06 / 05 / 2024

Eha Sinema ve Tv Yapımları Bar Restaurant Dekorasyon Turizm Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi adresi

Eha Sinema ve Tv Yapımları Bar Restaurant Dekorasyon Turizm Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi adresi

Eha Sinema ve Tv Yapımları Bar Restaurant Dekorasyon Turizm Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi, Hasan Hamdi Yurtsever, Eşref Yurtsever ve Ahmet Sancaklı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Kadıköy'de kuruldu.

Emeklilere özel indirim ve kampanyalar geliyor! Bakan duyurdu: PTT AVM'de, Tarım Kredi'de, THY'de, sinema, tiyatroda...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere özel indirim ve kampanyalar başlayacağını açıkladı. İşte milyonlarca emekliyi ilgilendiren o detaylar...

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'e 'belediye' şoku: 'Tiny house'ları kaldırıldı!

İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar belediye kararıyla kaldırıldı.

1939 yılında Maraş'a Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış!

Kahramanmaraş'a 1939 yılında Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış.

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterilerine özel! Havada ücretsiz sinema keyfi

Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterileri için açık hava sinema günleri başladı. Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterileri, 30 Eylül 2022 tarihine kadar farklı kategorilerdeki 8 farklı filmi Açık Hava Sineması’nda ücretsiz izleyebilecek. Kampanyadan faydalanabilmek için için Turkcell’in

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Eha Mimarlık İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eha Mimarlık İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  3 milyon TL sermaye bedeli İle Ali Atılgan,  Ekrem Atılgan ve  Halim Atılgan tarafından kuruldu.

Atlas Sineması ve İstanbul Sinema Müzesi bugün açılıyor!

Kültür Bakanlığı tarafından iki yıldır restore edilen Tarihi Atlas Sineması yeniden sanatseverlerle buluşuyor. Tarihi sinema bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak.

Sinema salonlarının kira sorununa Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan çözüm!

Pandemi süresi boyunca zor zamanlar geçiren ve kira konusunda AVM ile mülk sahipleriyle sıkıntılı süreç yaşayan sinema salon işletmecilerine Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan sevindiren haber geldi. 

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Britney Spears, Beverly Hills’teki malikanesini 7,5 milyon dolara satıyor!

Britney Spears, Beverly Hills’teki malikanesini, 7.5 milyon dolardan satışa çıkardı. Malikanede . Evde, altı yatak odası, yedi banyo, büyük bir bahçe, garaj, mahzen, sinema ve oyun odalarının yanı sıra bir de havuz bulunuyor...

Tarihi Hatay meclis binası müze olacak! 

Hatay’ın bağımsızlığı sırasında meclis toplantılarına ev sahipliği yapan bina, yıllar sonra kamulaştırıldı. Tarihi yapı sinema ve künefeci olarak da kullanılmıştı. Şimdi ise bina müzeye dönüştürülecek. 

Eha Sinema ve Tv Yapımları Bar Restaurant Dekorasyon Turizm Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi adresi Haberi

Eha Sinema ve Tv Yapımları Bar Restaurant Dekorasyon Turizm Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi adresi

Eha Sinema ve Tv Yapımları Bar Restaurant Dekorasyon Turizm Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi, Hasan Hamdi Yurtsever, Eşref Yurtsever ve Ahmet Sancaklı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Kadıköy'de kuruldu.


Eha Sinema ve Tv Yapımları Bar Restaurant Dekorasyon Turizm Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi iş konusu; A)TELEVİZYONVE FİLM YAPIMCILIĞI:1-Televizyon ve Müzik programları üretmek veya ürettirmek,uluslararası alanda yayıncılara,yapımcılara ve komünikasyon organizatörleri ile reklamcılara hizmet vermek.Reklam ve tanıtım programları ve ürünlerinin her türlü yayın aracı ile yayınlanmasını sağlamak.2-Şirket imal ve ithalinde bulunduğu her türlü sinema,tv,video filmlerinin, teşhir, pazarlama, dağıtım işlerini yapmak ve yurtiçi,yurtdışında düzenlenen,ödüllü,ödülsüz şenlik,festival,panayır,fuar ve pazarlara katılmak,gösteriler düzenlemek.3-Film stüdyosu kurulması,kiralanması ve kiraya verilmesi,işletilmesi,3-Hertürlü ses ve görüntü kayıt stüdyolarının kurulması,temsilciliklerinin verilmesi,alınması,bunlarla ilgili telif hakkı,ihtira beratı gibi taşınmaz hakların satın alınması...