05 / 05 / 2024

Egepen pvc ısı kaybını önler mi

Egepen pvc ısı kaybını önler mi

Mekânlardaki ısı kaybının yaklaşık yüzde 33’ünün pencere ve kapı sistemlerinden kaynaklandığı göz önünde bulundurulduğunda yaşam alanlarında bir takım önlemler almak gerekiyor

Amiral Güvenlik Ekipmanları Yapı Malzemeleri Ve Pvc Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiral Güvenlik Ekipmanları Yapı Malzemeleri Ve Pvc Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Çilem Köksal Sürer tarafından kuruldu.

Egepen Deceuninck tasarımlarıyla fark yaratıyor!

Egepen Deceuninck’in geliştirdiği ürünler, ses ve ısı yalıtımında üstün bir performans sergilemekle kalmıyor, aynı zamanda estetik tasarımları, mekanlara uyumları ve çevreci olmalarıyla fark yaratıyor.

Egepen Deceuninck ile sineklere karşı savaş açın!

Türkiye’nin öncü PVC üreticilerinden Egepen Deceuninck’in her çeşit doğrama üzerine rahatça monte edilebilen sineklikleri, yaz aylarında sineklere karşı tam savunma sağlarken, mekânların sağlıklı havalandırılmasına da imkân tanıyor.

Egepen Deceuninck Legend ile kusursuz yalıtım!

Her zaman yenilikçi ve öncü ürünleri ile dikkat çeken Egepen Deceuninck, piyasaya sürdüğü son ürünü yeni Legend Sürme Sistemi ile ses ve ısı yalıtımını en üst düzeye taşıyarak, estetik tasarımı ve kolay kullanımı bir arada sunuyor

Egepen Deceuninck'den enerji tasarrufu uygulaması!

PVC ürünlerinin ağır metal ve kurşun kullanmadan çevreye duyarlı üretim gerçekleştiren Egepen Deceuninck, Enerji Tasarrufu Uygulaması ile kullanıcıların enerji kaybı ve bütçe kazancı gibi faydalı bilgileri hesaplayabilmesini sağlıyor.

Egepen Deceuninck, PCV'de uzun ömürlü kullanım sağlıyor!

Dünya standartlarında üstün teknoloji ile PVC üretimi gerçekleştiren Egepen Deceuninck, dayanıklı ve emniyetli yapısı ile uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Egepen Deceuninck’i tercih etmek için birçok neden bulunuyor.

Egepen Deceuninck en büyük PVC fabrikasını İzmir’de açıyor!

Egepen Deceuninck, ağustos ayında Avrupa’nın en büyük PVC fabrikasını İzmir’de faaliyete geçirecek.

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ın pvc sözleşmesi imzalandı!

Kompen PVC Yapı ve İnşaat Malzemeleri tarafından Zek-San İnşaat'ın altında bulunan, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ta Pvc Doğrama ve Isıcam İşleri için 3 milyon 150 bin 31,55 TL bedelli taşeronluk sözleşmesi imzaladı.

Egepen Deceuninck yeni tesisini Menemen OSB'de açıyor!

Yapı sektöründe PVC kapı-pencere üretimi yapan Egepen Deceuninck, inşaat çalışmaları devem eden Menemen OSB'deki yeni tesisini Ağustos 2016'da açmayı planlıyor.

Kiptaş Çatalca Sosyal Konutları'nın PVC işleri sözleşmesi imzalandı!

Kiptaş Çatalca Sosyal Konutları 2.bölge 1021 adet daire inşaatı kapsamında; PVC doğrama , körkasa ve ısıcam işleri 2 milyon 475 bin TL + KDV bedelli anahtar teslim götürü bedel sözleşme kapsamında alt işveren sözleşmesi imzalandı.

Egepen Kepenk Sistemleri ile evlere nostaljiyi getiriyor!

Geliştirdiği PVC ürünleri yüzde 100 geri dönüşümlü üreten ve tüm ürünlerini maksimum uyum ile bir araya getiren Egepen Deceuninck, geliştirdiği kepenk seçeneklerini nostaljiden vazgeçmeyenlerin beğenisine sunuyor

Zendow PVC Pencere Sitemleri yüksek yalıtım özelliğiyle dikkat çekiyor!

Klasik ve modern tarzın izlerini taşıyan, önceliğini sadelikten yana kullananların tercihi Zendow PVC Pencere Sitemleri, estetik görüntüsünün yanında yüksek yalıtım özelliğiyle de dikkat çekiyor.

İnşaatlarda en fazla kullanılan plastik PVC!

PVC olarak anılan polivinil klorür, inşaat sektöründe en fazla kullanılan plastik olmanın yanında günlük yaşamda sık rastlanan sentetik malzemelerden biridir.

Egepen pvc ısı kaybını önler mi Haberi

Egepen pvc ısı kaybını önler mi

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte soğuk havalar etkisini günden güne göstermeye devam ediyor. Mekânlardaki ısı kaybının yaklaşık yüzde 33’ünün pencere ve kapı sistemlerinden kaynaklandığı göz önünde bulundurulduğunda yaşam alanlarında bir takım önlemler almak gerekiyor. Türkiye’nin öncü PVC profil üreticisi Egepen Deceuninck’in Grup Pazarlama ve Satış Müdürü Tamer Özen, kışın ısı kaybını önlemek için kaliteli ve güvenilir PVC pencere ve kapı seçiminin ısı kaybını maksimum seviyede önlediğine dikkat çekiyor

Hava sıcaklarının değişmesi ve yerini karlı, yağmurlu, soğuk günlere bırakmasıyla çoğu kişi özellikle yaşam alanlarında daha korunaklı olmaya özen gösteriyor. Evlerin sıcaklık dereceleri artırılıyor, insanlar da daha kalın ve sıcak tutan kıyafetleri tercih ediyor. Evlerde ısı derecesini yükseltmek de maalesef sıcaklığın sabit kalmasını sağlamıyor. Bunun için ısı kaybını önleyen, yalıtımda maksimum fayda sağlayan...