03 / 05 / 2024

Eğitici İnşaat iletişim

Eğitici İnşaat iletişim

Eğitici İnşaat Eğitim Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alparslan Gök, Erkan Atamer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Jadoon Global Turizm Eğitim İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jadoon Global Turizm Eğitim İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Naz tarafından kuruldu.

ABR Turizm Eğitim İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABR Turizm Eğitim İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rüştü Arabacı tarafından kuruldu.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Şems İstanbul Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Eğitim İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhr. Limited Şirketi kuruldu!

Şems İstanbul Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Eğitim İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhr. Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ma'in Abdallah A.Kareem Alkhatib ve Moayad Yousef Hasan Alnajjar ortaklığıyla kuruldu...

Kabuklar İnşaat Bilişim Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Kabuklar İnşaat Bilişim Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Kabul tarafından kuruldu. 

Yeni İkinci El Eşya İnşaat Hafriyat Nakliye Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni İkinci El Eşya İnşaat Hafriyat Nakliye Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Memiloğlu tarafından kuruldu. 

Beşçeşmeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşçeşmeler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Olcay     Erkoç tarafından kuruldu. 

Alsaçlar Turizm Eğitim İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alsaçlar Turizm Eğitim İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Akpınarlı Group Hafriyat İnşaat Bilişim Nakliye Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınarlı Group Hafriyat İnşaat Bilişim Nakliye Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Akpınar tarafından kuruldu.

Eğitici İnşaat iletişim Haberi

Eğitici İnşaat iletişim

Eğitici İnşaat Eğitim Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alparslan Gök, Erkan Atamer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 


Eğitici İnşaat Eğitim Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye...