08 / 05 / 2024

ege plaza ofisleri satışları

ege plaza ofisleri satışları

Ege Plaza'da satışların yüzde 95 tamamlandı. Ege Grup'un başkentin en önemli ticari akslarından biri olan Konya Yolu üzerinde hayata geçirdiği Ege Plaza'da son ofisler sahiplerini bekliyor.

Boş kalan plaza ofisleri dönüşüyor!

Evden çalışma düzeninin yaygın şekilde uygulanması, ofislerin geleceğini sorgutlamaya başlattı. Stok fazlası sebebiyle ofislere dönük dönüşüm şimdiden başladı. Mevcut ofisler hastane, öğrenci yurdu ve e ticaret alanı olarak kullanılacak.

Plaza Cubes ofisleri yenilendi!

Plaza Cubes ofislerinin, lounge alanı ve toplantı odaları değişti ve yenilendi. Sun Plaza'daki lokasyonunda ofis çalışanlarının, rahat etmesi ve keyifle işleri yürütebilmesi için detaylı tasarım çalışmaları yapıldı...

Beymen'in ofisleri Vadistanbul'a taşınacak!

Ofisleri Oycan Plaza'da bulunan Beymen'in Ocak 2020'de Vadistanbul'a taşınacağı öğrenildi.

Ege Perla'daki konut ve ofisleri Platin Emlak Danışmanlık satacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ege Perla'da yer alan şirket mülkiyetindeki konut ve ofislerin satışı için Platin Emlak Danışmanlık A.Ş. (Keller Williams)'den hizmet alacak.

Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa edilen Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri 2017 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi.

Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri ne zaman teslim?

Ege Yapı imzasıyla dizayn edilen Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri 11 bin 67 metrekare inşaat alanına sahip. Proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde yer alıyor. Peki Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri ne zaman teslim?

Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri nerede?

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde hayata geçirilen Beylerbeyi Ofisleri 11 bin 67 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2017 Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri nerede?

Ege Yapı ve Coldwell Banker’dan işbirliği!

Ege Yapı, Coldwell Banker ile önemli bir işbirliğine imza attı. Coldwell Banker ofisleri, Ege Yapı’nın geliştirdiği gayrimenkul projelerinin tanıtımı için Anadolu’daki adresi olurken, satışlarını da gerçekleştirecek.

Plaza Cubes sanal ofisleri ayda 500 TL'ye kiralanıyor!

Sanal ofisler, ayda ortalama 500 TL’ye kiralanabiliyor. Hazır ofis ve sanal ofis sektörünün ilk yerel oyuncusu Plaza Cubes, 10 yıllık deneyimi ve geniş hizmet alternatifleri sayesinde müşterilerine bu tarz uygun fiyatlarla hizmet verebiliyor.

İzmir Gümüş Plaza Optimus Ofisleri!

Konuma göre Ege Üniversite Hastanesi'ne 3 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede her katta 13 adet ofis bulunuyor. İzmir Gümüş Plaza Optimus Ofisleri alanları 48 metrekare uzaklıkta bulunuyor.

Akaretler’deki BJK Plaza kiraya verilecek!

VODAFONE Arena bitince Beşiktaş’ın Akaretler’deki BJK Plaza’da bulunan yönetim ofisleri stada taşınacak. Beşiktaş, 14 katlı kulüp binasını kiraya verip kasasını dolduracak.

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Propa Plaza'da dolar kuru 2,50TL!

Zincirlikuyu'da hayata geçirilen Propa Plaza'nın son ofisleri, dolar kuru 2.50 liraya sabitlenerek kiralamaya açıldı. Kiralık A+ ofisler 140 metrekare ile 730 metrekare arasında değişiyor.

ege plaza ofisleri satışları Haberi

ege plaza ofisleri satışları

Merkezi konumu ve özgün mimarisiyle Ankara'nın iş yaşamına ayrıcalık katan Ege Plaza'da satışların yüzde 95 tamamlandı. Son ofislerin satışı metrekaresi 4 bin 840 TL'den sürüyor Ege Grup'un başkentin en önemli ticari akslarından biri olan Konya Yolu üzerinde hayata geçirdiği Ege Plaza'da son ofisler sahiplerini bekliyor. 


Merkezi konumu ve özgün mimarisiyle Ankara'nın iş yaşamına ayrıcalık getiren Ege Plaza'da satışların yüzde 95'i tamamlandı. 


Son ofislerin satışı metrekare birim fiyatı 4 bin 840 TL'den başlayan fiyatlarla devam ediyor. 

Ayrıcalıklı ofis şansı Modüler ofis kadarından oluşan Ege Plaza'da 3, 4 ve 17. katlarda bulunan üç adet standart ofisin brüt metrekareleri 158 metrekare ve 167 metrekare arasında değişiyor. 


Plaza'nm 2. katında yer alan restoran alanı ve en üst katında bulunan dubleks ofisler ise özel alanlar olarak ön plana...