03 / 05 / 2024

Ege Seramik en değerli 100 marka içinde

Ege Seramik en değerli 100 marka içinde

Seramik sektöründe daima öncü rol oynayan Ege Seramik 2015 araştırma sonucuna göre Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında yer aldı.

Ege Bölgesi'nde 9 ayda 140 bin konut satıldı! En gözde il ve ilçe neresi? 

Ege Bölgesi’nde 2023 Ocak-Eylül’de bir önceki döneme kıyasla yüzde 16.25’lik düşüşle 140 bin 953 konut satışı gerçekleştirdi. Peki Ege'de en gözle il ve ilçeler hangileri? İşte ayrıntılar...

Seramik devi KAP'a açıkladı, çarklar yavaşladı

İnşaat sektöründe üretimin durması yan sektörleri de olumsuz etkiledi. Siparişler azalınca bazı hatlarını geçici olarak kapatma kararı alan Ege Seramik, bir takım tasarruf tedbirleri uygulamaya koydu.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

Westpark Outlet Ekim'de açılacak!

Ege'nin en büyük outlet ve eğlence merkezi olarak kapılarını Ekim'de açacak Westpark Outlet'te, Ege'nin ilk akvaryumu yer alacak.

Ege'nin en büyük AVM'si Bayraklı'da açılacak!

Ege'nin en büyük outleti ve eğlence merkezi İzmir Bayraklı'da açılacak. Bayraklı tünellerinin girişinde bulunan WestparkOutlet'te AVM'de 155 mağaza, eğlence, oyun alanları ve akvaryum bulunuyor.

Ege'nin en büyük taş üretim merkezinin temeli atıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Ege Bölgesi'nin en büyük taş üretim merkezi inşa edilecek. Temeli atılan tesis 14 bin metrekare alan üzerine kurulacak.

Çanakkale Seramik en seçkin mermerleri evinize getiriyor!

Çanakkale Seramik, dünyanın en değerli ve farklı mermer tipolojilerini buluşturduğu ‘Marmoles Brillo’ koleksiyonu ile mekanlara asaletin izlerini taşıyor.

Ege Seramik, dayanıklı ve şık çözümler sunuyor!

Dijital baskı teknolojisinin Türkiye’deki öncü şirketi Ege Seramik, ürün portföyündeki 40’ın üzerindeki ahşap desenli seri ile, mekanlarda dayanıklı ve şık çözümler sunuyor.

Ege Seramik, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 listesinde 12. sırada!

Her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015” listesi açıklandı. Ege Seramik, bir önceki yıla göre, 12 sıra yükselerek başarı grafiğini yukarılara taşıdı.

Novada Edremit AVM'nin 2. fazı açıldı!

İlk fazı 2015 yılının Temmuz ayında ziyaretçi ile buluşan Novada Edremit’in ikinci fazı açıldı. Kuzey Ege’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Edremit; 65 ulusal ve uluslararası marka ile yerli ve yabancı ziyaretçilerini ağırlayacak

Ege Seramik, Spring 2016 koleksiyonunu müşterileri ile paylaştı!

Amerika’nın en büyük ve en önemli seramik karo ve doğal taş fuarı olan Coverings Fuarı, Nisan ayında Chicago’da gerçekleştirildi. 40'tan fazla ülkeden katılımcının olduğu fuarda dünyanın en yenilikçi seramik ve doğaltaş ürünleri tanıtıldı.

APM Terminals İzmir Limanı Mayıs'ta açılacak!

İZMİR Ege'nin en büyük konteyner limanı olma özelliğine sahip APM Terminals İzmir, yatırımını tamamladı. Açılış için resmi onay sürecinin tamamlanmasını beklediklerini söyleyen Wolf Larsen, Mayıs ayında hizmete başlamayı hedeflediklerini belirtti.

Bien Seramik, En İyi Banyo Tasarımı Ödülü'nün sahibi oldu!

Dünyada 25 ülkede yayınlanan Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği EDIDA (Elle Decor International Design Awards) isimli yarışmanın 2015 yılına ait ödülleri sahiplerini buldu. Banyo kategorisinde kazanan Bien Seramik oldu.

Ege Seramik en değerli 100 marka içinde Haberi

Ege Seramik en değerli 100 marka içinde

Seramik sektöründe daima öncü rol oynayan Ege Seramik 2015 araştırma sonucuna göre Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında yer aldı. Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın yaptığı Türkiye'nin en değerli 100 markası araştırmasının sonuçları açıklandı. Konu ile ilgili açıklama yapan İbrahim Polat Holding CEO'su ve Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Baran Demir "Brand Finance'in yaptığı bu araştırma, Ege Seramik tarafından son yıllarda gerçekleştirilen yatırımların ve istikrarlı büyümenin olumlu sonuçlarını teyit etmiştir ve her geçen yıl önümüze daha büyük hedefler koyup bunlara ulaşma konusundaki azmimizi artırmıştır. Seramik sektöründe daima öncü rol oynayan Ege Seramik bir yandan müşterilerine kaliteli mal ve hizmet yoluyla müşteri memnuniyeti sağlarken tedarikçi ve ortaklarına da adil ve tatminkar faydalar sağlayarak uzun süreli birliktelikler yaratmıştır. Bundan...