12 / 05 / 2024

Ege Plastik fabrika satışı

Ege Plastik fabrika satışı

Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Ege Plastik İzmir Çiğli'deki fabrikasının satış ihalesinin feshi davası açıldı...

Tümray Plastik'in Gebze fabrikası icradan satılıyor!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Tümray Plastik’e ait olan bir fabrika 24.7 milyon TL muhammen bedelle icradan satılığa çıkarıldı.

Suriyeli iş adamları Şanlıurfa OSB'de 10 fabrika kuracak!

SİAD, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde ayakkabı, plastik ambalaj, inşaat malzemeleri, triko, tekstil ve geri dönüşüm gibi farklı alanlarda 10 ayrı fabrika kuracak. SİAD ve Şanlıurfa OSB Müdürlüğü arasında arsa tahsis protokolünü imzalandı.

Ege Bölgesi'nde OSB yatırımları hareketli!

Ege Bölgesi'nde OSB'lerde yatırım devam ediyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya'daki OSB'lerin bazılarında parsel arzı talebi karşılamıyor. Bölgedeki fabrika inşaatlarını sürdürüyor.

Sakarya Erenler'de 10.9 milyon TL'ye satılık fabrika!

T. C. Sakarya 1. İcra Dairesi, Sakarya Erenler Mahallesi'nde bulunan plastik boru üretimine yönelik fabrika binaları ve müştemilatlarını satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon 932 bin 22 TL olarak belirlendi.

Esen Plastik, Menemen'de yeni fabrika kuracak!

Esen Plastik, Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımına başlayacağı yeni fabrikasıyla kapasitesini ve ürün gamını genişletecek. Esen Plastik, sağlam hamleleri ve yapacağı yeni yatırımlarla adından söz ettirmeye devam edecek.

Menemen Plastik OSB’de fabrika inşaatları başlayacak!

Plastik alanında Türkiye'nin tek ihtisas sanayi bölgesi olan ve yaklaşık 5 bin kişilik istihdam oluşturması hedeflenen Menemen Plastik İhtisas OSB'nin Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, 2015'e borçsuz girdiklerini dile getirdi

Buca Ege Giyim OSB'de istihdam 15 bine çıkacak!

Halen 66 fabrikanın faaliyette olduğu Buca Ege Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nde bu yıl 31 fabrika daha üretime başlayacak. Bunlar dışında kalan 38 parselin de 5 yıl içinde devreye girmesiyle bölgede sağlanan istihdam 15 bine yükselecek.

Fikri Işık'tan TOKİ modeliyle sanayiciye fabrika yapma önerisi!

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'a TOKİ modeliyle sanayiciye fabrika yapma önerisi nedeniyle teşekkür etti...

Ege Yıldız Türkiye'nin en fazla bayi ağına sahip!

TÜRKİYE'NİN en fazla bayi ağına sahip markası Ege Yıldız, plastik boru sektöründe, 55 yıldır hizmet ve kalite anlayışı ile adı güvenle özdeşleşmiş bir marka olarak öncülüğünü sürdürüyor.

Zeytinci TOKİ'den fabrika istiyor!

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Renklidağ yaptığı açıklamada gıda yatırımında üreticinin finansman sorununu çözmek için TOKİ'den fabrika yatırımı yapmasını istedi.

Ender Yorgancılar: TOKİ fabrika yapsın!

Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar sanayileşmenin ikinci plana atılmasından yakınarak, TOKİ’nin fabrika yapması gerektiğini söyledi.

Ender Yorgancılar: TOKİ konut yerine fabrika yapsın!

Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar sanayileşmenin ikinci plana atılmasından yakınarak, TOKİ’nin fabrika yapması gerektiğini söyledi.

Aliağa Organize Bölgesi istihdamı da artıracak!

Sun Chemical, Ege Kule, ELTAŞ Trafo, Ege Raspa, Manisa Çelik Hasır gibi firmalann yatınmlanna hız verdiği ve fabrika inşaatlarının büyük bir hızla devam ettiği bölgede, Belçikalı plastik devi Ravago Petrokimya da ilave yatırıma başladı...

Ege Plastik fabrika satışı Haberi

Ege Plastik fabrika satışı

Ege Plastik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin Vakıflar Bankası T.A.O İzmir Şubesine olan borcu nedeniyle, Karşıyaka 1. İcra Müdürlüğünün 2006/1348 Talimat sayılı icra dosyasından 01.10.2013 tarihinde yapılan İzmir Çiğli A.O.S.B.'de bulunan fabrika binası ve müştemilatı satış ihalesine İzmir Karşıyaka 2. İcra Hukuk Mahkemesi nezdinde 2013/454 Esas No ile "İhalenin Feshi Talepli" dava açılmıştır. Borcun tasfiyesine yönelik ve diğer opsiyonlar üzerinde çalışmalar devam etmektedir.08/10/2013 -...