02 / 05 / 2024

Egeyapı yedikule projesi

Egeyapı yedikule projesi

Bağcılar'da Batışehir projesini hayata geçiren EgeYapı Group Kağıthane ve Yedikule'de 1 milyar 350 milyon TL değerinde iki yeni projeye başlıyor.

Cer Loft teslim tarihi!

Ege Yapı Yedikule projesi kapsamında satışa sunulan Cer İstanbul projesindeki 36 loft daire satılıyor. Peki teslimler ne zaman yapılacak? İşte Cer Loft teslim tarihi...

Cer Loft fiyat listesi!

Ege Yapı Yedikule projesi kapsamında satışa çıkarılan Cer İstanbul isimli projedeki 36 adet loft daire satışa çıkarıldı. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Cer Loft fiyat listesi...

Cer İstanbul'a ‘Az Katlı Konut Projesi’ ödülü!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markasıhaline gelen Ege Yapı’nın Yedikule sahil hattında hayata geçirdiği Cer İstanbul projesi Dubai Cityscape Awards’ta ‘Az Katlı Konut Projesi’ kategorisinde ödülünün sahibi oldu.

Yedikule'de devam eden inşaat projesi TBMM gündeminde!

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Yedikule bölgesinde devam eden inşaat projesi için gerekli izinlerin alınıp alınmadığı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Real Konaklar Yedikule fiyatları!

Zeytinburnu'na bağlı Yedikule'de hayata geçirilen Real Konaklar projesi dün satışa çıktı. İşte Real Konaklar Yedikule fiyatları...

Real Yedikule fiyatları!

2019 yılının Aralık ayında teslim edilecek Real Konaklar Yedikule projesi 120 bağımsız birimden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadardan başlıyor?

15 soruda Real Konaklar Yedikule!

Lansmanı bugün yapılan ve Real Gropu imzası ile hayata geçirilen Real Konaklar Yedikule projesi "Tarihle iç içe doğanın içinde" sloganıyla tanıtıldı. Peki projenin fiyatları ne kadar, kaç konut var, ödeme planı nasıl, kat planları var mı? İşte tüm detaylar...

Real Konaklar Yedikule geliyor! Yeni proje!

Real Group, Real Konaklar Yedikule projesi için hazırlanıyor. Real Konaklar Yedikule 120 tane bağımsız birimden meydana geliyor.

Yedikule Cer İstanbul nerede?

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Cer İstanbul projesi satışa çıktı. İstanbul'un Yedikule bölgesinde yükselen proje "Nesilden nesile aktarılacak paha biçilemez bir eser" olarak basına tanıtılıyor. 

Yedikule Bostanları Rehabilitasyon Projesi'ne onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 4 yıl önce Kadir Topbaş tarafından iptal edilen 'Yedikule Bostanları Rehabilitasyon Projesi'ne onay verdi..

Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul projesi!

Yaklaşık 120 adet dairenin yer alması planlanan Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul projesi yakın zamanda satışa çıkacak. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Yedikule Cer İstanbul teslim tarihi!

Yaklaşık 120 konut bulunan Ege Yapı Cer İstanbul projesi İstanbul Avrupa yakası Fatih Yedikule'de inşa edilecek. ..

Ege Yapı Yedikule projesi 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Ege Yapı'nın Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği Fatih Yedikule projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Egeyapı yedikule projesi Haberi

Egeyapı yedikule projesi

Şirketin performansı ve önümüzdeki döneme yönelik hedefleri ile ilgili düzenlenen toplantıda konuşan EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Batışehir projesinin yüzde 80'inin satıldığını ailelerin de yaşamaya başladığını söyledi. Dükkan ihalelerinin de yapıldığını belirten kabadayı, "120 dükkanın 80'i satıldı ve 150 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi" dedi. Bu yıl ise iki yeni proje başlatacaklarını dile getiren Kabadayı, Kağıthane'de gerçekleştirecekleri proje için yılın 2'nci yarısı ön satışa çıkacaklarını söyledi. Projenin konut, ticari üniteler, ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacağını belirten Kabadayı, Yedikule projeleri hakkında ise "Yedikule'de gerçekleştireceğimiz proje; İstanbul'un tarihi dokusuyla son derece uyumlu, turizm ve turizmi destekleyen fonksiyonları içerisinde barındıran farklı bir konsepte sahip olacak" dedi. 



Yenisahra'da da kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalar yaptıklarını anlatan Kabadayı, 100 dönüm arazi üzerinde 40...