07 / 05 / 2024

Ege Perla ödülleri

Ege Perla ödülleri

Ege Perla, dünyanın en prestijli iş ödülleri programı olan Stevie Awards 15. Uluslararası İş Ödülleri kapsamında dört kategoride ödüle layık görüldü.

İş GYO Ege Perla AVM'nin kiralaması için Tepe Emlak Yatırım'a yetki verdi!

İş GYO tarafından Ege Perla Alışveriş Merkezi'nin yönetim ve kiralama hizmetleri konusunda 2 yıl süreyle Şirket Genel Müdürlüğü'ne yetki verilmesine karar verildi. 

Ege Perla Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlıyor!

İzmir’in gelişen ve yükselen bölgesi olan Bayraklı’nın yeni cazibe merkezi olan Ege Perla'da 20 Ağustos – 12 Eylül tarihleri arasında Bilim Şenliği düzenleniyor.

Ege Perla Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlayacak! 

İzmir Bayraklı'nın yeni cazibe merkezi Ege Perla'nın düzenlediği Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlıyor. Etkinlikte ilginç atölyeler ve etkinlikler yer alacak. 

Ege Perla, Stevie Awards'ta 4 ödüle layık görüldü!

Ege Perla, dünyanın en prestijli iş ödülleri programı olan Stevie Awards 15. Uluslararası İş Ödülleri kapsamında dört kategoride ödüle layık görüldü.

Ege Perla'ya Sign of the City Awards'tan 2 ödül!

İş GYO imzası ile İzmir'de hayata geçirilen Ege Perla, Sign of City Awards'da iki yeni ödül daha kazandı. 

Ege Perla AVM açıldı!

İş GYO imzası ile İzmir Bayraklı'da inşa edilen Ege Perla Alışveriş Merkezi (AVM) dün hizmete açıldı.

Ege Perla ve İFM projelerine 15. Perakende Günleri'nde yoğun ilgi!

İş GYO İzmir’de hayata geçirmekte olduğu Ege Perla ve İstanbul Finans Merkezi projeleri ile 15. Perakende Günleri’nde yerini aldı. Perakende Günleri, dünyaca ünlü konuşmacıları ve markaları ağırlıyor.

Ege Yapı'ya Bilkent Marka Ödülleri'nden Onur Ödülü!

Marka ödülleri sahiplerini buldu Bilkent Üniversitesi Marka Kulübü tarafından geçtiğimiz sene ilkinin düzenlendiği Bilkent Marka Ödülleri'nin bu yıl ikincisi gerçekleştirildi..

Ege Perla projesinde katlar yükseliyor!

İş GYO'nun Ege PERLA projesinde inşaat hızla devam ediyor. Büyük bir gelişim potansiyeline sahip, kentsel dönüşüm kapsamında pek çok yatırımla yepyeni bir dönemin başladığı İzmir'de, İş GYO'nun Ege PERLA projesinde katlar hızla yükseliyor.

Tüketici ödülleri nelerdir?

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 60 ncı ve 84 üncü maddelerine dayanılarak hazırlanan tüketici ödülleri yönetmeliği gereğince tüketicilere belli zamanlarda belli durumlarda ödüller veriliyor. Peki, tüketici ödülleri nelerdir?

Tüketici ödülleri yönetmeliği tam metni!

Tüketici ödülleri yönetmeliği, 27 Haziran 2014 tarihinde 29043 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, tüketicinin korunması ile ilgili bilimsel çalışmaların teşvik edilmesi için verilecek ödüllere ilişkin esasları düzenliyor...

İzmir Ege Perla projesi!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tiplerinden oluşan İzmir Ege Perla projesi, İş GYO imzası taşıyor...

ÇEVKO Vakfı, Yeşil Nokta Ödülleri sahiplerini buldu!

ÇEVKO Vakfı, Yeşil Nokta Ödülleri sahiplerini buldu. " Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri ", 18 Haziran 2014 akşamı, The Marmara Otel'de düzenlenen tören ile sahiplerine verildi.

Ege Perla ödülleri Haberi

Ege Perla ödülleri

Ege Perla, Yılın Pazarlama Kampanyası, En İyi Marka Deneyim Etkinliği, En İyi Halkla İlişkiler Etkinliği ve En İyi Etkinlik dallarında aldığı bronz ödüllerle İzmir’e döndü.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre 30’dan fazla ülkeden binlerce projenin yarıştığı Stevie Ödülleri’nde Ege Perla lansman döneminde hayata geçirdiği birbirinden eğlenceli çocuk etkinlikleri, ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşen moda, sağlıklı yaşam sohbetleri, müzik dünyasının en özel isimleriyle birlikte düzenlediği konserleriyle dört dalda bronz ödüle layık görüldü.

Aldıkları ödüllerden dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Kanyon Genel Müdürü İbrahim Paksoy “Konut, ofis ve AVM’den oluşan ve 490 milyon liralık yatırımla kapılarını lezzet, moda, sanat ve eğlencenin ön planda tutulduğu yepyeni bir konseptle açan Ege Perla, hayattan zevk alarak yaşayan ve yaşamak isteyen herkese hitap eden bir marka...