30 / 04 / 2024

EiHab Hassan A Abourokbah

EiHab Hassan A Abourokbah

Hadaf İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, EiHab Hassan A Abourokbah, M. Hussam Fawzy Abdalhamed Alfiki, Hossam Fawzy Abdelhamid Elfeky tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Malık Imran Hassan tarafından kuruldu.

İdlib’in Sarmada Deyr Hassan bölgesindeki konutlar teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı ve Pakistan Baitussalam Derneği işbirliğiyle İdlib’in Sarmada Deyr Hassan bölgesinde savaş mağduru aileler için inşa ettirilen kalıcı konutlar gerçekleştirilen törenle teslim edildi

Afak Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile A. Mohamed Hasan Omairan, M. Hussein Saleh Al-Hamidi ve Mustafa Hassan A. Busati ortaklığında kuruldu. 

Aşiyan Gayrimenkul Emlak Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşiyan Gayrimenkul Emlak Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Samsam tarafından kuruldu.

Aqua Sophıa Su Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aqua Sophıa Su Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Hany Nabıl A. Hassan ve Ashraf Mohamed Abdelrahman Elattar ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pukka Turizm ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pukka Turizm ve İnşaat Limited Şirketi, Ahmed Bölükbaşı, Mohamed Alı Ben Jemaa, Mohammed Hassan A Tawharı ortaklığıyla 90 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Nurul Cennet Emlak İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Nolu Şubesi açıldı!

Nurul Cennet Emlak İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Nolu Şubesi, Hassan Al Ouzı Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Fatih, Karagümrük Mahallesi, Profesör Naci Şensoy Caddesi'nde açıldı.

İş adamı Hassan Ashoor Samsun'a 3 konaklama yatırımı yapacak!

Medineli iş adamından Ayvacık'a konaklama yatırımı Karadeniz Bölgesi'ne Arap müteşebbis ilgisi artarken, Medineli iş adamı Hassan Ashoor'un Samsun'un 'Saklı Cennet' unvanlı turistik ilçesi Ayvacık'ta 3 konaklama yatırımı yapmaya hazırlandığı bildirildi

Gazlan Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gazlan Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Zakareya A Ahmed Abu Awwad Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Hussein Hassan A Bıyarı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda ve Cem Meriç Yılmaz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Group Green İstanbul International İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Green İstanbul International İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Hilmi Macit, Hassan A. Ahmed M. Zitoune Alngar, Beka Yapı tarafından 3 Temmuz'da kuruldu.

New Hampshire Eyaleti Valisi Maggie Hassan Türkiye’deki teknoparkları gezecek!

Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Türkiye’nin dış ticaretine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği organizasyonlara bir yenisini daha ekledi. New Hampshire Eyaleti Valisi Maggie Hassan İstanbul’a geldi.

Hadaf İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadaf İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, EiHab Hassan A Abourokbah, M. Hussam Fawzy Abdalhamed Alfiki, Hossam Fawzy Abdelhamid Elfeky tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Başbakan açıkladı! Merkez Bankası Ataşehir`e taşınıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin bir yıllık Eylem Planı'nı açıkladığı toplantıda, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusuna noktayı koydu.

EiHab Hassan A Abourokbah Haberi

EiHab Hassan A Abourokbah

Hadaf İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, EiHab Hassan A Abourokbah, M. Hussam Fawzy Abdalhamed Alfiki, Hossam Fawzy Abdelhamid Elfeky tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta kuruldu. 


Hadaf İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Sanayi ve turistik tesislerin inşaat taahhüdü işlerini ve özel kanunlarda belirtilen esas ve şartlar dahilinde sosyal konutların inşasını yapar ve yaptırır.


Hadaf İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı, 1997 Sokak,...