08 / 05 / 2024

egeyapı kartal

egeyapı kartal

Büyük karma proje, ofis projesi ve kentsel dönüşüm projesi olmak üzere 3 yeni proje yapmak isteyen EgeYapı, projeleri için arsa bakıyor...

Egeyapı ile Casper Çekmeköy'de yeni proje yapacak!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektöründe önemli projeler hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper, Çekmeköy'de yeni bir proje yapmak için el sıkıştı.

Çekmeköy'ün en lüks projesi Egeyapı ve Casper'dan!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektöründe önemli projeler hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper, Çekmeköy'de yeni bir proje yapmak için el sıkıştı.

EgeYapı Group ve Casper Çekmeköy'de proje yapacak!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektörünün imza projelerini hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji devi Casper İstanbulluların özlemini çektiği, doğa ile baş başa bir proje geliştiriyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi!

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi daha önce Batışehir ve Pega Kartal projelerine imza atan EgeYapı Group tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilecek. Proje ön talep toplamaya başladı.

EgeYapı Group Çekmeköy projesi için ön talep topluyor!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektörünün imza projelerini hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji dünyasının öncü firması Casper; Çekmeköy’de ayrıcalıklı bir projeye imza atıyor.

Pega Kartal Projesi yerli ve yabancı yatırımcılara sunuldu!

Kartal’da yatırımlarını yoğunlaştıran EgeYapı Group, Pega Kartal projesini yerli ve yabancı yatırımcılara sunuyor.

Pega Kartal Rezidans nerede?

Teslim tarihi 2016 yılı Nisan ayı olarak belirlenen Pega Kartal 40 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Proje EgeYapı Group imzası taşıyor. Peki Pega Kartal Rezidans nerede?

EgeYapı Pega Kartal ödeme planı!

EgeYapı Pega Kartal ödeme planı ile banka kredisiyle vade yapılabiliyor. Karma proje olarak hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Kartal Pega Konut bilgileri!

Kartal Pega Konut bilgileri kapsamında Toplam 200 adet daireden meydana gelen proje Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Kartal Pega Egeyapı Group Evleri 1+1'den 4+1'e kadar değişen seçeneklere sahip

EgeYapı Group'tan İzTower'da 1+1 daire hediyesi!

EgeYapı Group bu yıl beşincisi 6- 28 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul Shopping Fest’in ana sponsorları arasında yer alarak bir talihliye Kartal’da hayata geçirdiği İzTower projesinden 1+1 daire hediye ediyor.

Kartal Pega Egeyapı Group Evleri!

Toplam 200 adet daireden meydana gelen proje Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Kartal Pega Egeyapı Group Evleri 1+1'den 4+1'e kadar değişen seçeneklere sahip.

Egeyapı Group Pega Kartal iletişim!

Dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede dairelerin büyüklükleri 64 metrekareden başlıyor. Egeyapı Group Pega Kartal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0850 222 53 43 olarak belirlendi.

Pega Kartal güncel fiyatları!

Egeyapı Group tarafından hayata geçirilen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.Projede 200 daire bulunuyor. Pega Kartal güncel fiyatları 1+1 dairelerde 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

egeyapı kartal Haberi

egeyapı kartal

Ege Yapı Group, yeni proje için gözünü Cendere Vadisi'ne çevirdi. Ayrıca Egeyapı kentsel dönüşüm kapsamında Ataşehir'de bir çalışma başlattı. Egeyapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Ataşerhir'de önce boş arazileri satın aldıklarını ve daha sonra alanda bulunan maliklerle anlaşma yaptıklarını söyledi. Egeyapı bu alanda konut, ofis ve mağazaların yer alacağı karma bir proje yapacak. 


EgeYapı aynı zamanda Kağıthane Cendere Vadisi'yle de ilgileniyor. Kabadayı, Cendere Vadisi'nde boş sanayi depo alanlarının bulunduğunu ve arsa üzerinde yatay ofis konseptinde ve ticari alanlarda oluşan büyük bir proje yapmak istediklerini belirtti....