02 / 05 / 2024

Egeyapı karma projesi

Egeyapı karma projesi

Bağcılar'da Batışehir projesini hayata geçiren EgeYapı Group Kağıthane ve Yedikule'de 1 milyar 350 milyon TL değerinde iki yeni projeye başlıyor.

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Velux Ankara’da teslimler 2022'de!

Ocak 2021’de temelleri atılan başkentin prestijli karma projesi Velux Ankara’da konut teslimlerinin 2022'de yapılması planlanıyor. 11 blok halinde inşa edilen projede 1000 konut yer alıyor.

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

Vakıf GYO'nun İzmir Konak Karma Projesi değerleme raporu!

Vakıf GYO İzmir Konak Karma Projesine ilişkin, Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği Madde 22 (d) uyarınca hazırlatılan değerleme raporunu yayınladı.

Vakıf GYO İzmir Konak Karma Projesi için yapı ruhsatı aldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8601 Ada 1 Parsel'de bulunan arsa üzerinde yapılacak olan İzmir Konak Karma Projesi'nin Yapı Ruhsatı 16 Nisan 2020 tarihinde alındı.

Skyland İstanbul'da farklı kiralama alternatifleri sunuluyor! 

Eroğlu Gayrimenkul'ün karma projesi olan Skyland İstanbul'da, istenilen büyüklükte dizayn edilebilir ofis seçeneği ve kiralama seçenekleri sunuluyor...

Nevbahar Üsküdar perakende günlerine damga vurdu!

Kalyon Gayrimenkul’un ilk karma projesi olanan Nevbahar Üsküdar ve Nevçarşı, 4-5 Aralık tarihlerinde gerçekleşen Perakende Günleri’ne ev sahipliği yaptı.

Merkez Ankara, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma projesi!

Gayrimenkulde önemli yatırımlar yapılan Ankara'da, AVM, otel, ofis ve konuttan oluşan bir karma proje inşa ediliyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Merkez Ankara'nın, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma kullanım projesi olduğunu söylüyor.

HOM Design Center İçten Konuşmalar etkinliği düzenlendi!

Eroğlu Yapı’nın karma projesi Skyland İstanbul bünyesinde bulunan, tasarım dünyasının yeni merkezi HOM Design Center’ın ev sahipliğini yaptığı “İçten Konuşmalar” etkinlik serisinin üçüncüsü düzenlendi. 

3. İstanbul Başakşehir Avrupa’da görücüye çıkıyor!

İstanbul’un değerlenen bölgelerinden Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul projesi Almanya’nın Düsseldorf kentinde görücüye çıkıyor. Bugün başlayan fuarın 10 Şubat'a kadar devam etmesi planlanıyor.

Yeşil GYO Esenyurt karma projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul, Esenyurt, 2945 ada, 58 nolu parselde bulunan karma projeye ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Avrupa’nın en iyi karma projesi ödülü MESA'nın!

Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaptığı projeler ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren mimari tasarım ofisi iki design group, Londra’dan yine Avrupa’nın En İyi Karma Kullanımlı Projesi ödülünü alarak döndü.

3. İstanbul Başakşehir’e 3 ödül birden!

İstanbul’un değerlenen bölgelerinden Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul Başakşehir, International Property Awards 2018’den 3 ödülle döndü.

Egeyapı karma projesi Haberi

Egeyapı karma projesi

Şirketin performansı ve önümüzdeki döneme yönelik hedefleri ile ilgili düzenlenen toplantıda konuşan EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Batışehir projesinin yüzde 80'inin satıldığını ailelerin de yaşamaya başladığını söyledi. Dükkan ihalelerinin de yapıldığını belirten kabadayı, "120 dükkanın 80'i satıldı ve 150 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi" dedi. Bu yıl ise iki yeni proje başlatacaklarını dile getiren Kabadayı, Kağıthane'de gerçekleştirecekleri proje için yılın 2'nci yarısı ön satışa çıkacaklarını söyledi. Projenin konut, ticari üniteler, ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacağını belirten Kabadayı, Yedikule projeleri hakkında ise "Yedikule'de gerçekleştireceğimiz proje; İstanbul'un tarihi dokusuyla son derece uyumlu, turizm ve turizmi destekleyen fonksiyonları içerisinde barındıran farklı bir konsepte sahip olacak" dedi. 



Yenisahra'da da kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalar yaptıklarını anlatan Kabadayı, 100 dönüm arazi üzerinde 40...