04 / 05 / 2024

EGO ve Aselsan

EGO ve Aselsan

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü ile ASELSAN arasında "Milli Metro" ve güvenlik sistemlerinin yapımı için imzalar atıldı.

ASELSAN açıkladı! KPSS’siz personel alımına başlandı...

ASELSAN, personel alımı gerçekleştireceğini ve adaylarda ise KPSS şarttı aramayacağını bildirdi. Farklı meslekler için yapılacak alımlarda çalışacaklara yüksek maaş verileceği de bildirildi. İşte haberin detayları...

Ankara'da toplu ulaşıma zam! Ankara'da otobüs, EGO ve metrolara ne kadar zam geldi? 

Ankara’da toplu ulaşıma zam geldi. Peki Ankara'da otobüs, EGO ve metrolara ne kadar zam geldi? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

ASELSAN'dan 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki yeni sözleşme!

ASELSAN ile Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) uçak modernizasyonu ile ilgili 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki sözleşme imzalandı.

ASELSAN, 21 farklı kadroda KPSS'siz personel alımı yapacak! Başvuru şartları açıklandı!

ASELSAN, KPSS şartı olmadan 21 farklı kadroda personel alımı yapacak! Adaylar, çeşitli mühendislik ve uzmanlık kadrolarında iş fırsatları için başvurularını ASELSAN'ın resmi internet sitesi üzerinden yapabilirler. Detaylı başvuru şartları ve kadrolar açıklandı.

Salih Kul nerede doğdu? Genelkurmay’da ve Milli Savunma Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kul hangi alanlarda görev aldı? Evli mi ve İngilizce biliyor mu? İşte Salih Kul ile ilgili merak edilenler...

ASELSAN ile TUSAŞ'dan Radar ve Elektronik Harp Sözleşmesi imzalandı! Proje Hava SOJ ile alakalı olacak!

ASELSAN-TUSAŞ ortaklığı ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında bir iş anlaşması gerçekleşti. Anlaşmanın içeriği Radar ve Elektronik Harp Sistemleri tedariki, aviyonik yazılım geliştirilmesi ve entegrasyonuna yönelik olarak tasarlandı.

Aselsan'dan 5.6 milyar TL'lik imza!

Ülkenin savunma sistemlerinin güncellenmesi, modernizasyonu ve özgün ürünlerin geliştirilmesi yoluyla çalışma yapan ASELSAN'dan BMC Otomotiv ile 5.6 milyar TL'lik imza attığını ilan etti.

ASELSAN İlk Çeyrekte Ciro Rakamını Yüzde 90 Arttırdı!

ASELSAN, ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı ve 3 aylık dönemdeki ciro rakamı geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 90 büyüyerek 8,3 milyar liraya yükseldi.

Aselsan lise mezunu personel alıyor! Yüksek maaşla hemen işe başlayın! İşte şartlar!

Aselsan lise, ön lisans ve lisans mezunu personel aradığını duyurdu. İş arayanlara müjde! İşte detaylar!

ASELSAN tecrübesiz ve KPSS’siz personel alımına başladı! İşte ASELSAN personel alım şartları!

ASELSAN hem tecrübeli hem de tecrübesiz personel alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar!

İlk 9 ayda 128 ürünü millileştiren Aselsan'ın bilançosu açıklandı

Dünya genelinde 80 ülkeye satış yapan Aselsan ilk 9 aylık bilançosunu açıkladı. Bu dönemde 128 ürünü millileştiren şirket net karını yüzde 83 artırdı. Şirket Genel Müdürü Haluk Görgün, yılın son çeyreğinde de güçlü bilanço ve öz kaynaklarıyla ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

ASELSAN, yeni nesil cenk uçakları için hedefleme sistemi geliştirecek

Alınan bilgiye göre, ASELSAN, hava platformuna entegre edilen elektro-optik sistemlerin geliştirilmesine ve üretimine 1990'larda başladı. ASELSAN ürün gamındaki hava elektro-optik sistemlerden CATS ve ASELPOD yüksek adetlerle seri üretim rakamlarına ulaştı ve bunlar sahada aktif olarak kullanılıyor.

Borsa İstanbul’da 12-16 Eylül tarih aralığında en çok prim yapan 3 hisse!

Borsa İstanbul'da bu hafta yüzde 4,09'luk bir düşüş gerçekleşti. Buna rağmen Borusan Yatırım Pazarlama, Parsan Makina Parçaları Sanayi ve ASELSAN'ın hisseleri bu haftanın en çok yükselen hisseleri oldu.

EGO ve Aselsan Haberi

EGO ve Aselsan

EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu, "Çalışmalarla, metrolarda kullanılacak malzemelerin yerli hale getirilmesi sağlanırken, gerekli satın almalar da daha ucuza yapılmış olacak” dedi. 



EGO Genel Müdürlüğü ile ASELSAN arasında imzalanan protokol çerçevesinde Milli Metro yapımının en önemli ayağı olan “Milli Ulaşım ve Güvenlik Sistemleri Projesi"nde işbirliği yapılacak.



EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu ile ASELSAN A.Ş. Genel Müdürü Faik Eken tarafından EGO Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen törende imzalanan İşbirliği protokolüyle iki kurum, 2 yıl süreyle, ‘Ulaşım ve Güvenlik Sistemleri’ konusunda birlikte çalışacak. 



İmza töreninde konuşan Necmettin Tahiroğlu, EGO olarak, Türkiye’nin en önemli kurumlarından biri olan ASELSAN ile "Milli Metro" araçlarının yapımı, güvenliği ve sinyalizasyonları konusunda işbirliği yapmanın, ülke ekonomisine sağlayacağı büyük katkının yanı sıra EGO için de çok faydalı olacağına dikkat çekerek, “Hafif raylı ve...