teslimler Aralık 2015'te başlayacak!

İş GYO'nun Ege PERLA projesinde yüzde 70 'lik satış gerçekleşirken AVM marka karması çalışmaları da başladı. Projenin 2015 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanıyor..

Ege Perla projesinde satışların yüzde 70'i tamamlandı!

170 milyon dolar yatırım değeri olan İş GYO'nun Ege Perla projesinde yüzde 70 'lik satış gerçekleşirken AVM marka karması çalışmaları da başladı.

Ege Perla çalışmaları Haberi

Ege Perla çalışmaları



EGE PERLA'nın altyapı, iksa ve kazı çalışmaları devam ediyor. 18 bin 392 metrekare arsa üzerinde 46 ve 29 katlı iki kuleden oluşan proje 2 bodrum katlı otopark ve 4 katlı alışveriş merkezi olarak planlanıyor. 


Ege Perla, toplam 12 bin metre uzunluğa sahip 250 adet kazık üzerine inşa edilecek. Yapının yükseleceği alanın zemin iyileştirme çalışmaları 2013 Temmuz ayı sonunda tamamlanacak. Mayıs ayı içinde ihalesinin yapılacağı projenin üst yapı inşaatına ise Ağustos ayında başlanması planlanıyor. Bölgenin zemin şartlarının hassasiyetinden dolayı, binayı taşıyacak olan temelin hazırlanmasında mühendisliğin tüm gereklerinin yerine getiriliyor. Biri 46, diğeri 29 kat olmak üzere iki kule ve dört katlı alışveriş merkezinden oluşan kompleks için 65 bin metreküp C 50 betonarme betonu ve 13 bin ton S 420 betonarme çeliği...