05 / 05 / 2024

Egeyapı Group Başkanı

Egeyapı Group Başkanı

Egeyapı Group, TOKİ ve Emlak Konut iş birliğinde gerçekleştirdiği TEM Otoyoluna cepheli Avrupanın en büyük karma inşaat projesi Batışehir projesi ile ilgili gelinen son noktayı sektör ile ilgili değerlendirmelerin yapılacağı basın sohbet toplantısı ile pa

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan Yeni Çeşme projesi açıklaması!

Suudi Albassam Group’un, Çeşme ve Urla'da 15 milyar liralık proje hazırlattığı ortaya çıktı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, hükümet ve valiliğin proje ile ilgili hiçbir bilgilendirmede bulunmadığını söyledi...

EgeYapı Group, 3 yılda 8 yeni proje yapacak!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, 2023 vizyonları doğrultusunda 3 yılda 8 yeni proje yapacaklarını söyledi.

Yalçınlar Group 2016'da yeni projeye başlayacak!

90 milyon dolarla hayata geçirdikleri Batımahal villalarının inşaat seviyesinin yüzde 45'ini tamamladıklarını söyleyen Yalçınlar Group Başkanı Hakan Yalçın, 2016 için çok daha umutlu olduklarını belirtti.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

Satışlarına 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan meydana geliyor. Proje EgeYapı Group ve Casper imzasıyla yükselecek. Peki EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

Çekmeköy EgeYapı Group satış tarihi!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy EgeYapı Group satış tarihi 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

EgeYapı Group ve Casper Çekmeköy Evleri!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. EgeYapı Group ve Casper Çekmeköy Evleri müstakil villa, bahçeli normal kat ve dubleks daireden oluşuyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Evleri satış tarihi!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede yükselen proje ön talep toplanmaya devam ediyor. EgeYapı Group Çekmeköy Evleri satış tarihi 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Çekmeköy EgeYapı Group iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya başlanıyor. Çekmeköy EgeYapı Group iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

EgeYapı Group ve Casper Çekmeköy'de proje yapacak!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektörünün imza projelerini hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji devi Casper İstanbulluların özlemini çektiği, doğa ile baş başa bir proje geliştiriyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım!

Ön talep dönemin,n başladığı projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım bilgisi kapsamında 3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanıyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Evleri nerede?

Satışlarına 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanan projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. Projede ön talep toplanma dönemi başlanıyor. Peki EgeYapı Group Çekmeköy Evleri nerede?

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi!

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi daha önce Batışehir ve Pega Kartal projelerine imza atan EgeYapı Group tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilecek. Proje ön talep toplamaya başladı.

EgeYapı Group basın toplantısı 3 Eylül'de!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İnanç Kabadayı ve Al Hokair Group Managing Director & CEO Sami Al Hokair’in katılımlarıyla 3 Eylül'de basın toplantısı düzenlenecek.

Egeyapı Group Başkanı Haberi

Egeyapı Group Başkanı

İnşaat sektöründe 35 yıllık mesleki deneyim sahibi olan Egeyapı Group, TOKİ ve Emlak Konut iş birliğinde gerçekleştirdiği TEM Otoyoluna cepheli Avrupanın en büyük karma inşaat projesi Batışehir projesi ile ilgili gelinen son noktayı sektör ile ilgili değerlendirmelerin yapılacağı basın sohbet toplantısı ile paylaşıyor.

Basın toplantısı, Egeyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayının katılımıyla gerçekleşecek.

Not: Basın toplantısının yerini ve zamanını Egeyapı Group'un isteği üzerine...