15 / 05 / 2024

ekmeleddin ihsanoğlunun zenginliği

ekmeleddin ihsanoğlunun zenginliği

Cumhurbaşkanı adayları mal varlıklarını Yüksek Seçim Kurulu'na bildirdi. İşte Başbakan Erdoğan ve HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mal varlığı...

Konya Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Meram Belediyesi tarafından başlatılan Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde bir yandan inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürerken diğer yandan da söz konusu bölgenin tarihi zenginliği ile ilgili özenli çalışmalar da sürüyor.

Bağ-Kur'lular için prim gün sayısının 7200'e indirilmesiyle hemen emekli olunabilecek mi?

TBMM'nin açılmasını takiben, BAĞ-KUR'da prim gün sayısının 9000'den 7200'e düşürülmesi hakkındaki yasa teklifi masada olacak. Bu değişiklikten yaklaşık 1 milyon BAĞ-KUR'lunun yararlanması öngörülüyor. İşte konu ile ilgili ayrıntılar....

Milyonlarca Bağ-Kur'lunun beklediği düzenleme geliyor! Bakan Bilgin esnafa ve tüccara müjdeyi verdi

Bağ-Kur'lu işçilerin emeklilik şartları ve prim sisteminde değişiklik olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, düzenlemenin gündemde olduğunu ilan etti.

Binlerce kişinin merak ettiği soru! Bağkur'da geçmişe dönük borçlanma var mı?

EYT düzenlemesinin içeriği halen bilinmiyor. 2023 yılına ötelenen EYT düzenlemesinde geçmişe dönük borçlanma, prim tamamlama imkanı 4A kapsamında çalışanlar için mümkün ancak binlerce Bağkur'lunun geçmişe dönük borçlanma yapması ek bir düzenlemeye bağlı.  

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Borç yapılandırmada son gün!

SGK, milyonlarca borçlunun beklediği kritik açıklamayı yaptı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından borçlarını yapılandırmak isteyenlerin 30 Eylül 23.59'a kadar, sosyal güvenlik il müdürlükleri ve sosyal güvenlik merkezlerine başvurmaları gerektiğine dair açıklama geldi.

Ebru Şallı oğlu Pars için barınak yaptıracak!

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için barınak yaptıracağını açıkladı. 

Haciz işlemlerine 'aile konutu' sınırlaması!

Borçlunun her türlü mal ve hakkının haczi mümkündür. Ancak yasayla borçlu ie aynı çatı altında yaşayan aile bireyleri için gerekli her türlü eşyanın haczedilemeyeceği hükme bağlanıyor.

Gayrimenkul sektörüyle Türkiye’nin zenginliği ortaya çıkacak!

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan ve GABORAS CEO’su Kurtuluş Altun gayrimenkul piyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Oğlunun tedavisi için sahte psikoloğa devrettiği arazisini geri aldı!

Madde bağımlısı oğlu için başvurdukları sahte psikolog tarafından dolandırıldığını açıklayan baba, mahkeme yoluyla bu kişiye tedavi karşılığında devrettiği arazisini geri aldı.

Oğlunun tedavisi için sahte psikoloğa devrettiği arazisini mahkemede geri aldı!

Madde bağımlısı oğlu için başvurdukları sahte psikolog tarafından dolandırıldığını söyleyen baba, mahkeme yoluyla bu kişiye tedavi karşılığında devrettiği arazisini geri almayı başardı.

GABORAS: İcralık gayrimenkuller serbest borsada işlem görmeli!

Gayrimenkul Borsası AŞ Üst Yöneticisi Kurtuluş Altun yaptığı açıklamada, "İcralık gayrimenkuller mezatlarda değil serbest borsada, GABORAS'ta, işlem görmelidir. Bu vesileyle değerinde satılarak borçlunun yükü bir nebze hafifletilmelidir" dedi.

Kilyos'ta imar planı değiştirilen arsaya CHP'den dava!

CHP, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın eski başbakanlardan Tansu Çiller'in oğlunun yönetiminde olduğu şirkete ait Sarıyer Kilyos'taki 30 dönüm arazi için yaptığı ayrıcalıklı imar planının iptali için dava açmaya hazırlanıyor.

Engelli baba astım hastası oğlu için rutubetsiz ev istedi!

Diyarbakır'da diyaliz hastası ve görme engelli baba, doğuştan astım hastası olan oğlunun iyileşmesi için rutubetsiz evde oturmaları gerektiğini söyleyerek, devletten oğlunun iyileşmesi için rutubetsiz ev istedi.

ekmeleddin ihsanoğlunun zenginliği Haberi

ekmeleddin ihsanoğlunun zenginliği

CHP ve MHP'nin de aralarında bulunduğu bazı siyasi partilerin ortak cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) sunduğu mal beyanı açıklandı.


Ekmeleddin İhsanoğlu'nun iletişim ofisinden yapılan açıklamada, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun YSK'ya, adaylık belgeleriyle mal beyanını sunduğu bildirildi.


İhsanoğlu'nun kamu görevlisi olduğu dönemlerde ve 2014 başında yöneticisi olduğu dernekten dolayı mal beyanında bulunduğu ifade edilen açıklamada, "İhsanoğlu'nun YSK'ya sunduğu beyanda, kendine veya eşine ait, miras ve satın alma yoluyla İstanbul'da 9 daire, bir 2006 marka Opel Vectra otomobil ve banka hesaplarında toplam 240 bin 427 lira ve 3 milyon 596 bin 304 dolar kayıt edilmiştir" bilgisi verildi.


Açıklamada, ayrıca İhsanoğlu'nun, 2011'de, Yozgat'ta dedesinin konağına ait arsalar ve üzerindeki binaları, Bozok Üniversitesine bağışladığı kaydedildi.


Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı için tıklayın!


Selahattin Demirtaş'ın mal...