05 / 05 / 2024

egebeta E-Force

egebeta E-Force

Egebeta kurucusu Gafur Alişer, üretimi İzmir'de yapılacak olan E-Force'u, benzerlerine oranla çok dahc uygun fiyatlarla sunduklarını ve Türkiye'nin her noktasına satış gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi..

Egebeta E-force markalı otomatik kapılarını tanıttı!

Otomatik kapı, panjur sistemleri ve yangın kapısı üretiminde 20 yılı aşan deneyimiyle hizmet veren Egebeta'nın, 'E - force' markalı otomatik kapılarının lansmanı iş dünyasını buluşturdu.

Egebeta, E-Force markası ile otomatik kapı üretecek!

Egebeta kurucusu Gafur Alişer, üretimi İzmir'de yapılacak olan E-Force'u, benzerlerine oranla çok dahc uygun fiyatlarla sunduklarını ve Türkiye'nin her noktasına satış gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi..

Egebeta'nın yeni markası E-force görücüye çıktı!

Yapı Fuar ı’nda gerçekleştirilen lansman kokteylinde konuşan Egebeta Kurucusu Gafur Alişer yaptığı açıklamada üretimi İzmir’de yapılacak E-force markalı otomatik kapıları tüm Türkiye ile buluşturacaklarını söyledi

Gafur Alişer: 2015'te tamamen verimliliğe dayalı çalışacağız!

Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer, Yapı Fuarı'ndan yeni yatırımlara, yeni ortaklıklara kadar birçok konuda firması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu, “2015'te tamamen verimliliğe dayalı çalışacağız” dedi

Egebeta, Force markalı fotoselli kapılarını görücüye çıkardı!

Egebeta Genel Müdürü Gafur Alişer, Uluslararası Kapı Fuarı'nda lansmanını yaptıkları ve Türk - İtalyan ortaklığıyla üretilen Force markalı fotoselli kapıların bu alanda önemli bir ihtiyacı karşılayacağını söyledi.

Ankara'ya 15 milyon avroluk eğlence merkezi

Ankara Beysukent'te 15 milyon avroluk yatırımla Birlik grup tarafından inşaatı gerçekleştirilen spor ve eğlence merkezi ''Base Life Club'' hizmete girdi.

Beyaz eşyada fırsat yağmuru

Geçen yıl yüzde 11 daralan beyaz eşya sektöründe, firmalar iç pazarı canlandırmak için kampanyalara yüklendi. Kampanyalarda hediye ürünler, indirimler ve taksitli ödeme kolaylıkları dikkat çekiyor.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

Esenbahçe Konutları'nda 99 bin TL'ye!

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 99 bin TL'den başlıyor ve 210 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Ovalbahçe'de 6 bin 700 TL peşinatla!

OM İş Ortaklığı tarafından Sarıgazi'de inşa edilen Ovalbahçe'de fiyatlar 67 bin TL'den başlıyor.

Ovalbahçe'de 6 bin 700 YTL peşinatla! Kura yok!

OM İş Ortaklığı tarafından Sarıgazi'de inşa edilen Ovalbahçe'de fiyatlar 67 bin YTL'den başlıyor.

Erikçe Kent Ormanı hayata geçiyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü Erikçe Kent Ormanı Projesi kapsamında 214 hektar alanda seyir terasları, yapay gölet ve yürüyüş yolları yapılacak.

Elektriğe konutta zam geliyor...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) 1 Ocak'tan itibaren konutlardaki elektriğe zam yapma ve sanayi kuruluşlarının aldığı elektrik fiyatını indirme kararı aldı.

egebeta E-Force Haberi

egebeta E-Force

Yapı Fuarında düzenlenen tanıtım kokteyline, Kosova Cumhuriyeti Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar ve Kosova Cumhuriyeti Ekonomik Kalkınma Bakanı Fadil ismail'in yanı sıra; izmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akın Kazançoğlu, işadamları ve çok sayıda Egebeta partner firması katıldı. 


ÇOK EKONOMİK

 Mart ayında üretimi başlayan ve yazılımından üretimine tamamen yerli olan otomatik kapı E-Force, benzerlerine oranla yüzde 40 daha ekonomik olmasıyla dikkat çekiyor. 

Gaziemir'de hizmete açtıkları Otomasyon Yapı Market'in ardından, kendi alt markalarını yaratma sürecine ağırlık verdiklerini dile getiren Egebeta kurucusu Gafur Alişer, üretimi izmir'de yapılacak olan E-Force'u, benzerlerine oranla uygun fiyatlarla sunduklarını ve izmir'den Van'a kadar Türkiye'nin her noktasına satış gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi. 


YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ

18 yıldır İzmir Yapı Fuarı'na katıldıklarını söyleyen Alişer, Egebeta'nın yeniliklerin öncüsü olduğunu ve geniş bayi ağıyla E-Force markasını...