05 / 05 / 2024

ekiz yağ taşınmazları üzerindeki ipotek kaldırıldımı

ekiz yağ taşınmazları üzerindeki ipotek kaldırıldımı

Ekiz Yağ ve Sabun Sanayii A.Ş'nin taşınmazları üzerindeki yüzde 20 marjlı toplam 9.815.497 'lik garame ipotek tesisi bugün itibariyle tamamlandı ve ilgili bankalarca konulmuş olan hacizlerin kaldırılması için işlemler başlatıldı...

İzmir’de yaşayanlar dikkat! Taşınmazlar tam 3 yıllığına kiraya veriliyor! Bu ihaleyi kaçırmayın!

İzmir’de yaşayanlar için önemli bir ihale ilanı yayımlandı. Taşınmazlar tam 3 yıllığına kiraya veriliyor! İşte detaylar…

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazları Kızılbük GYO'ya devrediliyor!

Sinpaş GYO'nun Muğla İli, Marmaris İlçesi'ndeki taşınmazlarının yeni kurulacak Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredilmesine karar verildi ve bu amaçla Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurusu onaylandı.

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazları Kızılbük GYO'ya devredilecek!

Sinpaş GYO'nun Marmaris ilçesindeki taşınmazları yeni kurulacak Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredilecek. 

Darıca Belediyesine ait işgal edilen bazı taşınmazlar TBMM'de!

Darıca Belediyesine ait bazı taşınmazların işgal edilmesine ilişkin soru önergesi hazırlandı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, sorularını Bakan Süleyman Soylu'ya sordu..

Kamu ve hazine taşınmazları satışa çıkıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 7 bin 349 adet Hazine taşınmazını ihaleyle satmaya, 351 taşınmazı kiralamaya hazırlanıyor. Hazine taşınmazları teşvik belgeli yatırımlarda yatırımcıya çok cazip fırsatlar sunuyor.

DMO'ya ait taşınmazların bedelsiz devri meclis gündeminde!

DMO'ya ait İstanbul, Gaziantep ve Diyarbakır'da bulunan bazı taşınmazların bedelsiz devri meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılması tartışması yargıya taşındı!

Ankara Bulvarının trafiğe kapatılması tartışmasında karşı karşıya gelen Mimarlar Odası Ankara Şubesi ile Ankara ili ve ilçeleri Minibüs ve Halk Otobüsleri Esnaf Derneği arasındaki gerginlik yargıya taşındı.

Adana'da nazım imar planının iptali yargıya taşındı!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 1/25.000'lik nazım imar planının iptal etmesi yargıya taşındı. TMMOB Mimar Odası Adana Şubesi, İdare Mahkemesine başvurarak, planı iptal eden meclis kararıyla ilgili yürütmeyi durdurma kararı alınmasını talep etti.

Hazine taşınmazlarının tahsis ve devri hakkında yönetmelik!

Hazine taşınmazlarının tahsis ve devri hakkında yönetmelik 10 Ekim 2006 salı günü 26315 sayılı Resmi Gazete'de yayınlandı. İşte, hazine taşınmazlarının tahsis ve devri hakkında yönetmelik!

Hazine taşınmazları kiralama şartları!

Hazine taşınmazlarının idaresi hakkında yönetmelik gereğince, kimi hazine taşınmazları satılabiliyor ya da kiralanabiliyor. İşte, hazine taşınmazları kiralama şartları!

Hazine taşınmazlarının kiraya verilmesi!

Devlete ait olan taşınmaz malların tümüne hazine taşınmazı deniyor. Peki, hazine taşınmazları nasıl kiralanır? İşte, hazine taşınmazlarının kiraya verilmesi!

Hazine taşınmazları yönetmeliği!

Hazine taşınmazlarının idaresi için; 26557 sayılı Resmi Gazete'de Hazine taşınmazlarının idaresi hakkında yönetmelik yayımlandı. İşte, hazine taşınmazları yönetmeliği!

Hazine taşınmazların satışı!

Yönetim ve tasarrufu devletin elinde olan taşınmazlara hazine taşınmazı deniyor. Peki, hazine taşınmazı satılabilir mi? İşte, hazine taşınmazların satışı!

ekiz yağ taşınmazları üzerindeki ipotek kaldırıldımı Haberi

ekiz yağ taşınmazları üzerindeki ipotek kaldırıldımı

Ekiz Yağ'dan yapılan açıklama şöyle:


17.04.2013 tarihinde Bankalar ile yapılan Borç Tasfiye Sözleşmesi'nin 7.5 maddesine istinaden mülkiyeti şirkete ait olan taşınmazlar ile mülkiyeti Ekiz ailesine ait olan taşınmazlar üzerinde, teminatsız ve teminatı yetersiz bulunan bankalara alacaklarının teminatlandırılmasını teminen mevcut ipoteklerden sonra gelmek üzere protokol de belirtilen alacaklarına karşılık, % 20 marjlı  toplam 9.815.497  'lik garame ipotek tesisi bugün itibariyle tamamlanmış  olup, aynı sözleşmenin 8.1 maddesine istinaden garame ipotek tesisinden sonra ilgili bankalarca konulmuş olan hacizler kaldırılacaktır.


Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla arz ederiz.

Ekiz Yağ Ve Sabun Sanayii A.Ş.

Yönetim Kurulu...