15 / 05 / 2024

ekmeleddin ihsanoğlunun neleri var

ekmeleddin ihsanoğlunun neleri var

Cumhurbaşkanı adayları mal varlıklarını Yüksek Seçim Kurulu'na bildirdi. İşte Başbakan Erdoğan ve HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mal varlığı...

Konut sigortası nedir, neleri kapsar? Konut sigortası fiyatı 2023 ne kadar? 

Deprem ülkesi olan Türkiye'de konut sigortasının detayları merakla sorgulanıyor. Peki, Konut sigortası nedir, neleri kapsar? Konut sigortası fiyatı 2023 ne kadar? 

Yeni kentsel dönüşüm yasası neleri değiştiriyor ve neleri kapsıyor? Kentsel dönüşüm yasası 12 maddede tüm detaylarıyla!

Evini dönüştürecek binlerce kişi yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili detaylaro merak ediyor. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası neleri değiştiriyor ve neleri kapsıyor? İşte kentsel dönüşüm yasası 12 maddede tüm detaylarıyla!

Konut fiyatlarını düşürmek için müteahhitler neleri değiştirebilir?

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca insan artan ev fiyatları nedeniyle ev sahibi olmakta zorlanıyor. Sosyolog Faruk Özcan ev hayali kuranlara, inşaat sektörü ve müteahhitlikte yeni bir dönemin kapılarını açabilmek için müteahhitlerin neleri değiştirebileceğini açıkladı.

Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı! SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek!

Emeklilerin gözü Ocak maaş zamlarına çevrildi. Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı. SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek. İşte detaylar...

Site yönetim planı nedir, neleri kapsar?

Toplu yaşam alanlarındaki düzeni sağlamak amacıyla bazı kuralların olması gerekiyor. Bu kapsamda planların belirlenmesi için yönetim planına ihtiyaç duyulur. Peki, Site yönetim planı nedir, neleri kapsar? İşte detaylar...

Konut sigortası neleri kapsar? Konut sigortası gerekli mi? Konut sigortası her yıl mı yapılır?

Konut sigortası, özellikle yaşanan depremlerden sonra merak edilmeye başlandı. Konut sigortasının neleri kapsadığını bilhassa sorulmaktadır. İşte konut sigortasına dair detaylar!

Apartman aidatı neleri kapsar? Apartman aidatları neye göre artar?

Apartman aidat neleri kapsar? bu ve benzeri sorular pek çok apartman sakini tarafından sorulmaktadır. İşte bu konuda merak edilen yanıtlar ve detayları!

Zorunlu Deprem Sigortası nasıl yapılır? 2023 DASK ne kadar? Neleri kapsıyor? 

Tüm konut sahiplerinin yaptırması gereken ve her sene yenilenen DASK, özellikle son depremlerin ardından daha sık araştırılmaya ve merak edilmeye başlandı. Peki Zorunlu Deprem Sigortası nasıl yapılır? 2023 DASK ne kadar? Neleri kapsıyor? 

Apartman aidatı neleri kapsar? Apartman aidatı nasıl belirlenir?

Apartman aidatı neleri kapsar? Apartman aidatı nasıl belirlenir? soruları vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Konut poliçesi nedir? Konut sigortası neleri kapsar?

Konut ve içerisindeki eşyaları hasar görme risklerine karşı konut sigortası ile güvence altına almak mümkün. Peki, Konut poliçesi nedir? Konut sigortası neleri kapsar? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Deprem sigortası neleri kapsıyor? Hangi binalar güvence altında?

İzmir'de toplam 1 milyon 10 bin 220 olan evlerin yüzde 56'sı yani 634 bini deprem sigortalı. Peki deprem sigortası neleri kapsıyor? Deprem sigortasında hangi binalar kapsam dışı kalıyor?

Konut sigortası neleri kapsar?

Türkiye’deki sigortalı konut sayısı her gün artmaya devam etse de hala yeterli seviyede değil. Konut sahipleri evlerini güvence altına almak için birçok olumsuz durumu kapsayan konut sigortasını yaptırıyorlar.  Peki konut sigortası neleri kapsıyor?

İnternet yatırımda neleri değiştirdi?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "İnternet yatırımda neleri değiştirdi?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 15 maddelik analizi...

ekmeleddin ihsanoğlunun neleri var Haberi

ekmeleddin ihsanoğlunun neleri var

CHP ve MHP'nin de aralarında bulunduğu bazı siyasi partilerin ortak cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) sunduğu mal beyanı açıklandı.


Ekmeleddin İhsanoğlu'nun iletişim ofisinden yapılan açıklamada, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun YSK'ya, adaylık belgeleriyle mal beyanını sunduğu bildirildi.


İhsanoğlu'nun kamu görevlisi olduğu dönemlerde ve 2014 başında yöneticisi olduğu dernekten dolayı mal beyanında bulunduğu ifade edilen açıklamada, "İhsanoğlu'nun YSK'ya sunduğu beyanda, kendine veya eşine ait, miras ve satın alma yoluyla İstanbul'da 9 daire, bir 2006 marka Opel Vectra otomobil ve banka hesaplarında toplam 240 bin 427 lira ve 3 milyon 596 bin 304 dolar kayıt edilmiştir" bilgisi verildi.


Açıklamada, ayrıca İhsanoğlu'nun, 2011'de, Yozgat'ta dedesinin konağına ait arsalar ve üzerindeki binaları, Bozok Üniversitesine bağışladığı kaydedildi.


Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı için tıklayın!


Selahattin Demirtaş'ın mal...