21 / 05 / 2024

Ege Plast üretim tesisi nerede

Ege Plast üretim tesisi nerede

Ege Yıldız Genel Müdür Yardımcısı Salih Algun, Ege Plast'ın Çiğli Modern üretim tesislerinde alt yapı grubu ürün setine dahil ettiği Ege Koruge Boru'nun üretimine 2014'ün başında başladıklarını söyledi...

'Ev almak zorlaşıyor, konut üretim seferberliği başlatılmalı'!

Türkiye’nin 3. büyük kenti İzmir’de kooperatifler aracılığıyla 150 bin kişinin barınma sorununa çözüm getiren Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ev almanın zorlaştığını ve konut üretim seferberliğinin başlatılması gerektiğini belirtti.

Ege Bölgesi'nde yaşayanlara 3 önemli deprem uyarısı!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Cenk Yaltırak, Türkiye'nin üçte birini etkileyen Kahramanmaraş depremlerinin ardından Ege Bölgesi'nde özellikle İzmir ve Muğla'nın deprem riskleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Doğa temelli şehircilik yaklaşımının şehirlere hangi faydaları var?

Doğa temelli şehircilik yaklaşımı nedir? Doğa temelli şehirciliğin faydaları neler? Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Peyzaj Mimarı Prof. Dr. Adnan Kaplan anlattı...

Ege'nin en büyük taş üretim merkezinin temeli atıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Ege Bölgesi'nin en büyük taş üretim merkezi inşa edilecek. Temeli atılan tesis 14 bin metrekare alan üzerine kurulacak.

Ege Vitrifiye 39. Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı’nda!

Tasarım ve üretim gücüyle vitrifiye sektörünün en önemli markalarından biri olan Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı’nda sergilediği serileriyle büyük beğeni topladı.

Ege Seramik'ten İzmir'e 46 milyon TL'lik yeni tesis!

Ege seramik, çevreye duyarlı ve doğalgaz tüketimini azaltan yeni üretim tesislerini açtı. Yaklaşık 46 milyon TL yatırım maliyeti olan tesisler, 6 ayda tamamlandı

Ege Seramik İzmir'de yeni tesis açtı!

Ege Seramik, Türkiye’nin ilk çevreye duyarlı ve doğalgaz tüketimini azaltan üretim tesislerinin açılış törenini, şirketinin resmi kuruluşunun 43. yıldönümüne denk gelen İzmir'in kurtuluş günü 9 Eylül’de gerçekleştirdi.

Ege Seramik Kemalpaşa tesislerinin açılış töreni 9 Eylül'de!

Ege Seramik A.Ş. Kemalpaşa tesislerinde, son teknoloji ile güncellenen üretim sahamızın açılış töreni 09 Eylül 2015 Çarşamba Günü Saat 10.30’da yapılacak.

Ege Plast, 5 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Kapasite artışından ziyade yeni ürün yatırımlarına ağırlık veren Ege Plast, bu kapsamda 2015'in ilk altı ayında 5 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirecek. Firma geçen yıla oranla yüzde 40 artış bekliyor.

Ege Seramik'e 6 ödül!

Ege Seramik, "Yarattığı Marka ile Üstün Satış Performans" ödülü, "Büyük Firma Vergi - Üçüncülük", Toprak ve Seramik Mamülleri Sanayii'nde "Üretim - Birincilik", "Yatırım - Birincilik", "İhracat - Birincilik", "İstihdam - Birincilik" ödüllerini aldı.

Egeplast sözleşme değişikliğini yayınladı!

Ege Plast Plastik Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Egeplast Plastik Sanayi 14 Ocak 2015 tarih ve kararına göre sözleşme değişikliğini yayınladı.

3 yeni üretim bölgesine devlet fabrika kuracak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Akdeniz, Ege - Marmara ve Karadeniz'e 3 büyük üretim - yatırım bölgesi kurulacağını söyledi. Bu bölgelerde sanayici binaya para bağlamayacak...

Türkiye'de 3 farklı üretim bölgesine fabrikalar yapılıp, kiraya verilecek!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Akdeniz, Ege - Marmara ve Karadeniz’e 3 büyük üretim - yatırım bölgesi kurulacağını söyledi. Bu bölgelerde sanayici binaya para bağlamayacak. Fabrikayı devlet yapacak, sanayici kira ödeyecek

Ege Plast üretim tesisi nerede Haberi

Ege Plast üretim tesisi nerede

Ege Yıldız Genel Müdür Yardımcısı Salih Algun, Ege Plast'ın Çiğli Modern üretim tesislerinde alt yapı grubu ürün setine dahil ettiği Ege Koruge Boru'nun üretimine 2014'ün başında başladıklarını söyledi. Algun, kanalizasyon, drenaj, yağmur, endüstriyel ve evsel atık su hatlarında kullanılan uzun çalışma ömrüne sahip Ege koruge borularının EN ISO 13476-3'e uygun olarak SN 4 ve SN 8 sınıflarında üretildiğini söyledi. Algun "Yüksek yoğunluklu polietilen malzemeden çift cidarlı olarak üretilen Ege koruge borular, esnek sızdırmaz ve yer sarsıntılarından etkilenmemektedir" dedi. Borunun özellikleri hakkında bilgi veren Algun şunları söyledi: "Ege koruge borular, bakım kolaylığı, hafif olması nedeniyle de taşıma ve stoklama kolaylığı sağlıyor. Yüksek akış performasına sahip atık su kanalizasyon sistemlerinde toprak altına yapılan boru uygulamalarında döşeme kurallarına mutlaka uyulması gerekiyor." 


'DÖŞEME KURALLARINA...