25 / 05 / 2024

egesel bayraklı konut fiyatları

egesel bayraklı konut fiyatları

Henüz satış sürecinin başlamadığı İzmir Egesel Bayraklı vaziyet planı görüntüleri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Egesel Bayraklı konut fiyatları!

Egesel Bayraklı konut fiyatları kapsamında ve proje hakkında tüm detaylı bilgiler haberimizin içinde yer alıyor

Velux Bayraklı konut projesi hangi ilde? Velux Bayraklı nerede?

Ata Yıldız ve Fırat Life Style ortaklığıyla inşa edilen Velux Bayraklı projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Velux Bayraklı projesi hangi ilde, nerede? İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Ev arayanlara kötü haber! Konut kiraları asgari ücretle yarışıyor!

Egenin incisi İzmir'de emlak fiyatlarıyla dünyanın en pahalı kentlerinden oldu. Bayraklı, Konak, Karşıyaka ve Balçova'da konut kiraları 3500 TL'ye kadar yükseldi.

TOKİ'den Bayraklı deprem konutları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Bayraklı ilçesine inşa edilecek konutları yapacak firma ile ilgili açıklama yaptı.

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

İzmir Bayraklı'da 1444 konut ve 208 iş yerinin temeli 22 Şubat'ta atılacak!

İzmir'deki depremde en fazla yıkımın görüldüğü Bayraklı'da yeni binaların inşası 22 Şubat'ta başlayacak. İzmir'deki depremde çöken veya ağır hasar görerek ilk etapta acil yıkılan 71 binanın olduğu bölgede, 7 proje alanı hazırlandı.

İzmir Bayraklı'ya 3 bin konut!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem ardından yürütülen çalışmalar tamamlanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın talimatıyla Bayraklı'ya ilk etapta 3 bin konut inşa edilecek.

Bayraklı depremzedeleri için kalıcı konutlar inşa edilecek!

30 Ekim'de meydana gelen depremde İzmir'in Bayraklı ilçesinde çok sayıda bina hasar almıştı. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklı sakinleri için sağlıklı konut inşa edileceğini açıkladı.

Exclusive Bayraklı'da kira garantisi!

Avcılar İnşaat projelerinden Exclusive Bayraklı’dan konut sahibi olanlara, 5 yıl boyunca ayda 7 bin lira garantili kira desteği sağlanıyor...

Bayraklı'da toplu konut yapılıp yapılmayacağı meclis gündeminde!

İzmir Bayraklı'da yapımı devam eden şehir hastanesinin yakınında sağlık çalışanları için toplu konut yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Bayraklı’da 6 bin 875 konut riskli çıktı!

Bayraklı Belediyesi, birinci derece deprem bölgesi olan İzmir'de, yeni ev alacaklara ya da oturduğu binanın güvenli olup olmadığını öğrenmek isteyen vatandaşlara binalarının depreme dayanıklı olup olmadıklarını öğrenebilecekleri önemli bir hizmet sunmaya başladı...

İzmirli dar gelirliye 50 bin konut müjdesi!

AK Parti İzmir İl Danışma Kurulu'nun toplantısı Bayraklı'daki il binasında gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir'de 5 yıl içerisinde dar gelirli vatandaşlar için 50 bin konut yaptıracaklarını söyledi.

İzmir'in mega projeleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Balçova'da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli'de Çandarlı Otoyolu'nun uzatılması, Bayraklı'da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelere yepyeni bir görünüm kazandırırken, arsa ve konut fiyatlarını yükseltiyor.

Viltur Villa Saray İzmir Bayraklı projesi için düğmeye bastı!

Özkardeşler İnşaat'ın bünyesindeki Viltur Villa Saray Bayraklı projesinde 323 konut, 438 ofis ve 92 dükkan yer alıyor...

egesel bayraklı konut fiyatları Haberi

egesel bayraklı konut fiyatları


İzmir'de yer alan Egesel Bayraklı projesi Egesel İnşaat'ın imzasını taşıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak tasarlanan daire tiplerinin bulunduğu Egesel Bayraklı projesi Bayraklı Tower'ın yanında yükseliyor. 


Bütün olarak incelemek isteyenler için İzmir Egesel Bayraklı vaziyet planı görüntüleri paylaşılıyor.  İzmir Egesel Bayraklı vaziyet planı 'nın detayları şu şekilde veriliyor: 


İzmir Egesel Bayraklı vaziyet planı: 




İzmir Egesel Bayraklı fiyatları henüz belirlemedi. 84 konuttan meydana gelen İzmir Egesel Bayraklı projesi 1 konut bir de rezidans olmak üzere 2 bloktan oluşuyor. 


Yürüyüş alanları, açık ve kapalı otopark alanları ve alışveriş birimleri gibi olanakların sunulduğu İzmir Egesel Bayraklı yakında...