02 / 05 / 2024

Ekin Koleji

Ekin Koleji

"Bilgi Toplumunun Okulu" olma amacı ile kurulan ve güçlü akademik kadrosu ile 16 yıldır İzmir'de başarılı ve mutlu çocuklar yetiştiren Ekin Koleji, ikinci kampüsünü Çiğli Ataşehir'de açıyor.

Düzce İlim Koleji’nin temeli düzenlenen törenle atıldı!

İstanbul’da faaliyet gösteren İlim Eğitim Kurumları bünyesinde kurulan İlim Koleji Düzce Şubesinin temelleri atıldı.

Battal İlgezdi'nin Doğa Koleji binasına izin çıkmadı!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye ait şirketin yaptığı Doğa Koleji binasına Büyükşehir Belediye Meclisi’nden vize çıkmadı. İlgezdi’nin imar planında değişiklikle kaçak okulu meşrulaştırma teklifi oy birliğiyle reddedildi.

Isparta Bahçeşehir Koleji'nin inşaatı başladı!

Metro Akademi ile Büyük Başarı Eğitim Kurumları'nın güçlerini birleştirerek Isparta'ya kazandıracakları Bahçeşehir Koleji'nde inşaat süreci başladı. Bahçeşehir Koleji 15 milyon TL'lik yatırımla hayata geçecek.

Antalya Yeditepe Koleji Okulları hizmete açıldı!

İstek Vakfı Kurucu Başkanı Bedrettin Dalan, Antalya Yeditepe Koleji Okulları'nın açılış törenleri için Antalya'ya geldi. Dalan, açılışın ardından öğrencilerle de bir araya geldi.

Antalya'daki Doğa Koleji icradan 23.3 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya 6.İcra Dairesi, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi'nde yer alan Muratpaşa Doğa Koleji Eğitim Tesisleri'ni satışa çıkardı. Söz konusu kolejin satış bedeli 23 milyon 394 bin TL olarak belirlendi.

Toros Koleji'nin plan tadilatı iptalini yargı onaydı!

Toros Koleji'nin plan tadilatı iptalini yargı onadı. Antalya 1. İdare Mahkemesi okula yapılan tahsisi ve satışı iptal etti.

Düzce Saray Koleji inşaatı incelendi!

Düzce’de uzun yıllar görev yapan ve Konya’ya tayini çıkan Düzce eski İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça ve Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir inşaatı devam eden Saray Koleji’ni ziyaret etti.

Düzce Saray Koleji 2016 Eylül'de açılacak!

Düzce’de uzun yıllar görev yapan ve Konya’ya tayini çıkan Düzce eski İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça ve Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir inşaatı devam eden Saray Koleji’ni ziyaret etti.

Düzce Saray Koleji Eylül 2016'da açılacak!

Komutanlar 2016 yılında faaliyete geçecek olan Saray Koleji inşaatını gezdi.2016 Eylül döneminde faaliyete geçecek olan Saray Koleji’ndeki ziyaretin ardından komutanlar Kolej yönetim kurulu tarafından uğurlandı.

Kıbrıs'ta Hala Sultan İlahiyat Koleji açıldı!

KKTC'de yıllardır açılmaması için her türlü engel çıkarılan İmam-Hatip Lisesi, nihayet açıldı. Lisenin ismi Hala Sultan İlahiyat Koleji olarak belirlendi.

Fenerbahçe Koleji için alınan arsanın hisse satışı gerçekleşti!

Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsaya ait banka kredisinin ödenmesi amacıyla Sarı-Lacivert kulüp hisse satışı gerçekleştirdi.

Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsanın borçları ödendi!

Fenerbahçe Kulübü'nden açıklama: "Fenerbahçe Futbol AŞ'nin dün satılan hisse adeti 100 bin olup, bu satıştan elde edilen 4 milyon 479 bin lira gelir ile Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsaya ait borçlar kapatılmıştır"

Nursi Çeleğen Ekinözü'ndeki yatırımları anlattı!

İller Bankası ile Kültür ve Turizm Bakanlığı görevlileri, Ekinözü Belediyesi’nin hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi almak amacıyla İçmeler bölgesinde incelemelerde bulundu.

Ekin Koleji Haberi

Ekin Koleji


2014-2015 eğitim öğretim yılında hizmete girecek olan ve akıllı bina olarak tasarlanan Ataşehir Kampüsü, 4 bin 500 metrekarelik kapalı alan ve bin metrekare bahçeden oluşuyor. Yaklaşık 10 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen kampüste, konut yerleşim alanlarının lokasyonu. 

güneş ve rüzgar faktörleri gibi çevresel faktörler göz önünde bulunduruldu. Proje, dersliklerin, oyun alanlarının ve diğer mekanların özellikleri ile enerji ve su kullanımmda benimsenilen sürdürülebilirlik kavramı çerçevesinde tasarlandı. Okulda, büim ve matematik atölyesi, dans ve jimnastik salonu, plastik sanatlar atölyesi, seramik atölyesi. 

müzik atölyesi, drama ve satranç salonu, oyun ve etkinlik salonu, bilgisayar odası, ışık ve hayal odası ile yurt dışından gelecek yönetici ve eğitimcilere yönelik lojmanlar ve 360 kişilik konferans salonu yer alıyor. Ekin Koleji Genel Müdürü Yasemin Reşitoğlu, "Ekin Koleji markasının taşıdığı...