28 / 08 / 2024

eğitim vadisi balıkesir

eğitim vadisi balıkesir

3 yıldır uğraşılan ve Belediye’nin imar planı çıkarma seviyesine gelinen proje kapsamında Sefaköy yakınlarında 600 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan vadide çok nitelikli liseler, sosyal alanlar ve spor tesisleri kurulacak.

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan Balıkesir ve Bursa uyarısı: İlçe ilçe uyardı, 'Devam edecek' dedi! 

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Balıkesir ve Bursa depremleri ile ilgili ilçe ilçe açıklayarak uyarıda bulundu. İşte Ercan'ın o açıklaması...

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika değişikliği! Peş peşe açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika değişikliği geldi...Peş peşe açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir'de 4 yeni inşa edecek.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Balıkesir Burhaniye Kocacami 20 Ders İlkokul, Gönen İlçesi Kurtuluş 20 Ders İlkokul ve Rüstem 12 Ders MTALise, Dursunbey İlçesi Üçeylül12 Derslikli İlkokul Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Balıkesir'e 2023'e kadar 15 bin yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın daveti üzerine Balıkesir'e geldi. Kurum, Balıkesirlilere kentsel dönüşüm müjdesi verdi...

TOKİ'den Balıkesir Altıeylül'e 762 yeni konut!

Balıkesir ili, Altıeylül ilçesi, Dinkçiler Mahallesi 762 adet konut 26 adet ticaret ve 1 adet cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Balıkesir Sakarya İlkokulu yıkıldı!

Çalışmalarına devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Sakarya İlkokulu’nun depreme karşı yenilenmesi amacıyla yıkımı yapıldı.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Balıkesir'deki riskli 51 okul için yıkım kararı!

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan kontroller ve değerlendirmelerin ardından Balıkesir'de deprem riski taşıyan 51 eğitim binası için yıkım kararı verildi.

Balıkesir Edremit’e yurt müjdesi!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Edremit'te bir dizi ziyaretlerde bulundu. Canbey, Edremit'e 250 kişilik yurt yapılacağının müjdesini verdi.

Kale'den Balıkesir’e 35 milyon liralık fabrika yatırımı!

Kale Grubu bünyesinde bulunan Kalekim, Balıkesir’e yani fabrika yatırımı yaptı. Firma, 35 milyon lira yatırımla 7’nci fabrikasını kurdu.

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

eğitim vadisi balıkesir Haberi

eğitim vadisi balıkesir

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, kentimize ‘Eğitim Vadisi’ yapacaklarını açıkladı. 3 yıldır uğraşılan ve Belediye’nin imar planı çıkarma seviyesine gelinen proje kapsamında Sefaköy yakınlarında 600 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan vadide çok nitelikli liseler, sosyal alanlar ve spor tesisleri kurulacak.


Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, il eğitimine büyük katkı sağlayacak bir projenin hazırlıklarını da tamamladıklarını açıkladı. Balıkesir merkez ve Bandırma ilçesine ‘Eğitim Vadisi’ yapacaklarını açıklayan Caner, merkeze kurulacak olan vadi için 600 dönümlük arazinin Milli Emlak’tan alındığını söyledi. Mera konumundaki arazinin 320 bin TL ot parası ödenerek normal arsaya çevrildiğini belirten Caner, geçen yıl ilk kez Batman'da 135 dönümlük bir arazi üzerinde uygulanan "Eğitim Vadisi" projesinin Balıkesir'de de hayata geçirileceğini açıkladı.



Proje hakkında bilgi veren Müdür Caner, Milli...