28 / 04 / 2024

ekişehir yolu kuve evo

ekişehir yolu kuve evo

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Bilkent Şehir Hastanesi inşaatında ücret isyanı!

BİLKENT Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçiler 72 gündür ücretlerini alamadıkları için yürüyüş yaptı. Eskişehir Yolu'na gelen işçiler, firmanın ücretlerin yatacağı sözü vermesi üzerine yürüyüşü durdurdu.

Ankara Eskişehir Yolu'nda yapılaşma hız kazandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Çağrı Erkut Şen, Eskişehir Yolu üzerinde yaşanan hareketliliğin konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini belirterek bölgede yapılaşmanın hız kazandığını söyledi.

Ankara Samsun Yolu cazibe merkezine dönüşecek!

Gecekondu siluetinden kurtulan Samsun Yolu, modern binaları ile Ankara’nın Manhattan’ı olarak bilinen Eskişehir Yolu gibi başkentin cazibe merkezine dönüşecek.

Eskişehir Stadı'na ulaşım nasıl sağlanacak?

Ekişehir Anadolu Gazetesi'nin köşe yazarı Sadi Seda bugün köşesinde " Olan taraftara olacak " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Kule Evo projesi ile bölgedeki canlılık artacak!

Başkent Ankara’nın batıya gelişim aksı Eskişehir Yolu’nun hareketli yapısını karşılama noktasında yaşanan eksiklik sona eriyor. Hayata geçirilen Kule Evo projesinin konut, ofis ve AVM’den oluşan yapısıyla bölge canlılığının artması planlanıyor.

Etimesgut Ballıkuyumcu kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Etimesgut Ballıkuyumcu Mahallesi Eskişehir Yolu Kent Girişi ve Çevresi Ballıkuyumcu Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planı Değişiklikleri askıya çıktı...

Ankara Ballıkuyumcu kentsel dönüşüm imar planı yarın askıda!

Etimesgut İlçesi Ballıkuyumcu Mahallesi Eskişehir Yolu Kent Girişi ve Çevresi Ballıkuyumcu Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planı Değişiklikleri yarın askıya çıkıyor...

1071 Malazgirt Bulvarı üzerindeki gecekondu mahkemelik!

Başkent'te Eskişehir Yolu'nun yükünü büyük ölçüde azaltarak o bölgede trafiği rahatlatan 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Öveçler kısmında Bulvar'ın tam ortasında kalan gecekondu, bir kez daha mahkemelik oldu.

Malazgirt Bulvarı'nın yakınındaki gecekondu mahkemeye verildi!

Başkentte Eskişehir Yolu'nun yükünü büyük ölçüde azaltarak o bölgede trafiği rahatlatan 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Öveçler kısmında bulvarın tam ortasında kalan gecekondu, bir kez daha mahkemelik oldu.

Orşaz İnşaat ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Orşaz İnşaat ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Oubı Roueılı tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Hadımköy Bahçeşehir Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Azel Kule yaz lansmanı toplantısını yaptı!

Eskişehir yolu üzerinde yükselen Azel Kule'nin yaz lansmanına Yönetim Kurulu üyeleri Aykut Yıldız, Aziz Elaldı, Süleyman Çeken ve Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği (AGEM) Başkanı Erkan Aslan katıldı.

ekişehir yolu kuve evo Haberi

ekişehir yolu kuve evo

Mutlu Grup ve Tokur Ağaç yatırımıyla, BESA Grup’un arsasında hayata geçirilen Kule Evo’nun; sunduğu ‘ev-ofis’ çözümü ile bölgenin iş merkezi problemini önemli ölçüde giderdiğinin altını çizen BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, projenin ‘hemen teslim’ avantajının da önemli etkisi olduğunu kaydetti.

Genellikle konut projeleriyle büyüyen Eskişehir Yolu’ndaki ofis ihtiyacını giderebilmek üzere yola çıktıklarını ifade eden Bezci, “Konut odaklı ilerleyen bölge, iş merkezi anlamında yatırıma ihtiyaç duyuyordu. Biz de bu anlamda bir ilki gerçekleştirerek Kule Evo’yu hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Konut, ofis ve mağaza olarak hizmet veren Kule Evo, iş dünyası temsilcilerinin büyük ilgisini çekti. Eskişehir Yolu cepheli olmamızın da bu ilgide büyük etkisi var” dedi.


Bezci, projenin büyük kısmını sahiplerine teslim ettiklerinin altını çizerek, şunları söyledi:

“Kule Evo projesi, iş...