18 / 05 / 2024

eğirdir dere ıslah çalışmaları

eğirdir dere ıslah çalışmaları

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde 2012-2013 yılları arasında 5 dere ıslah edildi. Kirazlı, Taşgedik, Kavak, Çaybaşı ve Miskin derelerinin ıslahı büyük oranda tamamlanırken Çukurca, Göktaş ve Kovada kanalının ıslahı ise 2014 yılında tamamlanması hedefleniyor..

Isparta ve Manisa'da 39 adet iş yeri satılıyor!

Isparta Eğirdir Belediyesi ve Manisa Gölmarmara Belediyesi, toplam 39 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Peki iş yerlerinin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 

Belediyeden satılık ve kiralık 10 gayrimenkul!

Eğirdir Belediye Başkanlığı, 7 gayrimenkul için satış, 3 gayrimenkul için de kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihaleler ile ilgili detaylar...

Eğirdir Belediyesi'nden büyük fırsat: Isparta'da 32 dükkan satıyor!

Isparta İli Eğirdir Belediye Başkanlığı, Isparta Eğirdir'de yer alan 32 dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Isparta Eğirdir’de 142 TOKİ konutu teslim ediliyor

Isparta Eğirdir'de TOKİ tarafından inşa edilen 142 konut projesi tamamlandı. İşte detaylar...

Belediyeden büyük fırsat: 32 dükkan satacak! 

Isparta İli Eğirdir Belediye Başkanlığı, Isparta Eğirdir'de yer alan 32 dükkanı satışa çıkardı. Satış ihalesi 15 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Isparta'da heyelan nedeniyle 64 daire boşaltıldı! 

Isparta Eğirdir'de heyelan riski nedeniyle toplam 64 daire boşaltıldı. İşte konu ile ilgili detaylar... 

Isparta'da arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Isparta Eğirdir'de yaşanan arazi kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı...

Eğirdir'de 20 milyon TL'ye satılık otel binası!

Eğirdir Belediye Başkanlığı , Eğirdir Yeşilada'da yer alan otel binasını 20 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

TOKİ Isparta Bağlar 142 konut ihalesi bugün!

Isparta ili Eğirdir ilçesi Bağlar mahallesi 142 adet konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Isparta Eğirdir ihalesi yarın!

Isparta ili Eğirdir ilçesi Bağlar mahallesi 142 adet konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ Isparta Eğirdir 142 konut ihalesi 1 Şubat'ta!

Isparta ili Eğirdir ilçesi Bağlar mahallesi 142 adet konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 1 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Isparta Eğirdir Rehabilitasyon Hastanesi açıldı!

Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi hizmete açıldı.

Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta'da bulunan Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

eğirdir dere ıslah çalışmaları Haberi

eğirdir dere ıslah çalışmaları


Isparta’nın Eğirdir ilçesinde 2012-2013 yılları arasında 5 dere ıslah edildi. Belediye sınırları içerisindeki 3 derenin ıslahı ise 2014 yılında yapılacak. Kirazlı, Taşgedik, Kavak, Çaybaşı ve Miskin derelerinin ıslahı büyük oranda tamamlanırken Çukurca, Göktaş ve Kovada kanalının ıslahı ise 2014 yılında tamamlanması hedefleniyor.


Eğirdir Belediyesi ile Devlet Su İşleri Müdürlüğü’nün iş birliği içerisinde yaptığı ıslah çalışmalarında Kovada kanalı üzerine bir adet köprü yapıldı. Çukurca Deresi ve Kovada Sulama Kanalı’nın üzerine ise 3 köprü daha yapılması projelendirildi.


Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, DSİ 18. Bölge Müdürü Murat Acu’yu makamında ziyaret ederek DSİ’nin Eğirdir’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. DSİ 18. Bölge Müdürlüğü ile Eğirdir Belediyesi’nin işbirliği içerisinde planlanan dere ıslah çalışmalarının kalan kısımlarının ihaleleri yapıldığını...