05 / 05 / 2024

ekiz yağın garame ipoteği ne zaman kalkacak

ekiz yağın garame ipoteği ne zaman kalkacak

Ekiz Yağ ve Sabun Sanayii A.Ş'nin taşınmazları üzerindeki yüzde 20 marjlı toplam 9.815.497 'lik garame ipotek tesisi bugün itibariyle tamamlandı ve ilgili bankalarca konulmuş olan hacizlerin kaldırılması için işlemler başlatıldı...

Yapı denetiminde yaş sınırı değişti! 75 yaşını dolduran şantiye şefi olamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yönetmeliğine göre, 2024 yılı itibarıyla 75 yaşını dolduran teknik personel, şantiye şefi olamayacak.

Zeytinyağı ve pirina yağının analiz metodunda değişiklik

Zeytinyağı ve pirina yağının analiz metotlarında Avrupa Birliği (AB) normlarına göre yeni bir düzenlemeye gidildi. Böylece, Resmi Gazete' de yayımlanan tebliğe göre, zeytinyağı ve pirina yağının analiz metotlarında düzenleme gerçekleşti.

Migros indirime doymuyor! Ayçiçek yağı fiyatını duyanlar akın etti

Ayçiçek yağında çılgın indirim Migros'tan geldi. Ayçiçek yağının satış fiyatı 119 TL'ye geriledi. İnternet üzerinde indirim takip eden vatandaşa müjdeli haber Migros'tan yapılırken, hangi marka indirime girdi merak ediliyor. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Türkiye Taşkömürü personel alımı yapıyor! 35 yaşını geçmeyen herkes başvursun! Başvuruları sakın kaçırmayın

Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu. 35 Yaşını geçmeyen herkes başvuru yapabilirken, başvuru şartları merak ediliyor. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvurular başladı mı? İşte Türkiye Taşkömürü Kurumu personel alımı ayrıntıları...

O markette ayçiçek yağına çılgın indirim yapıldı! 4 Litre teneke ayçiçek yağı 119 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında bomba indirim Onur marketten yapıldı. 4 litre teneke ayçiçek yağının satış ücreti 119 TL'ye kadar geriledi. İşte ayçiçek yağında indirim yapan Onur market ve indirimin ayrıntıları.

Ayçiçek yağına ard arda indirimler geliyor! Migros'ta ayçiçek yağının 1 litresi 33,90 TL'den satışta

Ayçiçek yağı ücretlerinde meydana gelen zamlı aşama sonrasında pek çok vatandaş zorlu zamanlardan geçerken, ayçiçek yağı ücretlerine gelen zamlar vatandaşların geçim mücadelesi ile karşı karşıya kalmasına sebep olmuştu.

A101'den ayçiçek yağına bomba indirim! Kârlı çıkmak isteyen erken kalksın

Ayçiçek yağında bomba indirim A101'den geldi. 4,5 litre ayçiçek yağının satış ücreti 129 TL'den satışa çıktı. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

A101'de 1 Litre Ayçiçek Yağının fiyatı 27 TL'ye düştü! Raflar boşalmadan yetişin

Ayçiçek yağı ücretlerinden ayçiçek yağına bomba indirim yapıldı. 1 Litre ayçiçek yağının satış ücreti 27 TL'ye kadar düştü. En çok zam gelen ürünler arasında olan ayçiçek yağlarına gelen indirimler vatandaşı sevindirmeye yetiyor. İşte indirime ait detaylar.

Destek ödemelerine yenisi eklendi! 18 yaşını dolduranlara 3.038 TL ödeme! Başvuruyu yapan ödemesine kavuşuyor!

18 yaşını dolduranlar destek ödemesinden faydalanabilir. 3.038 TL ödeme için hemen başvuru yapın. İşte detaylar!

A101 çılgın indirimlerine devam ediyor! Ayçiçek Yağı 134 TL'den satışta

Ayçiçek yağında mükemmel indirim bu kez A101'den geldi. A101 market zinciri Komili 5 litre ayçiçek yağını %8'lik bir indirimle, 5 Litre Komili Afiyetlik Ayçiçek Yağı 134 TL'den satışa çıkardığını ilan etti. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Zam şampiyonu ayçiçek yağının litresi A101'de birden 27 TL'ye düştü!

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artış, vatandaşların cebini zorlarken A101 Marketler büyük bir kampanya başlattı. Market, Abalı marka 1 litre ayçiçek yağı fiyatını 45.90 TL'den 27.50 TL'ye düşürdü.

Bayram öncesi ayçiçek yağında bomba indirim! Kampanyayı duyan o markete akın etti!

Marketler tarafından ard arda indirim yapılan ürünlerden biri de ayçiçek yağı oldu. Ayçiçek yağının litre ücreti 27 TL'ye düştü.  İşte ayçiçek yağında büyük kampanya yapılan o market ve indirimin tüm ayrıntıları.

18 yaşını dolduran herkes bekçi olabilir! Üstelik KPSS şartı olmadan bekçi alımı!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, personel alımları kapsamında erkek ve kadın bekçi alımı yapacağını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, 202 kişiye iş imkanı sunulacak. İlan detaylarında adaylarda aranan şartlar da belirtildi. 18 yaşından büyük herkes için bekçi olma şansı ile ilgili merak edilen deta

ekiz yağın garame ipoteği ne zaman kalkacak Haberi

ekiz yağın garame ipoteği ne zaman kalkacak

Ekiz Yağ'dan yapılan açıklama şöyle:


17.04.2013 tarihinde Bankalar ile yapılan Borç Tasfiye Sözleşmesi'nin 7.5 maddesine istinaden mülkiyeti şirkete ait olan taşınmazlar ile mülkiyeti Ekiz ailesine ait olan taşınmazlar üzerinde, teminatsız ve teminatı yetersiz bulunan bankalara alacaklarının teminatlandırılmasını teminen mevcut ipoteklerden sonra gelmek üzere protokol de belirtilen alacaklarına karşılık, % 20 marjlı  toplam 9.815.497  'lik garame ipotek tesisi bugün itibariyle tamamlanmış  olup, aynı sözleşmenin 8.1 maddesine istinaden garame ipotek tesisinden sonra ilgili bankalarca konulmuş olan hacizler kaldırılacaktır.


Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla arz ederiz.

Ekiz Yağ Ve Sabun Sanayii A.Ş.

Yönetim Kurulu...