19 / 05 / 2024

Ege Perla inşaat çalışmaları

Ege Perla inşaat çalışmaları

İleri inşaat teknolojileri kullanılan Ege PERLA toplam 18 bin 392 metrekare arsa üzerinde 72 bin metre uzunluğa sahip 250 adet kazık üzerine inşa edilecek...

Denizli’de inşaat sektörü büyümesini devam ettirecek!

Güney Ege Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şenel, Denizli’de inşaat alanında büyümenin devam edeceğini kaydetti. Yerel yönetimlere düşen görevler olduğunu kaydeden Şenel, yeni göreve gelecek yönetimlerin hızla çalışacağını belirtti.

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji  Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji  Anonim Şirketi bugün Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Acar,  Kamil Özdağ, Mehmet Ata Acar ve Samed Özdağ  tarafından kuruldu.

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Acar, Kamil Özdağ, Mehmet Ata Acar ve Samed Özdağ ortaklığında kuruldu.

Sevda Erdan Kılıç'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı inşaatı eleştirisi!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın, inşaat hatalarıyla dolu olduğunu, bu nedenle oluşan yapısal bozuklukların da limanı amatör balıkçı iskelesine dönüştürdüğünü iddia etti.

İş GYO Ege Perla AVM'nin kiralaması için Tepe Emlak Yatırım'a yetki verdi!

İş GYO tarafından Ege Perla Alışveriş Merkezi'nin yönetim ve kiralama hizmetleri konusunda 2 yıl süreyle Şirket Genel Müdürlüğü'ne yetki verilmesine karar verildi. 

İş GYO, Ege Perla için Uluhan Hukuk Bürosu'ndan hizmet alacak! 

İş GYO, şirket portföyünde yer alan Ege Perla Kompleksine ilişkin hukuki hizmetler konusunda Uluhan Hukuk Bürosu'ndan hizmet alacak...

EFD’de gündem inşaat sektörü!

Ege Finans Derneği'nin düzenlediği(EFD)“Finans Tadında Sohbetler” toplatısında konuşma yapan Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnanç, bankaların faiz indirimi kampanyaları ile inşaat sektöründe canlanma yaşandığını ifade etti...

Kredi faizleri düştü, inşaat sektörü canlandı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kamu bankalarının konut kredi faizlerini yüzde 1’in altına düşmesinin inşaat sektörü açısından önemli bir gelişme olduğunu söyledi.

Ege Perla Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlıyor!

İzmir’in gelişen ve yükselen bölgesi olan Bayraklı’nın yeni cazibe merkezi olan Ege Perla'da 20 Ağustos – 12 Eylül tarihleri arasında Bilim Şenliği düzenleniyor.

İzmir Ulu Cami'nin inşaatı Temmuz'da tamamlanacak! 

Ege Bölgesi'nin en büyük camisi olma özelliğini taşıyan Ulu Cami'nin kaba inşaatında sona gelindi.İnşaatın temmuz ayı sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Ege Perla'daki konut ve ofisleri Platin Emlak Danışmanlık satacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ege Perla'da yer alan şirket mülkiyetindeki konut ve ofislerin satışı için Platin Emlak Danışmanlık A.Ş. (Keller Williams)'den hizmet alacak.

İzmir Ege Perla 2018 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Ege Perla projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Perla İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Perla İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alperen Akyol tarafından kuruldu. 

Ege Perla inşaat çalışmaları Haberi

Ege Perla inşaat çalışmaları



EGE PERLA'nın altyapı, iksa ve kazı çalışmaları devam ediyor. 18 bin 392 metrekare arsa üzerinde 46 ve 29 katlı iki kuleden oluşan proje 2 bodrum katlı otopark ve 4 katlı alışveriş merkezi olarak planlanıyor. 


Ege Perla, toplam 12 bin metre uzunluğa sahip 250 adet kazık üzerine inşa edilecek. Yapının yükseleceği alanın zemin iyileştirme çalışmaları 2013 Temmuz ayı sonunda tamamlanacak. Mayıs ayı içinde ihalesinin yapılacağı projenin üst yapı inşaatına ise Ağustos ayında başlanması planlanıyor. Bölgenin zemin şartlarının hassasiyetinden dolayı, binayı taşıyacak olan temelin hazırlanmasında mühendisliğin tüm gereklerinin yerine getiriliyor. Biri 46, diğeri 29 kat olmak üzere iki kule ve dört katlı alışveriş merkezinden oluşan kompleks için 65 bin metreküp C 50 betonarme betonu ve 13 bin ton S 420 betonarme çeliği...