05 / 05 / 2024

EİD İnşaat güney ırak teknoloji ağırlıklı projeleri

EİD İnşaat güney ırak teknoloji ağırlıklı projeleri

EİD İnşaat, önümüzdeki dönemde Güney Irak'ta gerçekleştireceği projelerle bölgeye teknoloji getirmeyi hedefliyor. Başkan Yardımcısı Bora Can Yıldız, özellikle petrol boru hatları, petrol tankları alanında devam eden işleri bulunduğunu söyledi.

Talih Özcan: 1999 Düzce depreminde evini kaybedenlerden geçmişe dönük kira isteniyor!

1999'daki Düzce'de meydana gelen depremin ardından, evsiz kalan vatandaşlardan geçmişe dönük kira bedeli istendiği gündeme geldi. İşte Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Talih Özcan'ın konuya ilişkin o açıklaması...

Memurlardan yüzde 70 zam talebi! Memur-Sen bir bir açıkladı: Enflasyon farkı geçmişe dönük alacağımızdır!

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, toplu sözleşme görüşmeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, enflasyon farkının geçmişe dönük alacak olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi...

Kentsel Dönüşümde Güçlendirmenin Rolü çalıştayı 8 Şubat'ta!

Deprem Güçlendirme Derneği tarafından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle yapılacak olan "Kentsel Dönüşümde Güçlendirmenin Rolü" başlıklı çalıştayda, güçlendirmenin önemi konuşulacak.

Elimizdeki dolarları satalım mı? 7 dev banka peş peşe açıkladı! Dolar ''U dönüşü'' yapacak! Görmedim, duymadım demeyin!

ABD doları 2021 yılının son çeyreğinde Türk Lirası karşısında hızla değer kazanmaya başlayarak 8 liradan 19 liraya kadar yükselirken 7 dev bankadan peş peşe açıklama geldi. Dolar ''U dönüşü'' yapacak! Görmedim duymadım demeyin!

Binlerce kişinin merak ettiği soru! Bağkur'da geçmişe dönük borçlanma var mı?

EYT düzenlemesinin içeriği halen bilinmiyor. 2023 yılına ötelenen EYT düzenlemesinde geçmişe dönük borçlanma, prim tamamlama imkanı 4A kapsamında çalışanlar için mümkün ancak binlerce Bağkur'lunun geçmişe dönük borçlanma yapması ek bir düzenlemeye bağlı.  

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Anas Kazzıha ve Mahmut Keşe ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, kentsel dönüşümdeki güven sorunlarını ve bu sorunların nasıl aşılacağını kaleme aldı. Peki kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür? İşte o sorunun yanıtı...

Ev sahipleri geçmişe dönük kiraları isteyebilir mi?

Eğer kiracılar evden çıkarken anahtar teslim tutanağına imza atmazsa, konut sahibi geçmişe dönük kiraları isteyebilir. Peki nasıl? İşte ayrıntılar...

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Meral Temur ve Güner Kement tarafından kuruldu.

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özgör tarafından kuruldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

EİD İnşaat güney ırak teknoloji ağırlıklı projeleri Haberi

EİD İnşaat güney ırak teknoloji ağırlıklı projeleri

EİD İnşaat, önümüzdeki dönemde Güney Irak'ta gerçekleştireceği projelerle bölgeye teknoloji getirmeyi hedefliyor. Başkan Yardımcısı Bora Can Yıldız, özellikle petrol boru hatları, petrol tankları ve endüstriyel tesisler alanında yabancı yatırımcılarla devam eden işleri bulunduğunu söyledi, Yıldız, "Önümüzdeki dönemde endüstriyel alandaki çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Teknolojiyi getirebileceğimiz büyük projeleri başlatacağız" dedi. 


Bugüne kadar Ürdün, Cezayir, Libya, Sudan, Fas, Dubai, Abu Dabi, Kazakistan gibi birçok bölgede girişimleri bulunan EİD İnşaat, Güney Irak'ta da projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. EİD İnşaat'm, Ortadoğu'da iş yapmak üzere üç ortak şirket tarafından kurulduğunu belirten EİD İnşaat Yönetici Ortağı ve Başkan Yardımcısı Bora Can Yüdız, "Son 4.5 senedir Güney Irak'ta yoğun faaliyet gösteriyoruz. 

İlk olarak Basra bölgesinde iki tane orta ölçekli proje gerçekleştirdik. Biz bu bölgenin geleceğine inandık, bölge insanına çok...