29 / 04 / 2024

Ege Turistik isletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği turizm verileri

Ege Turistik isletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği turizm verileri

Ege Turistik isletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği'nin hazırladığı rapor hakkında bilgiler veren dernek başkanı Mehmet işler, İzmir turizminin dibe vurduğunu söyledi.

TÜROFED: Yanan yerlere tesis yapılmasın!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, meydana gelen orman yangınları sonrasında yanan yerlere tesis inşa edilmemesi konusunda çağrıda bulundu. 

Oteller Körfez sermayelerinin olabilir!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, turizm sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İzmirli turizmciler Marina istedi!

41. Turizm Haftası'nın açılışı gerçekleştirildi. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler Turizm Haftası'nda açıklamalar yaptı.

Günlük kiralık evlerle ilgili düzenleme memnun etti!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, günübirlik kiraya verilen evler ve apart dairelerle ilgili "Girişimlerimizin sonuç vermesinden dolayı mutluyuz" dedi.

Alaçatı Butik Havaalanı projesi Ege'yi kalkındıracak!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, "Böyle bir proje sadece Çeşme'yi, Alaçatı'yi değil, Urla'dan Seferihisar'a, Karaburun'dan Mordoğan'a kadar tüm Yarımada'yı hareketlendirir, atağa kaldırır" dedi.

Günlük kiralık evler mercek altına alınmalı!

EGE Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, günlük olarak kiralanan apart daire ve evlerin güvenlik sorunları nedeniyle mercek altına alınması gerektiğine dikkat çekti.

Türkiye'de 2 bin 111 otel satışa çıkarıldı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği'nin araştırmasına göre Türkiye'ye turist göndermeyen Rusya'nın bu hamlesinin yanı sıra yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle 2 bin 111 turizm işletmesi satışa çıkarıldı

Ege Bölgesi'nde 908 turistik tesis satılıyor!

Türkiye'nin önemli tatil destinasyonlarından Ege Bölgesi'nde satılığa çıkarılan turistik tesis sayısı 908'e ulaştı. Çanakkale'den Muğla'ya kadar sahil şeridinde satışta olan tesisler için istenen toplam tutar 9 milyar liraya yaklaşıyor.

Mehmet İşler: Altınkum plan iptali 100 milyon doları uçurdu!

Çeşme Altınkum'da planların iptal edilmesi bölgede yatırım yapmayı planlayan firmaların da beklemeye geçmesine neden oldu. Ege Turistik İşletmeler Başkanı Mehmet İşler, "Alınan bu karar en az 100 milyon doları uçurdu" dedi.

Çeşme Aya Yorgi'de Koyuma Dokunma kampanyası başlatıldı!

İmar çalışması yapıldığını öğrendiklerini belirten Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği Başkanvekili Bülent Tercan, işletme sahipleriyle birlikte internet üzerinden "koyuma dokunma" kampanyası başlattıklarını bildirdi.

Ayayorgi Koyu'nda imar değişikliği turizmi etkileyecek!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği (ETİK) Başkanvekili Bülent Tercan, Ayayorgi Koyu'nun halihazırdaki durumunun imar planıyla değişikliğe uğramasının Çeşme turizmini olumsuz etkileceğini bildirdi.

Mehmet İşler: İzmir 3 yat limanını taşıyacak kapasitede!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği Başkanı Mehmet İşler, Avrupa'da yat limanlarının yetersiz olduğunu belirterek, İzmir'in 3 limanı taşıyacak kapasitede olduğunu söyledi.

Mehmet İşler: İzmir'e 3 yat limanı yapılmalı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği Başkam Mehmet İşler, Avrupa'da yat limanlarının yetersiz olduğunu belirterek, İzmir'in 3 limanı taşıyacak kapasitede olduğunu söyledi.

Ege Turistik isletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği turizm verileri Haberi

Ege Turistik isletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği turizm verileri

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği (ETİK) tarafından İzmir'e nisan ayında havayolu ve denizyoluyla giriş yapan turist sayılan ile İzmir'e ocak. şubat mart ve nisan aylarında giriş yapan ilk dört ülke sıralaması başlıklarını içeren bir rapor hazırlandı. Raporda, özellikle 2015 yılında bir önceki yıla göre meydana gelen büyük düşüşler dikkatleri çekti. Rapora göre. 2015 Nisan ayı İzmir'e yapılan havayolu girişleri bir önceki yıla göre yüzde 46, denizyolu girişleri 2014'ün yine aynı döneminde ise yaklaşık yüzde 55 oranında büyük değer kaybettiği görüldü. 2015 yılı ilk dört ayda İzmir'e giriş yapan ilk dört ülke ziyaretçi sıralamasına bakıldığında, 2015 yılında İtalya'dan İzmir' e gelen turist sayısı, bir önceki yıla göre yaşadığı kayıp. yüzde 83'leri buldu... Mevcut raporla ilgili önemli açıklamalarda bulunan...