17 / 05 / 2024

egede tersane varmı

egede tersane varmı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege’ye mutlaka bir tersane gerektiğini vurgulayarak, gemi yapmak ve Ege ve Akdeniz’de sefer yapan gemilerin bakımı için bunun çok önemli olduğunu kaydetti...

Tersane İstanbul'daki 660 konut 740 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Tersane İstanbul'da vatandaşlığa uygun şekilde konut satışlarının başladığı gündeme geldi. Projedeki 660 adet konut 740 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte detaylar...

1933 yılında İstanbul'da 40 bin arsa, 140 bin bina varmış!

1933 yılında İstanbul Belediyesi tarafından İstanbul'daki bina ve arsaların sayısı tespit edilmiş. Verilere göre İstanbulda 40 bin arsa 140 bin bina varmış.

1947 yılında Üsküdar- Beykoz yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1947 yılında Üsküdar Beykoz büyük asfalt sahil yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış. 

Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? 

Hamdi Akın’ın sahibi olduğu Akfen GYO, Tersane İstanbul'daki yeni otel yatırımını resmen açıkladı. Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? İşte detaylar...

Tersane işçilerine tam 21 bin ödeme yapılacak! Halk Bankası tarafından yapılan ödemenin şartları neler?

Gölcük Tersane Komutanlığı bünyesinde çalışan 3 bin 800 işçi için sevindirici bir haber geldi. Halkbank ile yapılan anlaşma sonucunda, çalışanlar 21 bin TL ödeme almaya hak kazandı. Ayrıca, çalışanlar için bazı haklar da sağlandı. Ücretsiz fast ve havale işlemleri gibi olanaklar sunulacak.

Profilo'da oh be kampanya varmış! Ankastre fırınlarda büyük fırsat! İşte Profilo ankastre fırın fiyat listesi...

Profilo kampanyalarına devam ediyor. ''Oh be kampanya varmış'' sloganıyla kampanyalarını müşterileri ile buluşturan profilo ankastre fırınlarda büyük indirim yaptı. Peki Profilo ankastre fırınlar ne kadar? İşte Profilo ankastre fırın fiyatları...

Tersane İstanbul projesi Eylül 2022'de tamam!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk, bugünkü köşesinde Tersane İstanbul projesini kaleme aldı. İşte Jale Özgentürk'ün o yazısı...

Hazine Taşınmazlarının Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Yatırımlarına Tahsisine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Hazine Taşınmazlarının Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Yatırımlarına Tahsisine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31640 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mahir Polat'tan tersane binalarındaki inşaata tepki!

Haliç kıyısında Fatih Sultan Mehmet’in kurduğu tarihi tersane binaları üzerinde gerçekleştirilen büyük bir inşaatın içine kurulan Çağdaş Sanat Fuarı’nın buradaki yıkımları unutturmasına tepki gösteren İBB Genel Sekreter yardımcısı Mahir Polat, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Tersane İstanbul önümüzdeki yıl sonu açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı liderliğinde Tersane İstanbul'da hibrit şekilde yapılan Türkiye Denizcilik Zirvesi'nin son oturumunda Adil Karaismailoğlu, Tersane İstanbul'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Galataport ve Tersane İstanbul’da yatırımcılarla anlaşmalar yapıldı!

Nüfusu 240 bini geçen Beyoğlu, 40 bin işletmesi ve turizme hitap eden tarihi mekanlarıyla İstanbul'un ekonomisinde rolü büyük olan bölgelerden. Beyoğlu, şimdi Galataport ve Tersane İstanbul projeleriyle gündeme geldi.

Tersane İstanbul Projesi 2022'de tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Tersane İstanbul Projesi'nin ilk etabının ilk etabının 2022'nin sonlarında tamamlanacağını dile getirdi.

Sinop'ta tersane tahsis edilecek!

Sinop'un Gerze ilçesinde yer alan mülkiyeti Hazineye ait yaklaşık 58 bin metrekare yüzölçümlü taşınmaz, tersane, tekne imal ve çekek alanı olarak tahsis edilmesine karar verildi. 

egede tersane varmı Haberi

egede tersane varmı


Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Deniz Ticaret Odası yönetimini ziyaret etti. Meclis Başkanı Geza Dologh, Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Kocaoğlu, İzmir denizciliğinin gelişmesi için yürüttükleri çok sayıda proje ile ilgili bilgi aktardı. 


Çakmaklı, Çandarlı ve Nemrut limanlarının önemine değinen Başkan Kocaoğlu, kentin geleceği açısından İzmir Limanı’nın büyümek zorunda olduğunu hatırlattı. Başkan Kocaoğlu, “Doğu ve Güney Ege’yi taşıyacak liman, İzmir Limanı’dır. Kim gelirse gelsin, kim ne derse desin, İzmir Limanı büyüyerek konteyner limanı olmaya devam edecektir. Bu, kentin geleceği için çok önemlidir. Bunda da ciddi bir işbirliğine ihtiyacımız var. Yat limanları konusunda eski DLH ile mutabık kaldık. Yerlerinde bize göre, kentin geleceğine göre ufak tefek hatalar vardı. Düzelttik, mutabık kaldık. Önümüzdeki...