22 / 05 / 2024

ege yapı 2022 yeni proje

ege yapı 2022 yeni proje

Ege yapı iki yılda 7 milyar değerinde 7 projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor.

Ege Yapı Urla Kekliktepe fiyat listesi Ekim 2022

‘Ege Yapı Urla Kekliktepe fiyat listesi Ekim 2022’ sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Bu sonun yanıtı ise haberimizde… İşte merak edilen soruların yanıtları...

Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Seyrantepe'de Cendere Caddesi'nde yükselen Kordon İstanbul projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi belli oldu mu? İşte Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022!

Ege Yapı Ispartakule fiyat listesi Ekim 2022!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen ModernYaka projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki ModernYaka projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Ege Yapı Ispartakule fiyat listesi Ekim 2022!

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!

Ön talep sürecinin başladığı Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022...

Ege Yapı Ispartakule'nin lansmanı 21 Ocak'ta!

Bulunduğu bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, Ispartakule projesinin basın toplantısını 21 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Ege Yapı'dan İstanbul ve İzmir'e 7 yeni proje geliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Ege Yapı'nın 2022 hedeflerini açıkladı. Yer aldığı bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, 7 milyar Türk Lirası değerli yeni yatırım zinciriyle İstanbul ve İzmir'de 7 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor.

Ege Yapı 2022 hedeflerini 14 Aralık'ta açıklayacak!

Türkiye'nin güvenilir gayrimenkul markası olan Ege Yapı, 2021 yılının değerlendirmesini ve 2022 hedefleri dahilinde yeni yatırım planlarını 14 Aralık'ta gerçekleştireceği basın toplantısında paylaşacak.

Ege Yapı basın toplantısı 29 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, İstanbul’un farklı bölgelerinde mimariye farklı bir boyut getiren çok sayıda iş ve yaşam alanlarına imza atıyor.

Ege Yapı'dan Hasköy Yün İplik Fabrikası arazisine karma proje!

Hasköy Yün İplik Fabrikası'nın yerine yakında konut, ofis ve AVM'den oluşan yeni bir proje hayata geçirilecek. Ege Yapı imzası taşıyacak projede çalışmalar gelecek yıl başlayacak.

Ege Yapı'dan Yenisahra sakinlerine iftar yemeği!

Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ege Yapı’dan Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında bankasız 120 ay vade fırsatı sunuluyor..

Ege Yapı Batışehir'de 70 daireye 120 ay vadeli ödeme fırsatı!

Ege Yapı'nın sadece 70 dairesinde geçerli olacak “Ege Yapı Finansman Modeli” kampanyasıyla 120 ay vadeli ödemelerle Batışehir’den ev sahibi olabilirsiniz.

Ege Yapı Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı Batışehir'de kısa bir süre geçerli olacak kampanyada hiç peşinatsız 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile ev sahibi olunabiliyor..

ege yapı 2022 yeni proje Haberi

ege yapı 2022 yeni proje

Ege yapı iki yılda 7 milyar değerinde 7 projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor. İstanbul’dan sonra İzmir’e rotayı çeviren Ege yapı,  Dikili, Alsancak ve Urla’da 4 milyar TL değerinde 3 konut projesi için çalışmalarına başladı. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, “İzmir’e güçlü bir giriş yapıyoruz. 3 proje dışında yeni fırsatları da inceliyoruz” dedi.

Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine 2022 yılını ‘yatırım yılı’ ilan eden ve gelecek iki yıl boyunca 7 milyar lira değerinde 7 projeye başlayacağını duyuran Ege Yapı, yatırımlarının ilk adımına İstanbul’dan başladı. Geçen günlerde Ispartakule’deki Konut projesini satışa çıkaran firma şimdi de rotayı İzmir’e çevirdi. İzmir kapsamında 4 milyar Türk Lirası değerinde 3 proje hayata geiçirecek olan şirketin ilk adresi Urla Kekliktepe oldu. Yeni dönem yatırım planları...