18 / 05 / 2024

egesel bayraklı daireleri

egesel bayraklı daireleri

Egesel Bayraklı daireleri henüz satışa çıkmadı, proje İzmir Bayraklı'da yükseliyor

Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı'nın temeli törenle atıldı!

Türkiye ve yurtdışında büyük ölçekli projelere imza atan Özgün Şirketler Grubu'nun bünyesindeki Özgün Turizm Yatırımları'nın İzmir'deki ilk projesi olan Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı Oteli'nın temeli törenle atıldı.

Çukurova Tower'ın son daireleri için 'Son Şans' kampanyası!

Yakın geleceğin cazibe merkezi olarak tanımlanan Kartal’a yeni bir yaşam alanı kazandıran Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Tower projesini 3 ay erken teslim ediyor. Çukurova Tower'ın son daireleri için 'Son Şans' kampanyası...

Foresta Sarıyer'in bahçe daireleri satışta!

Teslime hazır Foresta Sarıyer'in bahçe daireleri satışta Metropol içinde doğal yaşam imkanı sunan Foresta Sarıyer'in satışa sunulan normal dairelerinin tükenmesinin ardından bahçe ile iç içe bir yaşam sürmek isteyenler için bahçe katlar satışa sunuldu...

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm projeleri hız kazandı!

İzmir Bayraklı, yeni imar planları ve kentsel dönüşüm ile hızlı bir gelişim gösteriyor. Karma kullanımlı projelerin hız kazandığı bölgeye, İstanbullu firmalar da yöneliyor. Kentsel dönüşüm projeleri hız kazandı...

Hasan Karabağ: Bayraklı'yı kentsel dönüşümle kurtarırız!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Kentsel Dönüşüm Yasası'nda vatandaşı zorlayıcı hükümler olduğuna dikkat çekti, 'Halkın elini güçlendirecek bölgesel imar planlarım' 5 bölgede başlattıklarını da açıkladı.

Bayraklı, yeni projelerin gözde ilçesi oldu!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin gerçekleştirdiği kapsamlı araştırmaya göre İzmir'in Bayraklı İlçesi son yıllarda yeni imar planları ve kentsel dönüşüm projeleri ile hızlı bir gelişim ve değişim gösteriyor...

İzmir'in Bayraklı ilçesi yeni projelerin gözdesi oldu!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin gerçekleştirdiği kapsamlı araştırmaya göre İzmir'in Bayraklı İlçesi son yıllarda yeni imar planları ve kentsel dönüşüm projeleri ile hızlı bir gelişim ve değişim gösteriyor...

Filiz Akkaya: İzmir Bayraklı, yeni imar planları ile yatırımın gözdesi!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği geniş kapsamlı araştırmaya göre İzmir’in Bayraklı İlçesi son yıllarda yeni imar planları ve kentsel dönüşüm projeleri ile hızlı bir gelişim ve değişim gösteriyor.

Ünal Ersözlü: Bayraklı gelecekte, İzmir'in Manhattan'ı olacak!

Ünal Ersözlü, İzmir'in kent merkezi Bayraklı'da hayata geçirilen Folkart, Ege Perla, Megapol Tower, Bayraklı Tower projeleri için "Bayraklı gelecekte, İzmir'in Manhattan'ı olacak" dedi. Ünal Ersözlü İzmir'in bu projelerle yeniden şekillendiğini söylüyor.

İzmir’deki mavi bayraklı plaj sayısı 10 yılda yüzde 90 arttı!

2005 yılında 23 olan İzmir’deki “mavi bayraklı” plaj sayısı, 2014 yılında yüzde 90 artışla 43’e yükseldi. Bu artışta en büyük rolü, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sahil bölgelerinde hayata geçirdiği Avrupa standartlarındaki arıtma tesisleri oynadı.

Vergi daireleri kuruluş ve görev yönetmeliği!

Vergi daireleri kuruluş ve görev yönetmeliği 24 Aralık 1994 tarih ve 22151 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmıştır. Yönetmelik kapsamında ergi dairelerinin kuruluş, görev ve yetkilerine ilişkin esas ve usuller düzenleniyor...

Türkiye’deki mavi bayraklı plaj sayısı 397'ye, marina sayısı 22'ye çıktı!

TURÇEV, 2014 yılında uluslararası niteliğe sahip 'Mavi Bayrak' ödülüne hak kazanan plaj ve marinalar açıkladı. Türkiye’deki mavi bayraklı plaj sayısının 14 artarak 397’ye, 21 olan marina sayısının ise 22’ye yükseldiği bildirildi.

Bayraklı'nın ikinci sosyal marketi hizmete açıldı!

Bayraklı Belediyesi Sosyal Market projesine bir yenisi daha eklendi. Onur mahallesinde açılışı gerçekleştirilen sosyal markette yüzlerce parça kıyafet, ihtiyaç sahipleri tarafından ücretsiz olarak kullanılabilecek.

egesel bayraklı daireleri Haberi

egesel bayraklı daireleri

Egesel İnşaat'ın yaşama geçirdiği Egesel Bayraklı daireleri ile ilgili bilgiler haberimiz içinde yer alıyor. 2 blok halinde yükselen proje 84 konuttan meydana geliyor.


Egesel Bayraklı daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede konutların yanı sıra ofislerde bulunuyor.


Egesel Bayraklı daireleri 'nde; balkon ve cephelerde bitkilendirmeler, merkezi ısıtma - soğutma, balkonlarda güneş kırıcılar bulunuyor. 


Bayraklı Egesel 'de; yürüyüş alanları, açık ve kapalı otopark alanları, alışveriş alanları bulunuyor. Proje konum olarak Bayraklı Tower'ın yanında yer alıyor.


Telefon : 0232 252 00 85

Web Adresi: http://egeselinsaat.com.tr

Ceren...