15 / 05 / 2024

Ege Üniversitesi Hastanesi yenilenecek mi

Ege Üniversitesi Hastanesi yenilenecek mi

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak yaptığı açıklamada, "Hastanemizin yerinde yenilenmesi ve merkez ameliyathanemizin açılması amacıyla Cumhurbaşkanımızın talimatıyla bütçe ayrıldı." dedi.

Üniversite hastanesine çok sayıda temizlik görevlisi alınacak! Son başvuru tarihi 24 Nisan!

Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 20 Temizlik personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru yapacak adaylarda 50 KPSS puan şartı arandığı öğrenilirken, başvurulara ilişkin detaylar belli oldu. Peki, genel ve özel koşulları neler? İşte detaylar...

Uludağ Üniversitesi Hastanesine 190 personel alınacak! İşte personel alım ve şartları!

Uludağ Üniversitesi Hastanesi personel alımı yapacağını bildirdi. İşte Uludağ Üniversitesi personel alım detayları!

Rönesans, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'ni 1.6 milyar TL'ye inşa edecek!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi inşaat işini 1 milyar 577 milyon TL bedelle Rönesans Holding'in aldığı açıklandı...

Ege Üniversitesi'ndeki iki kaçak binadan kira alınmadı iddiası!

Ege Üniversitesi (EÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın Ege Üniversitesi kampüsünde biri hazine arazisinde biri yeşil alanda olmak üzere 2 kaçak bina inşa ettirdiği ve bu binalardan 2 senedir kira alınmadığı belirlendi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Doğa temelli şehircilik yaklaşımının şehirlere hangi faydaları var?

Doğa temelli şehircilik yaklaşımı nedir? Doğa temelli şehirciliğin faydaları neler? Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Peyzaj Mimarı Prof. Dr. Adnan Kaplan anlattı...

Tarım alanlarına bina yapılırsa depremde bina altında kalınır!

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Ümit Erdem, İzmir'de özellikle son zamanlarda hayatın bir parçası haline gelen depremlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

İzmir'deki toplanma alanları açıklandı!

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında depremden evleri zarar gören ve evlerine girmeye korkan vatandaşlar için İzmir Valiliği tarafından toplanma alanları açıklandı. Bayraklı Aşık Veysel Rekreasyon ve Ege Üniversitesi Kampüs Alanı’nda çadır kurulacak.

Çeşme Projesi 'emlak projesi' mi?

Çeşme Projesi'ni Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Dr. Engin Önen anlattı. Önen, projenin bir emlak projesi olduğunu belirtti.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Gaziantep Üniversitesi’nin ihalesi iptal edildi!

Kamu İhale Kurulu, Gaziantep Üniversitesi Hastanesi'nin geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleştirdiği ihaleyi, "Rekabeti engelleyici hususlar içerdiği" nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

Ege Üniversitesi Hastanesi yenilenecek mi Haberi

Ege Üniversitesi Hastanesi yenilenecek mi

Ege Üniversitesi (EÜ) Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, üniversite hastanesinin yerinde yenilenmesi ve merkez ameliyathanesinin açılması için Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bütçe ayrıldığını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Budak, yaptığı yazılı açıklamada, her yıl Türkiye'nin farklı kentlerinden gelen binlerce hastaya şifa dağıtan EÜ Tıp Fakültesi Hastanesi binasının, çağın gereklerine uygun yerinde yeniden inşa edileceğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Egeli akademisyenlerin çağrısını cevapsız bırakmadığını söyleyen Budak, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren deprem riski taşıyan ve ihtiyaçlara yeterince cevap veremez nitelikte olan hastane binalarımızın onarımı için kolları sıvadık. 400'e yakın akademisyenimizle, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a üniversitemizin fiziki altyapısıyla ilgili mevcut sorunlarını aktardık ve devletimizden gerekli desteği aldık. Hastanemizin yerinde yenilenmesi ve merkez ameliyathanemizin açılması amacıyla yapılması gereken...