08 / 05 / 2024

eko inşaat fikirtepe

eko inşaat fikirtepe

İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde Başarır İnşaat ve Eko İnşaat firmaları davet edilerek aynı adada faaliyet gösterdiklerinden birleşerek veya birbirlerine devrederek yatırımın gerçekleştirilmesi için toplantı düzenlendi...

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaatı tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Twitter üzerinden Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Knauf çevre yönetim sistemini inşaat sektörüyle buluşturuyor!

Knauf; doğal kaynak kullanımını düşürmek, toprağa, suya, havaya verilen zararın minimum seviyey indirilmesini planlayan ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeli çalışmaları, LEED V4 esasları ve eko-inovasyon faaliyetlerini inşaat sektörüyle buluşturarak daha yeşil bir dünya yaratımına destek veriyor

Fikirtepe'de 25 katlı binanın inşaatında yangın!

Fikirtepe'de inşaat halindeki 25 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Duman yükselen binadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Babacan Yapı 2018'de 2 bin 600 konut inşaatına başlıyor!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, 2018 yılında inşaat yatırımlarında vitesi büyüteceklerini söyledi. Firmanın bu yıl 1.3 milyar lira değerinde 3 projeye başlayacağını belirten Babacan, “Beylikdüzü, Fikirtepe ve Gaziantep’te 2 bin 600 konut inşa edeceğiz” diye konuştu..

Pana Yapı Brooklyn Dream'de inşaat durdu! Vatandaş mağdur!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm sorunu bir türlü çözülemiyor. Pana Yapı Fikirtepe projesinde inşaat çalışmaları durdu. Pana Yapı, "finansman sorunlarım var" diyor ancak vatandaşlar " sokakta kaldık, yardım edin" çağrısında bulunuyor...

Öztaş Eko İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öztaş Eko İnşaat Anonim Şirketi Güler Öztaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta kuruldu.

Eko İnşaat'ın iflası istendi!

Yarım asırdır aktif halde iş yapan Türkiye’de en büyük müteahhitlik firmalarından biri olan Eko İnşaat’ın iflası istendi.

Başarır İnşaat'tan Fikirtepe'ye 850 konutluk proje!

Fikirtepe'de iddialı inşaat sektöründe 1995 yılından bu yana faaliyette olan Başarır inşaat'ın Bağdat Caddesi, Yakacık ve Kurtköy'de devam eden şantiyeleri bulunuyor.

Anadolu Yakası'nda inşaat sektörü hız kazandı!

Kentsel dönüşümle beraber Anadolu yakasında inşaat sektörü hız kazanmaya devam ediyor. Fikirtepe’de markalı büyük konut projeleri, Bağdat Caddesi’nde ise kentsel dönüşüm projeleri ön plana çıkıyor.

1.5 milyon konut satışı hedefiyle yola çıkan inşaatçılar rekor kırmayı hedefliyor!

1.5 milyon konut satışı hedefiyle yola çıkan inşaatçılar, milyarlık yatırımlarıyla bu yıl rekor kırmaya hazırlanıyor. Patronların radarında, Kağıthane, Halkalı ve Fikirtepe var

Yolanthe Cabau Fikirtepe'de inşaat reklamında oynayacak!

GS'nin Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Fikirtepe'deki inşaat firmasının reklam yüzü oldu. Adriana Lima ile Cabau arasında kararsız kalan şirket yetkilileri Fikirtepe'de anket yaptırdı.

MYK Eko İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MYK Eko İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Çelik ve İkram Atmaca ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Pendik, Sülüntepe Mahallesi, Salih Sokak'ta kuruldu.

eko inşaat fikirtepe Haberi

eko inşaat fikirtepe


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce Fikirtepe’deki çalışmalar yakından takip edilmeye devam ediyor.


Yüzde 100 anlaşma sağlayan parsel sayısı 19 adet, ruhsatı onaylanan plan adaları da 8. İl Müdürlüğü tarafından inceleme aşamasında olan ruhsata başvurmuş 4 adet firma bulunuyor. Diğer firmalar da avan proje çalışmalarını sürdürüyorlar.


Alanda yüzde 90 kilometre üzerinde anlaşma sağlayan plan adaları 19 adet, yüzde 80-90 arası anlaşma sağlayan plan adalar 7 adet, yüzde 70-80 arası anlaşma sağlayan plan adaları da 6 adet. 3/2 çoğunluğu sağlayamayan ada sayısı 13 adet.


İstanbul İl Müdürlüğü'nde bugüne kadar 21 adet uzlaşma toplantısı gerçekleştirildi. Bunlardan biride dün Müdürlük makamında yapıldı. Başarır İnşaat ve Eko İnşaat firmaları davet edilerek aynı adada faaliyet gösterdiklerinden birleşerek veya birbirlerine devrederek yatırımın...